Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@00:18:44 GMT

به دلیل کم آبی قم، دنبال توسعه مشاغل آب بر نیستیم

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۳۹۴۴

به دلیل کم آبی قم، دنبال توسعه مشاغل آب بر نیستیم

ایسنا/قم استاندار قم گفت: در صحت‌سنجی و راستی آزمایی ایجاد اشتغال باید اقدامات لازم انجام شود.

سیدمحمدتقی شاهچراغی پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۲۶ مردادماه در جلسه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، در حوزه پایداری اشتغال‌ها باید ارزیابی لازم انجام شود، اظهار کرد: جلسات موضوع اشتغال باید فراتر از برگزاری کارگروه‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فعالیت در حوزه اشتغال باید به صورت جهادی دنبال شود، مطرح کرد: برخی از خوشه‌های مانند کفش، چوب، انگشتر و ... باید با جدیت بیش‌تری دنبال شوند، چراکه امکانات لازم برای انتقال آن به روستاها و مشاغل خانگی را داریم.

استاندار قم با اشاره کم آبی در قم، عنوان کرد: در مشاغلی چون داروی گیاهی امکان فعالیت نداریم، چراکه با مشکل کمبود آب مواجه هستیم.

وی از انتخاب قم به عنوان شهر ملی انگشتر یاد کرد و گفت: اگرچه فعالیت‌هایی در این راستا انجام شده است ولی متاسفانه تاکنون اقدامات لازم در این خصوص انجام نشده است.

شاهچراغی با اشاره به اینکه برخی از اتحادیه‌های صنایع مذکور می‌توانند در زمینه اشتغال کمک کنند، خاطرنشان کرد: بخش خصوصی بازار لازم و صادرات را دارد و باید از ظرفیت‌های آن استفاده شود.

وی با بیان اینکه اشتغال آفرینی باید با سرعت هرچه بیش‌تر دنبال شود، تصریح کرد: اگر قرار بود تمام آمارها صحیح باشد امروز نباید هیچ مشکل اشتغالی داشته باشیم، اما متاسفانه در زمینه آمارها نیز با مشکلاتی مواجه هستیم.

استاندار قم با اشاره به اینکه در صحت‌سنجی و راستی آزمایی ایجاد اشتغال باید اقدامات لازم انجام شود، یادآور شد: متاسفانه یکی از مشکلات فعلی ما مشکل بودجه است و باید با دقت هرچه بیش‌تر در زمینه هزینه‌کرد آن اقدام کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استانداری قم سردار سیدمحمدتقی شاهچراغی اشتغال آفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۳۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور

مطابق آخرین آمارها ۷۰۰۰ تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ایجاد ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعالیت دارند و تشکیل تعاونی های زنان در دولت سیزدهم رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تعاونی‌های زنان نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصاد، تولید ناخالص داخلی، اشتغالزایی و درآمدزایی دارند.سیر تاریخی فعالیت بانوان در ایران نشان می‌دهد زنان از دیرباز در زمینه‌های مختلف از صنایع دستی و مشاغل هنری گرفته تا تولید فرش دستباف و امور باغی و کشاورزی فعالیت داشته و سهم بسزایی از تولید و اشتغال خُرد و خانگی را در قالب تعاونی‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

امروز سازمان‌های‌ بین‌المللی، تشکیل تعاونی‌های زنان را به‌ عنوان یکی از راهبردهای اساسی کاهش نابرابری‌ها و افزایش مشارکت در کلیه امور اقتصادی و اجتماعی به دولت‌ها توصیه می‌کنند.

در کشور ما نیز طی یک دهه گذشته بنگاه‌های کوچک و متوسط بسیاری با عنوان تعاونی زنان در کشور تاسیس و با اقبال خوبی همراه شدند.این تعاونی‌ها در گرایش‌های‌ مختلف اعم از تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت کرده و عمده تولیدات آن‌ها در حوزه‌ خدمات، کشاورزی، صنایع غذایی،صنایع ‌دستی، گلیم، فرش دستباف و گیاهان دارویی بوده است.

آنطور که حامد ویس کرمی - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - گفته ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

طبق گزارش ها ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات  و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

وی تقویت تعاونی های زنان را از برنامه های وزارت تعاون در سال جاری ذکر کرده و می گوید خوشبختانه دستگاه‌ها همکاری خوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی می شود.
معاون وزیر تعاون درعین حال آماری از تعداد تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم ارائه کرده و می گوید:از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۲۲۳ شرکت تعاونی زنان با ۱۲ هزار و ۱۹۶ نفر عضو و ۱۸ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی تشکیل شده است که نسبت به مدت مشابه دوره قبل رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گفته ویس کرمی، در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد.

تعاونی‌های زنان تعاونی‌هایی هستند که حداقل  ۷۰ درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

بر اساس تازه ترین آمار تعداد  ۷۰۰۰  تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند. 

به گزارش ایسنا، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به اعضای شرکت‌های تعاونی زنان از محل منابع بانک توسعه تعاون، حمایت مالی در قالب وام و کمک بلاعوض با هدف توسعه بازار و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی از جمله برنامه‌های حمایتی معاونت امور تعاون از تعاونی‌های زنان بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • تشدید سامانه بارشی کرمانشاه از امشب
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • ثبت ملی روز مریانج/ ۵ هزار نفر در بازار مبل فعالیت می‌کنند
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۲ استان
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران