Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قوه قضائیه گفت: شیوه سابق چرخه واردات و صادرات کالا بسیار مشکل آفرین بوده و با هیچ منطقی سازگار نبود و باید اصلاح شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌السلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ظهر پنجشنبه در نشست با قضات و کارکنان دادگستری استان بوشهر اظهار داشت: قوه قضائیه مسئولیت بسیار مهم و خطیری را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به اهمیت مدارا با مردم، تحقق عدالت و تسریع در رسیدگی پرونده‌ها و اجرای احکام صادره اشاره کرد و ادامه داد: دشمن به دنبال مشکلات اقتصادی برای ناراضی کردن مردم است

رئیس قوه قضائیه افزود: رفع موانع برای بهبود وضعیت اقتصادی از مواردی است که دستگاه قضائی همواره آن را دنبال می‌کند چرا که ما مسئولیت داریم در راستای بهبود وضعیت اقتصادی تلاش کنیم تا مردم در حوزه اشتغال و جوانان در حوزه ازدواج مشکلات کمتری داشته باشند.

رئیس دستگاه قضا، اصلاح چرخه واردات و صادرات کالا را از موارد ضروری دانست و افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که شیوه سابق چرخه واردات و صادرات کالا بسیار مشکل آفرین بوده و با هیچ منطقی سازگار نبود و گاهی کالا‌ها چند ماه روی کشتی می‌ماند و به خاطر کار‌های جزئی تخلیه نمی‌شد.

محسنی اژه‌ای حرکت جهادی در چرخه صادرات و واردات را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: با اصلاحات در چرخه واردات و صادرات کالا و همکاری سازمان بنادر و گمرک با یک حرکت جهادی امروز وضعیت بسیار بهتری در این حوزه شاهد هستیم و تلاش برای بهبود موضوع همچنان ادامه دارد.

رئیس دستگاه قضا به کمبود نیروی انسانی و مشکلات زیرساختی امکاناتی دستگاه قضا در استان‌ها و بوشهر هم اشاره کرد و افزود: اگر با وجود همه کمبود‌های زیرساختی و نیروی انسانی بتوانیم دستگاه قضائی مستقل مقتدر و عدالت آفرین داشته باشیم کار بزرگی را انجام داده‌ایم.

وی به تلاش‌ها برای رفع مشکلات سخت‌افزاری و نیروی انسانی اشاره و تصریح کرد: در سال گذشته تلاش شد تا سال‌های عقب افتاده در جذب قضات را جبران کنیم و تنها در سال گذشته با سختی تمام مجوز استخدام ۹ هزار کارمند برای دستگاه قضائی صادر شد.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه به دنبال جذب قاضی با شیوه‌های متفاوت از همیشه هستیم تصریح کرد: با همکاری حوزه و دانشگاه، نخبگان را شناسایی و با تسریع در گزینش زمینه جذب آن‌ها فراهم می‌شود.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به برخی مسائل و مشکلات کارکنان دستگاه قضائی که از طرف نمایندگان آن‌ها مطرح شده بود بیان کرد: مجموعه مدیریتی دستگاه قضا تمام تلاشش برای ارتقای وضعیت کارکنان، بهبود وضعیت معیشتی و مسکن آن‌ها به کار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اژه ای دادگستری صادرات چرخه واردات و صادرات کالا دستگاه قضائی دستگاه قضا قوه قضائیه اژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۸۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های استان بوشهر استخدام می شوند
  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید