Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@04:06:03 GMT

تدبیر شورای شهر ویکفیلد برای اسکان افراد بی‌خانمان

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۶۸۷۹

تدبیر شورای شهر ویکفیلد برای اسکان افراد بی‌خانمان

شورای شهر ویکفیلد در راستای کاهش هزینه‌های خود در بخش اسکان افراد بی‌خانمان در هتل‌ها قصد دارد با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ هزار پوندی برای آن‌ها مسکن اجتماعی مناسب تهیه کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شورای شهر ویکفیلد در حال حاضر سالانه حدود ۱.۷ میلیون پوند برای اقامت افراد بی‌خانمان سراسر منطقه در هتل‌های شهر هزینه می‌کند، با این‌حال در نظر دارد در راستای کاهش این هزینه سرسام‌آور، با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ هزار پوندی، سه خانه سازمانی خالی که در اختیار خود دارد را برای اسکان این افراد آماده کند و مبلغی را نیز به‌عنوان یارانه در اختیار آن‌ها قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سه ملک پس از نوسازی امکان فراهم آوردن هشت واحد اقامتی را برای اسکان افراد بی‌خانمان فراهم خواهد آورد.

این اقدام که برای آن یک بازه زمانی ۱۲ ماهه در نظر گرفته شده است، با صرفه‌جویی قابل‌توجهی در بخش هزینه‌های شورا همراه خواهد بود و با مورد استفاده قرار دادن املاک خالی و بدون استفاده به شورا کمک خواهد کرد تا مسئولیت‌های استراتژیک خود را بهتر انجام دهد.

بررسی‌های شورا نشان داده است که اقامت یک نفر برای یک شب در اتاق معمولی یک هتل معمولی ۵۰ پوند هزینه دارد حال آن‌که اقامت در مسکن‌های اجتماعی مدنظر با هزینه شبی ۱۳.۱۹ پوند این امکان را فراهم می‌آورد که هر فرد ۳۶.۸۱ پوند دیگر را به‌صورت یارانه دریافت کند که طی یک سال این مبلغ برابر با ۱۳ هزار و ۴۳۵ پوند برای هر فرد است. به این ترتیب بسیاری از مشکلات افراد بی‌خانمان سروسامان خواهد یافت و شورا نیز ۸۲ هزار پوند در سال صرفه‌جویی خواهد داشت. این میزان صرفه‌جویی در طول سالیانی که یک ملک پابرجا است بسیار برای شورا قابل‌توجه خواهد بود.

شورای شهر ویکفیلد آدرس خانه‌های مدنظر و هزینه تخمینی لازم برای بازسازی آن‌ها به‌صورت زیر منتشر کرده است:

"خانه دو طبقه دارای تراس میانی در «وست‌وارد (West Ward)» متعلق به دهه ۱۸۹۰، نیازمند ۱۴۰ هزار پوند برای بازسازی کامل با گزینه‌ای برای استفاده به‌عنوان خانه‌ای با سه اتاق یک‌نفره مجهز به حمام و آشپزخانه مشترک

ملک پلکانی دو طبقه واقع در نورث‌وارد «(North Ward)» متعلق به سال ۱۹۰۰، نیازمند ۱۷۲ هزار پوند برای تبدیل به دو آپارتمان مجهز

ملک چهار طبقه با تراس انتهایی متعلق به دهه ۱۸۹۰، نیازمند ۱۹۸ هزار پوند برای بازسازی مطابق با استانداردهای قانونی موردنیاز"

شورای شهر همچنین اعلام کرد که در می ۲۰۲۰، تعداد ۳۲۳ خانوار در اسکان موقت بودند که ۹۲ مورد از آن‌ها در هتل‌ها جا داده شدند. پس از آن شیوع کووید -۱۹ با افزایش قابل‌توجه هزینه‌های شورا همراه بود. به‌این‌ترتیب طرح اسکان افراد بی‌خانمان با ۵۷۰ هزار پوند سرمایه به صحن شورا ارائه شد که مطابق با آن شورای شهر موظف بود به‌صورت موقت برای جلوگیری از بی‌خانمانی، رفع آن یا انجام وظیفه اصلی شهر برای تأمین مسکن، اسکان متقاضیان بی‌خانمان را تضمین کند.

شورای شهر گفت از آنجا که تقاضا برای مسکن اجتماعی در ویکفیلد بسیار زیاد است، دسترسی به مسکن جایگزین برای افراد بی‌خانمان یک چالش به حساب می‌آید. با این وجود پیشنهاد تبدیل سه خانه خالی شورا به مسکن اجتماعی را به‌عنوان طرحی در زیرمجموعه اصل «اقتصاد برای همه کار می‌کند» به مرحله اجرا درآورد چراکه مسکن مناسب و مقرون‌به‌صرفه در سراسر منطقه ویکفیلد موجود است و اقامت در هتل تنها باید برای دوره‌های کوتاه‌مدت تنها در شرایطی مورد استفاده قرار گیرد که دسترسی به یک محل اقامت جایگزین امکان‌پذیر نیست.

شورای شهر ویکفیلد خاطرنشان کرد که افزایش دسترسی به اقامتگاه‌های موقت پراکنده در سطح شهر، میزان اتکا به اقامتگاه‌های گران‌قیمت هتل را کاهش می‌دهد و مسکن موقت مناسب‌تری را برای خانوارهای بی‌خانمان فراهم می‌کند. شورا همچنین طرح اسکان افراد بی‌خانمان را برنامه‌ای مفید برای استفاده مولد از خانه‌های خالی شهر و بهبود مناطقی دانست که این املاک در آن‌ها قرار گرفته‌اند که نه تنها سطح خانه‌های خالی هر منطقه را پایین می‌آورد، بلکه به شورا در انجام مسئولیت استراتژیک خود کمک می‌کند و به خانوارها اجازه می‌دهد در اقامتگاه‌های مستقل با دسترسی به امکاناتی هم‌چون دسترسی به پخت‌وپز و شست‌وشو که برای مراقبت از خانواده خود نیاز دارند و در هتل امکان‌پذیر نیست، زندگی کنند. این امر همچنین امکان مستقر شدن در جامعه و دسترسی به همه امکانات محلی حتی برای مدتی موقت را در اختیار خانواده‌ها قرار می‌دهد.

کد خبر 589916

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پارلمان شهری پارلمان پارلمان جهان شوراي شهر شوراهای شهر شوراها شهرهای جهان اقدامات شهرهای جهان مسکن اجتماعی بی خانمانی مسکن برای بی خانمان ها بی خانمان کرونا و بی خانمانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اسکان افراد بی خانمان هزار پوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است

مجید ناصحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: قانون شوراها با ۲۰ سال تأخیر اجرا شده و به همین دلیل جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است.

وی با بیان اینکه شوراها سهل‌الوصول‌ترین راه ارتباطی با لایه‌های مختلف مردم است، ابراز کرد: شورا زبان گفت‌وگو و انتقال پیام‌های مردم در گروه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اقشار و صنوف مختلف است.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: اگر بخواهیم اتصال مردم با حاکمیت را داشته باشیم باید جایگاه شورا را جدی بگیریم و ارتباط سازمانی با اجزای مختلف جامعه و حاکمیت برقرار شود.

وی با اشاره به اینکه شورا جزو هیچیک از قوای مجریه، مقننه یا قضائیه نیست، عنوان کرد: مردم امور مختلفی را در حوزه قضائی، ضعف‌های قوه مجریه یا مسائل حقوقی را مطرح می‌کنند که این ارتباط و جایگاه را باید به شورا بدهیم که پیام مردم را به قوای مختلف برساند و پیگیری کند.

ناصحی‌مقدم در مورد شورای شهر ششم یادآور شد: یک وجه قالب تفاوت این شورا با دوره‌های قبلی این است که اعضا به شکل تیمی وارد شورا شدند و تاکنون هماهنگ و منسجم عمل کردند و در سه سال گذشته تعامل در شورا به حداکثر رسید تا به مشکلات غلبه کنند.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات دوره‌های قبل که دستیابی به برنامه عملی منسجم را دشوار می‌کرد، اختلافات داخلی بود اما اکنون سعی بر این است تا با پیش‌بینی اهداف کارشناسی شده و تعامل باشهرداری، مسائل شهری تبدیل به گفتمان پایدار شود.

رئیس شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه شورای ششم توانسته در این مسیر موفق عمل کند، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت ساختارها به نحوه بهینه استفاده کنیم و با توجه به اینکه ۹ فکر مختلف در شورا هست، ابتدا باید به نحوه تصمیم‌سازی با تعامل و همفکری توجه کرد و اگر هر فرد بخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند موفقیت حاصل نمی‌شود.

وی افزود: شورا دارای کمیسیون‌های تخصصی است و موضوعات در این کمسیون‌ها بررسی می‌شود تا در صحن شورا طرح و یا شهرداری مورد تبادل نظر قرار گیرد.

کد خبر 6090994

دیگر خبرها

  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • اجرای همایش شورا‌های اسلامی شهر و روستا
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • «محمد حسن عاقل منش» عضو جدید شورای شهر رشت شد
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • شورای‌های شهر و روستا در استان قم از سالم ترین ها در کشور هستند
  • آتش‌سوزی در هتلِ محل اسکانِ بی‌خانمان‌ها در جنوب برزیل