Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد، گفت: خیران در زمینه هزینه تامین داروی بیماران خاص ورود کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رضا محمدی امروز _ سه‌شنبه یازدهم مردادماه _ در نشست با خبرنگاران با محوریت جشنواره جوانی جمعیت و طرح دارو یاری، اظهار کرد: طرح دارو یاری از ۲۳ تیرماه امسال آغاز شد.

وی عدم تغییر پرداخت از جیب بیماران و حتی در مواردی کاهش آن، اجرای بیمه سلامت برای افراد فاقد بیمه، بهره‌مندی تمام دهک‌ها از یارانه، افزایش دسترسی مردم به دارو، کاهش کمبودهای دارویی، جلوگیری از قاچاق معکوس دارو (که در گذشته بسیاری از داروهای کشور در کشورهایی همچون عراق و افغانستان قاچاق می‌شد، حتی داروهایی که از کانال رسمی صادر می‌شد و قیمت بیشتری داشت) و افزایش کیفیت دارو برخی از اهداف طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی تصریح کرد: نحوه اجرای طرح با دسته بندی دارو انجام شد؛ حدود یک هزار و ۴۵ قلم دارو تحت پوشش بیمه بودند که قیمت آنان افزایش یافت که البته این افزایش تنها برای داروهای تولید داخل بود در این راستا بیمه تعهد خود را بالا برد.

وی ادامه داد: در گذشته برای مثال ۷۰ درصد قیمت دارو را بیمه و مابقی را بیمار پرداخت می‌کرد اما با افزایش قیمت دارو اکنون سهم پرداختی بیمه‌ها بالا رفته است و سهم پرداختی بیمار کاهش یافته است، ۱۱۹ قلم داروی OTC تنها برای افراد زیر ۱۲ سال با بیمه محاسبه می‌شد و برای مابقی افراد به صورت آزاد بود، این داروها افزایش قیمت نداشته اما با دستور رئیس جمهور موضوع در شورای عالی بیمه مطرح شد و مصوب شد که به صورت کامل تحت پوشش بیمه قرار گیرند که بعد از ابلاغ به بیمه‌ها، موجب کاهش پرداختی از جیب مردم تا حد زیادی خواهد شد.

محمدی اضافه کرد: برخی داروها هم شامل بیمه نبودند اما افزایش قیمت داشتند که تفاوت قیمت آنها تحت پوشش بیمه قرار گرفت؛ به داروهای گیاهی و مکمل‌های غذایی هیچ ارزی تعلق نمی‌گیرد اما اکنون وزارتخانه برای قیمت گذاری ورود پیدا کرده است تا به بیماران برای کاهش پرداختی کمک شود، در راستای اجرای این طرح با داروخانه‌ها هماهنگ شد تا نرم‌افزارها بروز رسانی شود و تغییرات مدنظر سازمان غذا و دارو و بیمه‌ها اعمال شد.

وی با اشاره به ۱۱۳ داروخانه در سطح استان، گفت: از این تعداد ۹۷ مورد روزانه و ۱۶ مورد شبانه‌روزی و ۱۱ داروخانه بیمارستانی هستند.

محمدی با بیان اینکه کمبودهای داروی روزانه پایش می‌شود در این راستا در سطح استان حدود ۵۴ قلم و در سطح کشور ۸۰ قلم کمبود دارو وجود دارد که در سامانه‌های مربوطه پیگیری و اطلاعات منتقل شده تا مشکلات مرتفع شود، بیماران می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۳۳۳۵۵۱۱ و ۳۳۳۴۲۴۱۳ و شماره ۲۴ ساعته ۱۹۰ در خصوص کمبودهای دارویی تماس گرفته تا راهنمایی شوند، خوشبختانه مشکل خاصی در این زمینه نداریم اما برخی کمبودهای در سطح کشور اذیت کننده است.

وی در مورد حمایت از بیماران خاص، گفت: صندوق حمایت برنامه‌هایی دارد که امیدواریم صورت گیرد، هزینه‌های داروهای بیماران خاص و بی بضاعت به ویژه مبتلایان به سرطان بالا است، در سال گذشته حدود یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای چهار هزار و ۸۱۶ مورد بیماری و امسال تاکنون ۶۲۱ میلیون تومان برای یک هزار و ۲۴۹ بیماری کمک شد، عمده مشکل بیماران بی بضاعت و خاص تأمین هزینه‌ها است که می‌طلبد انجمن‌های خیریه کمک کرده و وزارتخانه هم در پوشش بیمه تلاش کند زیرا برخی بیماران فرش زیر پای خود را برای تأمین هزینه‌ها می‌فروشند لذا خیران می‌توانند در این عرصه هم ورود کنند که تاکنون کمتر در این زمینه وارد شدند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، در زمینه استعلام قیمت دارو، گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به سایت http://irc.fda.gov.ir/nfi و یا برنامه سامانه تی تک و اسکن کد QR کد روی بسته محصولات، قیمت داروها را به روز مشاهده کنند، مردم با مشاهده هرگونه مغایرت قیمت داروها نسبت به قیمت‌های درج شده در سایت و یا آزاد فروشی داروها در داروخانه‌ها به رغم طرف قرارداد بودن با بیمه‌ها، با شماره ۱۹۰ یا دانشگاه علوم‌پزشکی، تخلف را گزارش دهند.

کد خبر 593338

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری دارو بیماران خاص هزینه های درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماران خاص پوشش بیمه قیمت دارو بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۶۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار محصول ایران خودرو گران شد

افرایش قیمت کارخانه‌ای محصولات تولیدی خودروسازان در حالی ادامه دارد که مدیران صمت همچنان ترجیح می‌دهند، سکوت کنند.

به گزارش اقتصاد نیوز، ایران خودرو طی اطلاعیه از افزایش قیمت چهار عضو خانواده هایما خبر داد.

آبی‌های جاده مخصوص در اطلاعیه خود دلیل این افزایش قیمت را بالا رفتن تعداد گواهی اسقاط‌های مورد استفاده برای شماره گذاری محصولاتی که با برند هایما تولید می‌کنند، عنوان کردند.

آن طور که مدیران ایران خودرو گفتند پیش از این می‌توانستند با یک گواهی اسقاط چهار دستگاه انواع هایما را پلاک کنند.

اما با توجه با اجرای ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو بعد از نهایی شدن این ماده قانونی برای شماره گذاری هر دستگاه هایما به ۱.۵ گواهی اسقاط احتیاج است، بنابراین قیمت محصولات این برند چینی در کارخانه با افزایش روبرو شده است.

براساس اعلام ایران خودرو قیمت ۱.۵ گواهی اسقاط برای این خودروساز حدود ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تمام می‌شود. این در حالیست که قیمت یک گواهی اسقاط ۳۵ میلیون تومان است.

خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص پیش از این می‌توانستند با پرداخت ۳۵ میلیون تومان برای چهار محصول مونتاژی خود پلاک بگیرند، به عبارت دیگر هزینه شماره گذاری هر محصول مونتاژی حول و حوش ۹ میلیون تومان بود، اما همان طور که اشاره شد در حال حاضر هزینه اسقاط به ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر دستگاه افزایش یافته است.

ایران خودرویی‌ها در اولین گام قیمت هایما S۸ را برای اردیبهشت امسال اعلام کردند.

آبی‌های جاده مخصوص پیش از این هر دستگاه هایما S۸ را نزدیک به یک میلیارد و ۲۲۶ میلیون تومان فاکتور می‌کردند، اما با توجه به رشد هزینه گواهی اسقاط قیمت اعلام شده برای این محصول مونتاژی چینی در اردیبهشت ۱۴۰۳ به حدود یک میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان رسیده است.

خانواده هایما بعد از افزایش قیمت دو عضو خانواده پژو پارس و افزایش جزئی وانت آریسان ۲ دوگانه سوز، سومین افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در سال جاری محسوب می‌شود. دیگر خودروساز بزرگ کشور یعنی سایپا نیز قیمت پراید ۱۵۱ (وانت پراید) خود را افزایش داده است، اما همچنان شاهد هستیم که سیاست گذار خودرویی درباره افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو سکوت کرده است.

مشخص نیست روزه سکوت مدیران صمت تا چه زمانی ادامه دارد، اما شرکت‌های خودروساز با توجه به افزایش هزینه‌های خود در خطوط تولید و همچنین هزینه مرتبط با شماره گذاری و سایر هزینه‌های تحمیلی چاره‌ای ندارند تا قیمت کارخانه‌ای محصولات خود را افزایش دهند.

شفاف نکردن مساله رشد قیمت خودرو در مبدا از سوی وزارت صمت سبب می‌شود تا متقاضیان روبروی خودروسازان قرار گیرند. اتفاقی که در ارتباط با افزایش قیمت پژو پارس افتاد و بیش از پیش به اعتبار خودروسازان در مقابل افکار عمومی ضربه زد.

البته این پایان ماجرا نیست و شیوه افزایش قیمت خودرو توسط خودروسازان، بدون شفاف سازی مدیران صمت، تبعات منفی برای بازار خودرو به همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد