Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، ایده‌های خلاقانه و حضور بخش خصوصی می‌تواند در معرفی آثار تمدنی به مردم استان و سایر هم‌وطنان موثر باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم اززاهدان، به نقل از روابط عمومی استانداری، حسین مدرس خیابانی در جریان بازدید از موزه منطقه‌ای جنوب شرق اظهار داشت: همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، ایده‌های خلاقانه و حضور بخش خصوصی می‌تواند در معرفی آثار تمدنی به مردم استان و سایر هم‌وطنان موثر باشد و موجب می‌شود این خطه از میهن را به عنوان یک ظرفیت تمدنی و باستانی به جهانیان معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این موزه آشکارا هویت چند هزار ساله سیستان و بلوچستان را به نمایش گذاشته و این پیشرفت در پنج هزار سال پیش در همه حوزه‌ها از جمله پزشکی، فنی و مهندسی، سازه‌ و حوزه شهری در این موزه موجب افتخار است و می‌تواند یک دستمایه و پشتوانه‌ قوی باشد تا بتوانیم به اعتبار همین تمدن غنی پیشرفت را در ایران اسلامی بیشتر از گذشته ببینیم.

وی افزود: در این مکان می‌توانیم تمدن چند هزار ساله شهر سوخته را به نمایش بگذاریم، اما به نظر می‌رسد که به اندازه آثار باستانی و میراث‌فرهنگی در نقاط دیگر کشور ظرفیت‌های استان معرفی نشده که بخشی متاثر از منابع مالی و بخشی دیگر متاثر از عدم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: مادامی که نتوانیم سه حوزه گردشگری، صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی را به هم متصل و یک ارتباط منطقی و پیوند مستمر بین آن‌ها برقرار کنیم، همچنین یک اقتصاد پایدار را برای این حوزه‌ها تعریف نشود آثار باستانی و میراث‌فرهنگی ما نامکشوف خواهد ماند.

وی با تاکید بر اینکه نمادسازی باعث ایجاد هویت می‌شود، تصریح کرد: باید از نمادهای باستانی خودمان در آثار مختلف از جمله صنایع‌دستی استفاده و برای اعتلای هویت سیستانی و بلوچستانی نمادسازی کنیم‌ تا از این ظرفیت بزرگ یک اقتصاد پایدار و ثروتی برای مردم استان فراهم آید.

90 درصد نانوایی‌های سیستان و بلوچستان به دستگاه کارتخوان هوشمند مجهز شدمدرس خیابانی: وابستگی سیستان به منابع نامطمئن آب باید کاهش یابدتوسعه راه‌های استاندارد تنها مسیر شکوفایی گردشگری سیستان و بلوچستان است

مدرس خیابانی با بیان اینکه مهمترین هدف ما در سیستان و بلوچستان ایجاد اشتغال است، بیان کرد: دولت و حاکمیت برای معرفی تمدن و هویت ایران اسلامی، یک وظیفه و ماموریت اصلی دارد اما به دلیل اینکه اولویت‌های ما در استان اغلب برطرف‌کننده شاخص‌های محرومیت‌هاست باید از بخش خصوصی کمک بیشتری بگیریم.

وی با اشاره به حمایت از بخش خصوصی در حوزه میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: با این وجود حمایت‌ فراوانی از میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان انجام شده و ما با مولدسازی دارایی‌ها توانستیم سوله‌های مختلفی را به بانوان برای ایجاد صنایع دستی اختصاص دهیم.

انتهای پیام/392/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان میراث فرهنگی صنایع دستی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است

 آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار جمعی از معلمان زاهدانی که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم برگزار شد، ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدا، تبریک هفته معلم و تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) اظهار کرد: خداوند متعال پیامبرش را مبعوث کرد و اهل بیت(ع) نیز راه او را ادامه داده و از معلمان جامعه بشری بودند.

وی در واکنش به اظهارات مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان مبنی بر رتبه پایین شاخص‌های استان در مقایسه با سایر استان‌ها افزود: برای کم کردن فاصله خود با سایر استان‌ها باید تلاش و همت مضاعفی داشته باشیم چرا که سایر استان‌ها نیز بیکار نبوده و در حال کار و تلاش هستند و نمی‌توان این فاصله را با کار معمولی جبران کرد.

امام جمعه زاهدان بیان کرد: طرح‌ها و برنامه‌های ‌خوبی در سطح مدارس سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد، اما مهم این است که خروجی مطلوبی به دست بیاوریم چرا که فرصت خدمت کوتاه است و حتی اگر ۳۰ سال هم باشد با یک چشم به هم زدن به پایان می‌رسد.
️وی ادامه داد: خداوند استعدادهای بالقوه‌ای در نهال، دانش ‌آموزان قرار داده و گنجینه‌های ویژه‌ای در اختیار شما معلمان هستند و باید از این فرصت نهایت استفاده را ببرید.
️آیت‌الله محامی گفت: آثار عملکرد شما در شرایط کنونی مشخص نیست اما در آینده مشخص می‌شود که عملکرد شما چگونه بوده است.
️وی تصریح کرد: مردم باید قدر معلمان را بدانند اما شما معلمان هم باید قدر خود را بدانید و خداوند متعال را شاکر باشید که توفیق گذر عمر در این راه را پیدا کرده‌اید و شغل شما با سایر مشاغل متفاوت است چرا که شما با روح و جان انسان‌ها سرو کار دارید.

️نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با قرائت حدیث "الْکَمَالُ‏ کُلُ‏ الْکَمَالِ‏ التَّفَقُّهُ‏ فِی الدِّینِ وَ الصَّبْرُ عَلَی النَّائِبَهِ وَ تَقْدِیرُ الْمَعِیشَهِ" بیان کرد: کمال انسان در سه نکته جای دارد از جمله فهم عمیق از دین، برنامه‌ریزی صحیح در زندگی، و صبر در سختی‌ها و مشکلات و از همین رو تقویت قوه فهم دانش‌آموزان و فرزندان جامعه برای رسیدن به رشد و کمال و بهره‌گیری از عقلانیت در مسیر زندگی ضرورت است.

️آیت‌الله محامی گفت: آموزش مهارت برنامه‌ریزی درست به دانش آموزان یکی از رویکردهای مهم در دستگاه‌ تعلیم و تربیت، برای به کارگیری در ابعاد مختلف زندگی آنان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری