Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر فاطمه داودی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با دارا بودن ۲ مرکز تکثیر میگو فعال و ۲ سایت پرورش میگو در سال زراعی جاری با اعمال نظارت های بهداشتی مستمر کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان در حال فعالیت است.

وی گفت: فصل پرورش میگو در این استان از هفتم فروردین ماه آغاز و در پایان مهلت ذخیره سازی میزان ۱۴۰ میلیون قطعه پست لارو در قالب ۴۶ مزرعه پرورشی با سطح زیر کشت ۸۸۰ هکتار در سایت شهید صنعتی گواتر و همچنین ذخیره سازی هفت میلیون قطعه پست لارو در واحد نرسری مجتمع کشت و صنعت مکران جهت زیر کشت بردن چهار مزرعه ۲۲ هکتاری برای کراپ دوم به پایان رسید که پیش از این مجتمع کشت و صنعت مکران در مرحله اول ۲ میلیون و ۲۰۰ قطعه پست لارو با تولید نهایی ۲۶ تن در واحد نرسری ذخیره سازی کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: مراکز تکثیر نخستین گلوگاه ها برای پیشگیری و کنترل بیماری ها هستند و اعمال نظارت های بهداشتی دقیق در قالب رصد و پایش و بر پایه برنامه ملی راهبردی کنترل بیماری لکه سفید میگو، باعث تولید پست لاروهایی با کیفیت شده که به تبع آن باعث پایداری و افزایش بازدهی تولید خواهد شد.

وی بیان کرد: در طول دوره تکثیر و پرورش فصل زراعی جاری میزان ۷۳۰ آزمایش و تست PCR بر روی پیش مولدین، مولدین، پست لاروها، غذا و منابع وحشی در خصوص ردیابی عوامل مسببه بیماری های اخطار کردنی میگو مانند WSSV ،IHHNV، TSV، YHV، AHPDN و غیره انجام شده است.

داودی گفت: پایش دقیق، منظم و ردیابی بیماری‌ها از سوی دامپزشکی، ارتقای سطح دانش و آگاهی پرورش دهندگان، رعایت اصول امنیت زیستی و قرنطینه ای و مدیریت بهینه پرورش از سوی آنها شرایط مناسبی برای مقابله با هرگونه بیماری و حتی کنترل آن را فراهم آورده که نیازمند همراهی و همکاری فعالان صنعت تکثیر و پرورش میگو است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان سازمان دامپزشکی کشور زاهدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سازمان دامپزشکی کشور زاهدان سیستان و بلوچستان سازمان دامپزشکی کشور زاهدان سیستان و بلوچستان قطعه پست لارو بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۲۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، عیسی بزرگ‌زاده سخنگوی صنعت آب کشوردر برنامه گفت وگوی ویژه خبری درباره اینکه آب ذخیره شده در سد‌ها تا چه اندازه می‌تواند در تأمین آب شرب و آب مورد نیاز کشاورزی سیستان و بلوچستان مؤثر باشد، افزود: برای تأمین آب شرب منطقه از آب رودخانه‌ها و گاهی منابع آب زیرزمینی و همچنین شیرین‌سازی آب دریا استفاده می‌شد که با شرایط کنونی و بارش‌های خوبی که شده، عمده سد‌ها پر هستندو اکنون آب شیرین سطحی فراوانی برای یک دوره چهار ساله در جنوب سیستان و بلوچستان وجود دارد.

سخنگوی صنعت آب کشور تاکید کرد: با منابع آب ذخیره شده به مدت چهار سال تنش کمبود آب مناطق تحت پوشش شبکه انتقال آب سد‌ها اعم از شرب و کشاورزی رفع خواهد شد.

وی ، خاطرنشان کرد: طبق هدفگذاری انجام شده، تأمین آب شرب ۱۹۰۰ روستا در سیستان در این دولت به نتیجه خواهد رسید.
بزرگ‌زاده در خصوص تمهیدات وزارت نیرو در مدیریت و کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان گفت: دو دسته از اقدامات برای مدیریت سیلاب انجام شده که نخستین آن، زیرساخت‌ها است. به این منظور درسالیان گذشته، سرمایه‌گذاری‌های لازم برای احداث سد‌ها انجام شد تا بتوان با کمک این سازه‌ها اتفاقات حدی و هیدرولوژیکی را کنترل کرد.
وی افزود: اقدام دیگر در ردیف اقدامات غیرسازه‌ای قرار دارد و مربوط به مهندسی حاکم بر بهره‌برداری از سازه‌ها و طرح ها است.
بزرگ‌زاده گفت: تمهیدات دیگری در حوزه مدیریت سیلاب انجام می‌شود که در سه مرحله اقدامات پیش از سیلاب، حین سیلاب و اقدامات پس از سیلاب دسته بندی می‌شود.
سخنگوی صنعت آب کشور ادامه داد: فاز پیش از سیلاب به پیش‌بینی و پیش‌آمادگی‌های لازم در بخش وزارت نیرو و سایر دستگاه‌ها باز می‌گردد. بدون شک یک پیش‌بینی دقیق یک پیشگیری خوب را با خود به همراه می‌آورد. پیش بینی اینکه این میزان بارش و رواناب و سیل، به چه میزان و به چه صورت و با چه شدتی در رودخانه‌های مختلف رخ خواهد داد، موضوعی است که بررسی آن توسط ستاد مدیریت و پشتیابی سیلاب وزارت نیرو بررسی و تحلیل می شود.
وی با اشاره به نقش سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان گفت: پهنه بارشی که در استان سیستان و بلوچستان به ویژه در جنوب استان به وقوع پیوست، وسیع و گسترده بود و علاوه بر شهر‌های ساحلی و شهر‌های کنارک و چابهار، حوضه‌های آبریز و بالادست سد‌ها را در برگرفت.
بزرگ‌زاده خاطرنشان کرد: با حجم ذخیره‌ای که برای تله‌اندازی سیلاب در سد‌هایی همچون پیشین، زیردان و کهیر ایجاد شده بود، موجب شد سیلاب‌های بالادست حوضه سد که بارش‌های اصلی در این نواحی بود، به تأخیر بیفتد تا سیلاب پایین دست فروکش کند؛ بنابراین سد‌ها از هم‌افزایی دو پیک بالادست و پایین دست جلوگیری کردند.
سخنگوی صنعت آب ایران نقش دیگر سد‌ها را پیک‌زایی در سیلاب خواند و گفت: چه به دلیل حجم ذخیره برای تله‌اندازی در سیلاب و چه به دلیل روندیابی مخزن یا عملکرد مخزن، وقتی یک سیل با شدت زیاد در یک رودخانه تنگ حرکت می‌کند؛ وقتی یکباره در محدوده پهن به اسم مخزن سد وارد می‌شود، فرصتی برای مستهلک شدن می‌یابد.
سخنگوی صنعت آب کشور در بخشی از سخنان خود، دلیل ماندگاری آب در منطقه دشتیاری بعد از بارگشایی سد بالادست را پست بودن ارتفاع زمین این منطقه عنوان کرد و گفت: به همین دلیل هدایت سیلاب‌ها به آن ناحیه انجام می‌شودو رفع مشکلات دشتیاری نیازمند بازنگری در مبانی شهرسازی در بلندمدت است.

دیگر خبرها

  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم