Web Analytics Made Easy - Statcounter

  عصر ایران؛ مهرداد خدیر- در کشاکش بحث «حق پخش تلویزیونی» و مطالبۀ مالی باشگاه‌ها خصوصا پرسپولیس و استقلال، مدیریت صدا و سیمای انحصاری ایران ترجیح داد به جای دعوت از مدیران باشگاه‌ها و کارشناسان، از محمد حسین میثاقی مجری محبوب برنامۀ «فوتبال برتر» و «محمدرضا احمدی» گزارشگر مسابقۀ افتتاحیۀ لیگ برتر بخواهد و در واقع آنان را مأمور کند تا بگویند و ما بدانیم و متوجه شویم که صدا و سیما حق پخش سال های 99 و 1400 را پرداخت کرده ولی خود باشگاه‌ها بلد نبودند استفاده کنند!


   جالب‌ترین بخش از آنچه مجری برنامۀ فوتبال برتر که در واقع القا شدۀ رؤسای اوست این بود که به وزیر ورزش یادآور شد متولی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس شما هستید و جلوی بیانیه ها را بگیرید! هرچند اصلا جای عادل فردوسی‌پور نشسته تا کاملا مطیع اوامر باشد و چموشی نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  محمد رضا احمدی هم حین گزارش بازی استقلال – سپاهان از روی کاغذ همین‌ها را خواند و از حمید سجادی وزیر ورزش خواست به «حواشی» خاتمه دهد.


  اگر صدا و سیما انحصاری نبود مجری و گزارشگر سراغ مدیران باشگاه‌ها و کارشناسان و البته مدیران سازمان می‌رفتند یا متنی را به عنوان واکنش یا توضیح یا پاسخ روابط عمومی صدا وسیما به بحث های اخیر قرائت می‌کردند نه این که وارد این داستان شوند و اتفاقا همین نشان داد که خبرنگاران صدا و سیما در تعریف مصطلح خبرنگار مستقل نمی‌گنجند چرا که کارمند وار باید اوامر رییسان خود را اجرا کنند.


   داستان حق پخش و بیانیه‌ها و اعتراضات برای هر فعال رسانه‌ای در حوزۀ ورزش و حتی خارج از آن یک سوژۀ ناب است اما مجریان و گزارشگران سازمان باید «در مدار بچرخند» و تازه از وزیر ورزش بپرسند چرا دهان دو باشگاه را نمی بندد؟


  از یک طرف گفته می شود دو باشگاه در مسیر خصوصی سازی اند و سهام آن را به خلق الله می فروشند و به گونه ای وانمود می کنند که دولتی نیستند بعد این آقا پسر گل و بلبل می گوید مگر متولی دو باشگاه نیستید؟!


  عادل فردوسی پور هم البته به وضوح و صراحت به دو مقولۀ حق پخش زنان و ورود زنان به ورزشگاه‌ها نمی‌پرداخت اما دست کم این قدر ضایع طوطی‌وار هر‌چه را که می‌گفتند تکرار نمی‌کرد.


   در همین برنامۀ امروز اگر اعلام می‌کردند موضع سازمان یا واکنش روابط عمومی این است اشکال نداشت ولی هر دو کارمند سازمان به گونه‌ای سخن ‌گفتند که نشان می‌داد از آنها خواسته‌اند کما این که احمدی یک‌بار در نیمۀ اول بازی گفت و یک بار در در نیمۀ دوم؛ شاید تا رییسان را خوش‌تر آید!


  درست است که هر رسانه سیاستی دارد و کسانی که با آن کار می‌کنند به آن باید پای‌بند باشند اما موضع رسمی رسانه‌ها را مدیر و رییس اعلام می‌کند و لازم نیست از خبرنگاران و گزارشگران بخواهی طوطی‌وار تکرار کنند.


  گزارشگر بازی همچنین اصرار داشت به بینندۀ متحیر از ورزشگاه خالی القا کند برگزاری بازی بدون تماشاگر به خاطر اختلال در سامانۀ فروش بلیت الکترونیک است در حالی که قبل‌تر گفته شده بود مصوبۀ ستاد ملی کروناست ولی با توجه به اجتماعات دو هفتۀ گذشته احساس کردند این دلیل مقبول نخواهد افتاد. هر چند که برخی باشگاه‌ها مانند گل‌گهر رسماًاعلام کردند سامانۀ آنان اختلالی ندارد و این شایعه هم فراگیر است که چون فیفا خواستار حضور زنان در ورزشگاه شده در آستانۀ جام جهانی نمی‌خواهند ریسک کنند و عدالت را برقرار کردند و نه زنان را راه دادند نه مردان را!


   گزارشگر البته مأمور بود همان را بگوید که از او خواسته بودند! این که هفته‌های بعد چه توجیهی دارند نیز لابد به او مربوط نیست. چون همانی را می‌گوید که بگویند بگوید!


   کار گزارشگر بازی اما این نیست که فقط بگوید فلانی توپ را به بهمانی داد چون خودمان داریم می‌بینیم. این است که هیجان بازی را بالا ببرد و جذاب کند و اطلاعات تازه ای در اخیتار بیننده قرار دهد منتها آقای احمدی برای وزیر ورزش که قاعدتا چون عضو کابینۀ آقای رییسی است خودی تر از قبلی است که او هم البته خودی بود تعیین تکلیف می کند که با انتقاد از صدا وسیما مقابله کند.


   تازه داریم دربارۀ فوتبال حرف می زنیم که در زمرۀ مزیت های صدا وسیماست و هنوز بیننده ندارد. می توان حساب کرد در باقی موارد اوضاع چگونه است.


  آیا صدا وسیما نباید پاسخ بدهد؟ معلوم است که باید اما به صورت رسمی و از زبان مدیران خود نه در قالب حرف نشاندن بر دهان مجری و گزارشگر و استفاده از فرصت تماشاگر بازی. چون به نفع شخصیت خودشان هم نیست و آدم حس می کند فقط دستور را اجرا می‌کنند و از این حیث شاهد تبلیغ ستاره مربع‌ها آبرومندانه‌تر باشد.

تماشاخانه همه چیز درباره بیماری قرن جدید: ام اس ، نشانه ها و علائمی که اگر زود متوجه بشوید نجات می یابید/ چه افرادی بیشتر مبتلا می شوند و راهکارهای درمان (فیلم) سایه‌ای که از بر موسیقی ایران برفت/ نقش جاودانه ابتهاج در اعتلای موسیقی ایران (فیلم) فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۰۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند امارات عربی متحده دیگر به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد و به دنبال افزایش تولید است.

به گزارش ایسنا، در حالی که بازار جهانی نفت، مشتاقانه منتظر تصمیم آینده اوپک پلاس و تغییر بالقوه در استراتژی کاهش تولید فعلی است، بیشتر نگاه‌ها به سمت عربستان سعودی یا مدیران آرامکو دوخته شده است. با این حال، یک بازیگر جدید وجود دارد که در حال حاضر به تغییر چشمگیر استراتژی تولید بدون تائید اوپک، اشاره می‌کند.

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند با توجه به نوسانات فعلی بازارهای نفت و افزایش تقاضا، امارات عربی متحده، دیگر نسبت به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد. همزمان، منابع آگاه در شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک)، به افزایش تولید قریب‌الوقوع اشاره کرده اند. افراد مطلع در داخل این شرکت فاش کرده اند ادنوک سرگرم بررسی افزایش تولید به حدود ۴.۸۵ تا ۴.۸۷ میلیون بشکه در روز است که استراتژی فعلی اوپک را نقض می‌کند. این حرکت تعجب آور نیست، زیرا ادنوک، سرمایه‌گذاری هنگفتی را در توسعه ظرفیت تولید خود انجام داده که تاکنون، به دلیل پایبندی امارات به تصمیمات اوپک، محدود شده است.

طبق اظهارات منابع رسمی، ظرفیت کل تولید در حال حاضر ۴.۵ میلیون بشکه در روز است اما انتظار می‌رود که افزایش یابد و احتمالا به زودی به ۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد. هدف تولید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز در فاصله مه تا ژوئن سال ۲۰۲۴، نرخ بالایی است اما شدنی است.

ادنوک یا امارات عربی متحده، به وضوح نیاز به این افزایش تولید یک‌جانبه را می‌بینند. آنها خود را به عنوان یک شرکت بزرگ بین‌المللی ملی نفت با هدف رقابت با هفت شرکت بزرگ نفت جهان معرفی می‌کنند. سلطان الجابر، مدیرعامل ادنوک، نیاز به تغییر را درک کرده  و برنامه‌هایی را برای خرید دارایی‌های بالادستی و پایین دستی دنبال می‌کند.

با وجود پیامدهای احتمالی تصمیم یک‌جانبه ابوظبی در اوپک، بازیگران مهم در بازار بین‌المللی نفت، ممکن است رویکرد عدم مداخله را در پیش بگیرند. صندوق بین‌المللی پول بر ضرورت حجم تولید و درآمد بیشتر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تاکید کرده است. عربستان سعودی، به خصوص برای نیازهای بودجه‌ای دولت خود، به قیمت بسیار بالاتر نفت نیاز دارد.

طبق داده‌های صندوق بین‌المللی پول، عربستان سعودی برای تامین مالی بودجه خود، به قیمت نفت حدود ۹۶.۳۰ دلار در هر بشکه، نیاز دارد. این ارزیابی بر اساس تولید فعلی حدود ۹.۳ میلیون بشکه در روز نفت خام توسط این کشور است.

 صندوق بین‌المللی پول در گزارش چشم انداز منطقه‌ای خود اعلام کرد که قیمت سربه سر فعلی حدود ۲۱ درصد بیشتر از پیش‌بینی قبلی این وام دهنده در اکتبر سال ۲۰۲۳ است. در آن زمان، عربستان سعودی هنوز حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز تولید می‌کرد. قیمت سربه سر جدید، بسیار بالاتر از قیمت جهانی نفت در حال حاضر است.

ابوظبی قصد بهره برداری مالی از سرمایه‌گذاری‌های خود را دارد و در صورت تسهیل محدودیت عرضه نفت در ژوئن، به خرید خود در بخش‌های بالادستی و پایین دستی نفت و گاز با بودجه افزایش یافته، ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، همه نشانه‌ها حاکی از فشار برای تغییر استراتژی اوپک، به خصوص از سوی ابوظبی است. بازیگران بازار باید به دقت سیگنال‌های امارات را دنبال کنند زیرا فرمان کنترل اوپک ممکن است از دست ریاض خارج شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام وزیر ورزش در پی قهرمانی فوتسال در آسیا
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • متفاوت ترین تیپ محمدحسین میثاقی همراه با پسرش | عکس
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • سوتی وحشتناک گزارشگر بازی آلومینیوم - پرسپولیس
  • گلوگاه‌های فساد را ببندید
  • گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم اسرائیل شد
  • حضور وزیر ورزش در مراسم ترحیم کاپیتان پیشین تیم ملی بسکتبال
  • گزارش تصویری | مراسم قهرمان ایران با حضور رییس رسانه ملی و وزیر ورزش