Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای صدرالدین نیاورانی گفت: همه ساله در فصل تابستان بدلیل تولید صیفی جات در عراق، واردات برخی محصولات از ایران ممنوع می شود که امسال هم از این‌ قاعده مستثنی نیست.

به گفته او، وزارت امورخارجه با دولت عراق باید رایزنی کند که در تمامی فصول محصول از ایران ببرند و شرایط به گونه ای نباشد که در فصل خاصی ممنوعیت ایجاد شود چرا که این موضوع به تولید لطمه می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیاورانی می گوید: در شرایط کنونی ۵ درصد از مجموع ۱۳۰ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی به دنیا صادر می‌شود که انتظار می رود  این رقم به ۱۵ تا ۲۰ درصد برسد.

نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: هم اکنون صادرکنندگان از صادرات به عراق رضایت ندارند چرا که محصولات صادراتی مشابه بازار داخل است و بار خاص صادراتی نیست، درحالیکه ما بدنبال ارزش افزوده و توسعه صادرات هستیم تا بتوانیم ارزش افزوده بالاتری بدست آوریم.

چندی پیش سخنگوی وزارت کشاورزی عراق اعلام کرد که با توجه به فراوانی ۶ محصول کشاورزی همچون سیب زمینی، طالبی، گوجه فرنگی،خیار، بادمجان و هندوانه در عراق، واردات آنها از ایران تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی صادرات میوه بازار میوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۶۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود