Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مقتدا صدر رهبر جریان صدر عراق پنجشنبه شب در بیانیه‌ای گفت که از مجاهدت‌های الحشد الشعبی آگاه است.

به گزارش ایران اکونومیست از تارنمای السومریه نیوز عراق، مقتدا صدر در بیانیه‌ای که در صفحه شخصی خود در توییتر منتشر کرده است، نوشت: کسانی هستند که همواره بر وحدت و عدم چند دستگی در صفوف شیعیان تأکید دارند و مسلما این موضوع بسیار اهمیت دارد و بر کسی پوشیده نیست، اما وحدت می‌بایست طبق ضوابط و احکام شرعی و نظام اجتماعی متعارف باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه نوشته است: بله! وحدت موضوع بسیار مهمی است و می‌بایست برپایه حب وطن و اصلاحات حقیقی و مبارزه با فساد و خدمت به فقرا باشد نه بر مبنای خشونت و یکجانبه‌گری و ظلم، زیرا عراق پایتخت اول تشیع است و این به آن معناست که دیگران باید به عراق رجوع کنند نه اینکه عراق از دیگران تبعیت کند.

رهبر جریان صدر افزوده است: جریان صدر، وحدت بر مبنای معیارهای عقلی، شرعی، اجتماعی و ملی است و مرجعیت و مردم و همه علما نیز همین را می‌خواهند.

صدر در ادامه گفته است: اگر گروهی به نام جریان صدر و گروهی به نام چارچوب هماهنگی وجود دارد، این به این معنی نیست که برادران عزیز ما در الحشدالشعبی لزوما جزو یکی از آن‌ها هستند؛ بلکه مطمئن هستم که آنها هم نظر من را در مورد آنچه گفتم و درخواست کردم، دارند.

وی افزود: مجاهدان در الحشدالشعبی به آراء و عقاید خاندان صدر نزدیک‌تر از دیگران هستند و اکثر آن‌ها در بیشتر امور خود به ۲ شهید صدر (محمد صادق الصدر و محمد باقرالصدر) اقتدا می‌کنند.

مقتدا صدر در ادامه ابراز امیداوری کرد که اعضای الحشدالشعبی در میدان جهاد ثابت قدم باشند.

رهبر جریان صدر در ادامه نوشته است که آن‌ها همان‌طور که در راه دفاع از وطنشان قربانی دادند، آماده دفاع از اصلاحات و حقیقت هستند.

وی گفت: من به طور کامل از شجاعت مجاهدان الحشدالشعبی و اخلاص آن‌ها آگاه هستم. آن‌ها زیر پرچم خاندان صدر سرباز عراق بودند و علیه اشغالگران جنگیدند و همچنان در این راه هستند.

صدر افزود: آن‌ها از عراق و برای عراق هستند و تبعیت جز از سوی نجات دهنده و مصلح آل رسول (ص) را نمی‌پذیرند.

رهبر جریان صدر در پایان نوشته است: از خداوند می‌خواهم که ما و آنها را محشور کند و به جدایی بین ما پایان دهد، زیرا مطمئن هستم که آنها طالب پول یا امور دنیوی نیستند بلکه طالب حق هستند.

مقتدا صدر پیشتر اعلام کرده بود که گفت وگو بی فایده است و باید انتخابات زودهنگام برگزار شود.

صدر گفته بود که شایعات آن‌ها را که می‌گویند من به دنبال گفت وگو نیستم نشر ندهید، اما گفت وگو با آنان را تجربه کردیم و تنها چیزی که برای ما و برای وطن از این گفت وگو مانده جز ویرانی، فساد و تبعیت نبوده، به همین دلیل گفت‌وگو با آن‌ها فایده‌ای ندارد به ویژه پس از آن که ملت حرف خود را زد.

طرفداران جریان صدر سه‌شنبه گذشته برای دومین بار ظرف چهار روز به منطقه سبز در مرکز بغداد وارد شدند و در نهایت جریان صدر، در ساختمان پارلمان تحصن نامحدود اعلام کرد.

چارچوب هماهنگی شیعی در سوم مرداد ماه بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن «محمد شیاع السودانی» را با اجماع اعضای خود به عنوان نامزد نخست وزیری عراق معرفی کرد. جریان صدر به این  به معرفی اعتراض کرد.

تحصن صدری‌ها باعث شد تا سایر جریان‌های سیاسی و مسئولان این کشور طی روزهای اخیر موضع‌گیری کردند و با توجه به حساسیت شرایط عراق خواهان خویشتنداری و حل و فصل اختلافات از طریق گفت وگو شدند و بر لزوم حفاظت از نهادهای قانونی این کشور تاکید داشتند و از مقتدا صدر خواستند تا با چارچوب هماهنگی وارد گفت وگو شود.

انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق در دهم اکتبر ۲۰۲۱ (۱۸ مهرماه ۱۴۰۰) برگزار شد که  جریان‌های سیاسی این کشور به دلیل اختلاف‌های سیاسی تاکنون و با وجود گذشت ۱۰ ماه از برگزاری این رویداد نتوانسته‌اند دولت جدید تشکیل دهند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سید مقتدا صدر ، عراق ، بغداد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سید مقتدا صدر عراق بغداد رهبر جریان صدر مقتدا صدر گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۴۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو

یک رسانه عربی از جزئیات توافق امنیتی و نظامی و سیاسی آمریکا و عربستان و رژیم صهیونیستی که به عادی‌سازی روابط ریاض و تل‌آویو ختم می‌شود، پرده برداشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «میدل ایست نیوز» به نقل از یک مقام آگاه، جزئیات توافق امنیتی و نظامی و سیاسی آمریکا و عربستان و رژیم صهیونیستی را که به عادی‌سازی روابط ریاض و تل‌آویو ختم می‌شود فاش کرد.

به گفته این مقام آگاه، توافق امنیتی دیپلماتیک آمریکا و عربستان و اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین به مراحل نهایی خود رسیده و دولت آمریکا درباره آن با ولیعهد عربستان به توافق رسیده است.

این مقام افزود که این توافق ابعاد گوناگونی دارد اما سه محور اصلی آن امضای توافق دفاع مشترک میان عربستان و آمریکاست که در آن هرگونه ابهام درباره کاری که آمریکا در صورت هرگونه حمله در دفاع از عربستان انجام می‌دهد وهمچنین بر عکس آن، یعنی آنچه عربستان در صورت حمله به منافع امریکا انجام می‌دهد، برطرف شده است.

به گفته این مقام، محور دوم توافق تسهیل دستیابی عربستان به سلاح‌های پیشرفته امریکاست.

همچنین در محور سوم، دو کشور درباره برنامه هسته‌ای غیر نظامی تابع نظارت شدیدی توافق کرده‌اند که به موجب آن عربستان می‌تواند از منابع اورانیوم خود برای رآکتورهای هسته‌ای استفاده کند.

این مقام در ادامه تأکید کرد که در برابر، عربستان متعهد شده که سرمایه‌گذاری‌های چین در خاک عربستان و نیز روابط نظامی خود با چین را محدود کند و سامانه‌های پدافندی جدید خود را کاملا با تسلیحات آمریکایی نوسازی کند، تعهدی که منافع بسیاری برای تولیدکنندگان سلاح آمریکایی خواهد داشت و به ارتش‌های دو کشور امکان همکاری متقابل را می‌دهد.

به گفته این مقام آگاه، عربستان با انرژی ارزان و وسعت خاک خود می‌کوشد که مراکز بزرگ پردازش اطلاعات را که شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا برای گسترش هوش مصنوعی نیاز دارند در خاک داشته باشد چون هزینه این‌گونه اماکن و هزینه تأمین سوخت آنها در خود آمریکا بسیار گزاف است.

این مقام آگاه تأکید کرد که عربستان در ازای همه این توافقات روابط خود را با رژیم صهیونیستی برقرار خواهد کرد با این شرط که «بنیامین نتانیاهو» متعهد به همکاری برای برقراری راه حل دو دولتی با همکاری تشکیلات خودگردان فلسطینی پس از اصلاح آن باشد.

این در حالی است که جیک سولیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، به همراه «برت مک گورک» هماهنگ‌کننده امور خاورمیانه در کاخ سفید و «تیم لیندرکینگ» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور یمن، به زودی به عربستان سفر خواهد کرد.

عادی‌سازی روابط عربستان و رژیم صهیونیستی از محورهای این سفر اعلام شده است.

این خبر در حالی است که برخی منابع از سفر احتمالی جوبایدن رئیس جمهور آمریکا به عربستان در هفته جاری خبر داده بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • درخواست برخی فعالان فراری برای بازگشت به ایران
  • فوری | درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • تیک‌ تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند
  • تیک‌تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند