Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید جوادی هاشمی‌مهر روز پنجشنبه در نشست کارگروه آموزش و پژوهش و فناوری استان در یاسوج اظهار داشت: مدیران کل باید در این نشست حضور داشته باشند و برنامه‌های پژوهشی برنامه‌محور را در دستور کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های علمی خوبی در استان وجود دارد، افزود: جهت کمک به توسعه استان، باید با برنامه‌ریزی درست از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی مهر با اشاره به پژوهش و آموزش و فناوری تصریح کرد: این کارگروه در راستای ارتقا مهارتهای پژوهشی و هدفمند کردن تحقیقات آموزشی و پژوهشی و همچنین ترغیب انان به فعالیت و نوآوری علمی است.

وی با بیان اهمیت پژوهش بر آموزش، تاکید کرد: ارتقاء توانایی دانشجویان در زمینه  فعالیتهای پژوهشی  در سطح کیفی آموزش و انجام پژوهشهای لازم  در حوزه  اموزش با محوریت برطرف کردن مشکلات گام موثری  در ارتقاء و رسالت اصلی آموزش عالی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد پژوهش و فناوری را تلاش در جهت گسترش مرزهای علمی کشور دانست و گفت: پژوهش  باید به گونه ای باشد که در فرایند انجام کار صورت گیرد و کاربردی کامل و مطابق با وضعیت و مقررات باشد.

هاشمی مهر ادامه داد: مشکلات پژوهش و فناوری  استان باید شناسایی و راهکارهای برای این مشکلات اتخاذ شود و پژوهش و فناوری  باید با برنامه ریزی مشخص و نظارت دقیق به انجام برسد و با دقت نظر پیگیری و اجرایی شود.

برچسب‌ها پژوهش کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پژوهش کهگیلویه و بویراحمد یاسوج پژوهش کهگیلویه و بویراحمد یاسوج پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد