Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاله حامدی فر، عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی به مزایای اجرای طرح «دارویار» برای بیماران و صنعت داروسازی اشاره کرد و گفت: طرح دارویار با نگرش و فلسفه درستی شکل گرفته و با کار کارشناسی بسیار خوبی اجرایی شده است تا صنعت داروسازی با پویایی به کار خود ادامه دهد؛ یارانه دارو به دست مردم برسد و بیمه به صورت هوشمندانه دارو‌ها را تحت پوشش قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نحوه پوشش بیمه در طرح دارویار هم خود به نوعی هدایت درست یارانه دارو محسوب می‌شود. 

حامدی فر به عنوان مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش بنیان تولیدکننده دارو‌های های تک و یک صادر کننده دارو یکی از مزایای بزرگ طرح دارویار را نجات صادرات دارو از تله ارز ترجیحی دانست و گفت: با تخصیص ارز ترجیحی، اخذ مجوز صادرات دشوار بود و ٢ نوع IRC برای هر ماده اولیه دارویی یکی برای مصرف داخل و دیگری برای صادرات داشتیم که صادرات به سختی انجام می شد.

رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی گفت: متاسفانه با تخصیص ارز دولتی به شدت با قاچاق معکوس دارو‌های وارداتی، تخصصی و‌ های‌تک تولید داخل مواجه بودیم. همین مسئله باعث شده بود صادرات دارویی که به ١۶٠ میلیون دلار افزایش پیدا کرده بود؛ سال ١۴٠٠ به ۵٠ میلیون دلار برسد. زیرا کشور‌های همسایه، دیگر دارو را با قیمت‌های صادراتی نمی‌خریدند و از بازار داخل با قیمت ارزان خریداری می‌کردند. یا حتی در مواردی که خریدار برای خرید محصول ایرانی پای مذاکره می‌آمد؛ قدرت چانه زنی بالایی داشتند و داروی ایرانی را با قیمت ارزان خریداری می‌کرد.

عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی بیان کرد: صنعت داروسازی حامی طرح «دارویار» است. با اجرای این طرح صنعت داروسازی از گیر و گرفتاری ارز ترجیحی خلاص و مسیر صادرات باز می‌شود. بساط قاچاقچیان دارو نیز با اجرای این طرح جمع خواهد شد.  یارانه دارویی به دست مصرف کننده اصلی یعنی مردم خواهد رسید و پوشش بیمه‌ای دارو‌ها هوشمند خواهد بود.

طرح ملی دارویار از ٢٣ تیر آغاز شده است؛ این طرح برای اصلاح سیاست‌های ارزی دارو اجرایی شده و هدف آن منطقی شدن قیمت دارو، رسیدن یارانه دارو به دست مصرف کننده اصلی و افزایش پیدا نکردن پرداختی از جیب مردم است.

در این طرح ٣۶۶ قلم داروی ضروری یارانه سلامت می‌گیرند و ١١٩ قلم داروى بدون نسخه که پیش از این تحت پوشش بیمه نبودند؛ تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

منبع: الف

کلیدواژه: صنعت داروسازی یارانه دارو ارز ترجیحی پوشش بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۲۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه

گروه اقتصاد و درآمد:چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس اعلام کرد: اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه 1403 در حدود 75 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته، 1402، حدود 9 درصد رشد را تجربه کرده است.

چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

همچنین مرکز پژوهش های مجلس در این گزارش که ذیل بررسی فقر انجام شده، آورده است: اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 در حدود 56 هزار میلیارد تومان است در حالی که دولت از بودجه سال گذشته حدود 159 هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است! این رقم نشان می دهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143 هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150 درصد رشد داشته است.

         

دیگر خبرها

  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • آمار هولناک از وضعیت فقر مطلق /پرداختی‌ها چقدر از هزینه پایین‌ترین‌دهک‌ها را پوشش می‌دهد؟
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران