Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران رویای معرفی روشی جدید و بلندپروازانه برای حمل و نقل بار در سوئیس، جهشی بزرگ رو به جلو و تبدیل شدن به واقعیت داشته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در اول ماه آگوست، مراحل برنامه ریزی برای ساخت یک شبکه تونلی خودکار با هدف جابجایی محموله های باری در محفظه های ویژه روی یک سامانه ریلی خود شارژ شونده آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه کارگو سو ترن (Cargo Sous Terrain) یا "بار زیرزمینی" در مسیری 70 کیلومتری که شهر زوریخ و یک هاب لجستیک اصلی در هارکینگن/نیدربیپ را به هم متصل می کند، آغاز خواهد شد. این شبکه تونلی می تواند تا 500 کیلومتر نیز گسترش یافته و تمام کانتون های سوئیس را به یکدیگر متصل کند.

تخمین زده می شود این پروژه که از انرژی های تجدیدپذیر نیرو می گیرد بتواند 40 درصد از کل ترافیک باربری سوئیس را بی نیاز از تغییر زمین برای ساخت جاده های اضافی و به روشی پایدار از جاده ها خارج کند. محفظه های الکتریکی حمل بار هنگام حرکت در امتداد ریل های القایی به طور مداوم شارژ الکتریکی را دریافت می کنند.

مجموعه ای مشابه برای حمل و نقل سبدهای بسته های کوچکتر نیز روی سقف تونل ها به کار گرفته خواهد شد.

تونل ها قطری حدود 20 فوت (6 متر) خواهند داشت و محفظه های حمل بار به اندازه ای بزرگ هستند تا یک یا دو پالت بار را در خود جای دهند. همچنین، از محفظه های دارای یخچال برای حمل کالاهای حساس به دما استفاده خواهد شد.

در پایانه ها، آسانسورهای بزرگ محفظه های حمل بار را خارج کرده و به مراکز تکمیل کار انتقال می دهند.

در این دوران که اروپا با افزایش نرخ تورم مواجه است، سوئیس انضباط مالی خود را حفظ کرده و استفاده از بودجه عمومی برای این پروژه را منتفی دانسته است.

بنابر تصمیم پارلمان سوئیس، هیچ یارانه ای برای ساخت زیرساخت ها و بهره برداری از تونل استفاده نخواهد شد.

با این وجود، پروژه کارگو سو ترن با 100 میلیون دلار سرمایه گذاری خصوصی مسیر خود را دنبال می کند.

این پروژه بسیار شبیه به ایده های هایپرلوپ برای حمل و نقل مسافر به نظر می رسد. اما اگر قرار است میلیاردها دلار هزینه شود، حمل و نقل بار انتخاب هوشمندانه‌تری برای استفاده از مسیرهای ریلی زیرزمینی به نظر می رسد زیرا در کنار ارائه ایمنی و راحتی، زیبایی‌شناسی عاملی کلیدی در طراحی محسوب نمی شود.

تاکنون دو کانتون دیگر سوئیس افزون بر زوریخ شامل سنت گالن و تورگاو علاقه خود برای اجرای این پروژه را ابزار داشته و آن را از نظر اقتصادی امکان‌پذیر عنوان کرده اند.

تماشاخانه قطعنامه محیط زیستی سازمان ملل و ایران که رای عجیبی داد/ وقتی برای محیط زیست متحد نباشیم... (فیلم) ببینید| پخش روزانه سرود ملی اوکراین هنگام سرریز سد 100 ساله ایماترای فنلاند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: برای حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۰۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در مراسم تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان که صبح امروز در صد و هجدهمین شنبه امید و افتخار برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت:‌ در دو سال گذشته شهرداری تهران اقدامات خوبی را در محور آزادگان انجام داده است. در زمستان سال گذشته در محدوده بزرگراه آزادگان در منطقه ۱۶ اقدام خوبی صورت گرفت و یک لاین کندروی جدید اضافه شد و سبب شد که بار ترافیک سنگین صبح و عصرگاهی که از قبل پل رجایی تا صنیع‌خانی ایجاد می‌شد تا حدودی رفع شده و تداخل بار ترافیکی نداشته باشیم.

او با بیان این‌که همچنین اخیرا در محور آزادگان در محدوده پل فتح یک لاین احداث شد که موجب روان‌سازی بار ترافیکی شد، تصریح کرد: تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری که امروز وارد مدار می‌شود نیز یکی دیگر از اقدامات مهم بود چرا که لاین کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری محور تنگی بود که حالا این محور استانداردسازی شده و سبب شده که حجم سنگین بار صبحگاهی ترافیک کاهش یابد چرا که شاهد بودیم این بار ترافیکی تا کیلومترها محور آزادگان را درگیر می‌کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره این‌که شهرداری در نظر دارد طرح ترافیک را تغییر دهد، توضیح داد: هنوز صحبت جدی در این زمینه با پلیس نشده است اما اعتقاد دارم که تغییرات در محدوده طرح ترافیک و غیره خوب است و نباید در برابر تغییرات مقاومت کنیم.

موسوی‌پور با بیان این‌که با توجه به افزایش تردد خودروها موتورسیکلت‌ها و غیره باید طرح ترافیک بروزرسانی شود، اظهار کرد: باید کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شود تا به نظر واحدی در خصوص تغییرات طرح ترافیک برسیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا اجرای طرح ترافیک جدید تا پایان سال جاری انجام شده و امسال شاهد اجرای طرح ترافیک خواهیم بود یا نه؟ اظهار کرد: قطعا امسال نیست و باید اقدامات کارشناسی به درستی انجام شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که چه بزرگراه‌هایی در تهران وجود دارد که آسفالت آنها نیاز به مرمت آسفالت دارند، گفت: عمدتا محورهای کمربندی که خودروهای سنگین در آن تردد می‌کنند همچون بزرگراه یاسینی، آزادگان و قسمتی از بزرگراه بسیج محورهایی هستند که آسفالت آنها نیاز به بهسازی بیشتر دارند.

کد خبر 847385 برچسب‌ها پلیس راهور - شهر بزرگراه تهران طرح ترافیک

دیگر خبرها

  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • چمبر تست دما و رطوبت چیست؟
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته