Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان، احمد احمدپور با بیان اینکه بیش از ۱۴ هزار هکتار نخلستان خرمای منطقه جنوب کرمان در سیلاب اخیر آسیب جدی دیده است اظهار داشت: امسال خسارت ترشیدگی خرما نیز در این منطقه خسارت ۸۰ درصدی به این محصول منطقه وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این آمار توسط کارشناسان بیمه به تفکیک شهرستان ها پایش و خسارت به نخلداران پرداخت خواهد شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با بیان اینکه ۱۶ هزار و ۷۰۰ هکتار از ۲۹ هزار هکتار نخلستان جنوب کرمان شامل پرداخت خسارت توسط بیمه می شوند، تصریح کرد: طوفان هر ساله به صورت مستقیم با ریزش و خشکیدگی خرما به کشاورزان خسارت وارد می کند.

وی با بیان اینکه تعهدات بیمه در بخش پرداخت خسارت باغداران پایین است، طرح شاخص عملکرد را بهترین راه برای جبران خسارت به کشاورزان دانست و پیگیری نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص پرداخت خسارت از سهم دولت را خواستار شد.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی کشور نیز در حاشیه بازدید از نخیلات منطقه جنوب کرمان گفت: خسارت امسال فاجعه بار است و ما در خصوص پایین بودن تعهدات پایین صندوق بیمه طرح شاخص عملکرد را پیشنهاد دادیم، به صورتی که هر باغی متناسب با راندمان خود توسط کارشناسان بیمه ارزیابی و بیمه نسبت به عملکرد تولید به کشاورزان خسارت پرداخت خواهد کرد.

محمدابراهیم حسن نژاد با بیان اینکه سهم دولت توسط سازمان برنامه و بودجه هنوز پرداخت نشده است تاکید کرد: پرداخت خسارت کشاورزان جنوب استان کرمان در اولویت خواهد بود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی جیرفت خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی جیرفت خسارت مالی وزارت جهاد کشاورزی جیرفت خسارت مالی پرداخت خسارت جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان از بسته بودن ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی قدیمی اسپکه - بمپور در جنوب این استان براثر بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه‌های محلی خبر داد.

مجید محبی افزود: از مجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیرهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد