Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار ارشد بیماری‌های عفونی بیمارستان شهید صدوقی یزد با بیان این‌‌که رعایت بهداشت فردی بعد از سیل به شدت حائز اهمیت است، گفت: وبا و اسهال های انگلی از جمله بیماری های عفونی ناشی از سیل است که مردم باید مراقب ابتلا به آن باشند.   به گزارش فارس؛ وحید شریفی،‌ دستیار ارشد بیماری‌های عفونی بیمارستان شهید صدوقی یزد با اشاره به وقوع سیل اخیر و احتمال شیوع بیماری‌های عفونی اظهار کرد: شهروندان پس از وقوع سیل برای حفظ سلامت خود به دلیل احتمال شیوع بیماری‌های عفونی، مواد خوراکی که به آب سیل آلوده شده را حتما دور بریزند همچنین تاکید شده است که وسایل و اشیای خیس شده و آغشته به گل‌و‌لای تمیز و ضدعفونی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به این‌که قبل از مصرف آب باید از سلامت آن مطمئن باشیم افزود:‌ استفاده از آب‌های چشمه یا زیرزمینی که ممکن از آلوده شده باشد خودداری کنند و درصورت نیاز بهتراست قبل از استفاده آب را بجوشانند.   این دستیار ارشد بیماری‌های عفونی بیمارستان شهید صدوقی یزد تصریح کرد:‌ به علت وجود آب‌های راکد و بالا آمدن آب فاضلاب در برخی منازل احتمال شیوع بیماری عفونی مانند وبا،‌ و اسهال‌‌های انگلی وجود دارد،‌ رعایت بهداشت فردی به شدت حائز اهمیت است تا از انتقال بیماری‌های واگیردار چه از طریق فرد به فرد چه از طریق آب‌های آلوده جلوگیری شود.   شریفی با اشاره به احتمال افزایش بیماری کرونا گفت: به علت بیشتر شدن تجمعات و همچنین بالا رفتن رطوبت هوا از مردم خواست تا پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند تا شاهد افزایش آمار مبتلایان به کرونا نباشیم.   وی همچنین با بیان این‌که ممکن است حشرات و خزندگان به علت رطوبت از لانه های خود بیرون بیایند،‌  تاکید کرد: همشهریان بویژه کسانی که منزل آنها در نزدیکی محل سیل و آبهای راکد هستند مراقب گزش این حشرات و خزندگان باشند. تماشاخانه ببینید| سوءِ استفاده پلنگ از صدای شهر برای شکار خوک/ ثبت تصاویر خارق‌العاده توسط دوربین دید در شب چرا مانسون هوای اهواز را غبارآلود کرد؟/ سیلاب‌ها برای خوزستان گرد و خاک می‌آورد (فیلم) فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیمارستان شهید صدوقی یزد بیماری های عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۴۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است.

به گزارش تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وقتی تلفنی کلاهت را برمی‌دارند! انهدام دومین باند کلاهبرداری از همراهان بیمار در بیمارستان‌ های تهران

دیگر خبرها

  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود