Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر روح‌الله ذوالفقاری گفت: در راستای تحقق شعار «تولید؛ دانش‌ بنیان و اشتغال‌آفرین» در سال ۱۴۰۱، برنامه ویژه‌ای با حمایت وزارت نیرو و شرکت توانیر برای کمک به تولید محصولات (کالا و خدمت) دانش‌ بنیان شرکت‌های صنعت برق و شرکت‌های فعال در حوزه اصلاح الگوی مصرف تدارک دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس، مبلغ هفت هزار میلیارد ریال منابع توسط وزارت نیرو و شرکت توانیر به منظور اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌ بنیان صنعت برق در اختیار صندوق نوآوری و شکوفایی قرار گرفته است و این صندوق برنامه‌های حمایتی را در پنج سرفصل «تکمیل و ارتقاء محصولات دانش بنیان»، «توسعه زیرساخت‌های تولید محصولات دانش بنیان»، «تامین سرمایه در گردش مورد نیاز تولید محصولات دانش بنیان»، «تحریک تقاضا و توسعه بازار محصولات» و «توسعه فعالیت‌های شتابدهی و مراکز نوآوری» در نظر گرفته است.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه با حمایت از شرکت‌های دانش‌ بنیان، زمینه ورود فناوری‌های نوین به صنعت برق کشور تسهیل خواهد شد، گفت: می‌توان انتظار داشت علاوه بر برآورده شدن نیازهای عملیاتی این صنعت با محصولات دانش‌بنیان داخلی و پیشگیری از خروج ارز، در صادرات محصولات دانش‌بنیان مرتبط با این حوزه نیز شاهد توسعه چشمگیری باشیم.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: همچنین استفاده از فناوری‌های نوین در بخش‌های مختلف صنعت برق، اعم از بخش تولید، شبکه توزیع، سیستم‌های نظارتی، هوشمندسازی و... می‌تواند موجب ارتقاء راندمان و بهره‌وری شده و مشکلات این صنعت را به حداقل برساند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: سایر نهادها و دستگاه‌های اجرایی نیز برنامه‌های مشابهی را در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و فناور طراحی و اجرا کرده و موجبات تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصاد دانش‌ بنیان را تسهیل کنند.

کد خبر 5561146 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت برق صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان تسهیلات شرکت دانش بنیان ماهواره خیام حاکمیت سایبری خودروی خودران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سازمان فضایی ایران ماهواره نوآوری روسیه تحقیقات علمی واتس آپ حکم انتصاب ایالات متحده امریکا صندوق نوآوری و شکوفایی محصولات دانش بنیان صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۷۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود

معاون توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری گفت: این مدیریت با راه‌اندازی سامانه طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی، مکانیسم تأمین مالی و ریسک بومی‌سازی را برای شرکت‌های داخلی پوشش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار شانا، شقایق حق‌جوی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین رونمایی از سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بیان کرد: در سال‌های اخیر تلاش شده است که گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد مبتنی بر دانش محقق شود.

وی افزود: شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها، نهادهای مالی، دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های صنعتی از شرکای کلیدی در توسعه فناوری هستند.

معاون توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه شرکت‌های پیشرو و بزرگ، پیشران و لوکوموتیو توسعه فناوری هستند، ادامه داد: این سامانه با همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی و با حمایت این معاونت با هدف رفع موانع بزرگ تحقق دانش‌بنیان‌شدن صنعت و اقتصاد کشور راه‌اندازی شده است.

حق‌جوی تصریح کرد: در این سامانه، نیازهای صنعت پتروشیمی و توانایی شرکت‌های داخلی از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی شناسایی و ارزیابی شده است و پس از این مرحله مکانیسم تأمین مالی و نظام مالی پوشش‌دهنده ریسک از سوی مدیریت توسعه فناوری‌های راهبردی انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: برای نخستین بار با راه‌اندازی این سامانه، شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های داخلی و دانش‌بنیان، بخش خصوصی، معاونت علمی و شرکت‌های پژوهشی در کنار هم برای داخلی‌سازی و توسعه صنعت پتروشیمی تلاش می‌کنند.

سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» با هدف هم‌افزایی عرضه و تقاضا در صنعت پتروشیمی و استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی به همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رونمایی شد.

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» از امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت‌) به‌مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.

بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در این رویداد بزرگ نفتی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

دیگر خبرها

  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • رونمایی از بسته حمایتی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور