Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@03:18:08 GMT

منبع: The Guardian

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۶۲۳۵

منبع: The Guardian

یک فایل صوتی از لیز تراس که در یک قدمی رسیدن به مقام نخست وزیری انگلیس است، منتشر شده که در آن وی به کارگران انگلیسی اهانت کرده است.

به گزارش ایران اکونومیست، روزنامه گاردین امروز چهارشنبه افشا کرد که تراس به عنوان فرد پیشتاز در رهبری حزب محافظه کار در یک اظهار نظر جنجالی علیه کارگران انگلیسی گفته که آنها نیاز به "جان کندن" (زحمت کشیدن) بیشتری دارند و اینکه مهارت و کاربرد رقبای خارجی خود را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این گزارش می افزاید: در این فایل صوتی لو رفته، تراس در زمانیکه فرد شماره ۲ وزارت خزانه داری انگلیس بود اظهاراتی را مطرح کرده است که ممکن است مردم بقیه نقاط انگلیس را مقابل ساکنین لندن قرار دهد. وی در این سخنان عنوان کرده که مردم لندن بهره‌وری بیشتری نسبت به بقیه مناطق در انگلیس دارند.

به نوشته این روزنامه انگلیسی، تراس که میهن پرستی را در مرکز کارزار مبارزات رهبری حزب محافظه کار قرار داده، در این فایل صوتی می‌گوید که این اختلاف "تا حدی یک موضوع ذهنی و نگرش" است که چندین دهه یک حقیقت تاریخی بوده است.
این رسانه نزدیک به حزب کارگر انگلیس افزود: اظهارات بسیار تحقیرآمیز تراس بازتاب دهنده متن بحث برانگیز در کتاب سال ۲۰۱۲ «بریتانیا رها شده» است که در آنجا وی نوشته بود کارگران انگلیسی در میان «بدترین علاف‌ها در جهان» هستند.

تراس در اولین مناظره تلویزیونی در ماه گذشته برای رهبری حزب محافظه کار مدعی شد که وی این فصل توهین آمیز را ننوشته و تقصیر را به گردن دومینیک راب دیگر مولف این کتاب انداخت. دومینیک راب حامی ریشی سوناک دیگر نامزد رهبری حزب محافظه کار انگلیس است.

حزب کارگر در واکنش به افشای این فایل صوتی اعلام کرد که این اظهارات توهین آمیز است و کارگران انگلیسی را تنبل توصیف می‌کند.

کمتر از سه هفته به پایان مهلت رای‌دهندگان برای انتخاب نخست وزیر آینده انگلیس زمان باقی مانده است و در این میان نتایج یک نظرسنجی توسط مرکز تحقیقاتی اپینیوم نشان می‌دهد که تراس وزیر امور خارجه انگلیس با ۲۲ درصد رای بیشتر از سوناک، احتمالا نخست وزیر بعدی انگلیس انتخاب خواهد شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: انگلیس ، حزب محافظه کار بریتانیا ، گاردین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انگلیس حزب محافظه کار بریتانیا گاردین رهبری حزب محافظه کار کارگران انگلیسی فایل صوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۶۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟

در گزارشی مواضع محمدجواد کریمی قدوسی را مرور می کنیم.

به گزارش اعتماد، بخشی از این گزارش را در ادامه می‌خوانید.

آبان‌ماه سال ۱۳۹۲ وقتی یک طرح دو فوریتی توسط جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس وقت تهیه و به هیات رییسه مجلس ارایه شد، دو بار به معاهده «ان پی تی» که مهم‌ترین مبحث حقوق بین‌الملل در بحث انرژی اتمی است، اشاره و عجیب آنکه هر دوبار هم به زبان انگلیسی و هم به زبان فارسی نام این معاهده «ام پی تی، mpt» درج شد. یک بار در عنوان طرح ۵ صفحه‌ای و یک بار در متن آن به زبان انگلیسی.

این طرح ۵ صفحه‌ای که با خط خود کریمی قدوسی توسط اداره قوانین مجلس تکثیر و در اختیار خبرنگاران قرار گرفت و بعد هم در فضای مجازی منتشر شد در کادر مربوط به عنوان طرح این عبارت را با خود دارد: «الزام دولت به حفظ حقوق مسلم هسته‌ای و مصادیق آن در چهارچوب معاهده «ام پی تی» «در مذاکرات هسته ای».

در بند نهم این طرح نیز چنین نوشته شده بود: «هر‌گونه موافقت با خواسته‌های طرف مقابل نباید خارج از معاهده «mpt» باشد».

«ان. پی. تی» مخفف نام انگلیسی «معاهده منع گسترش هسته‌ای» (Nuclear Non- Proliferation Treaty) است.

عجیب‌تر از اشتباه کریمی قدوسی امضای ۱۱۰ نماینده مجلس وقت پای این طرح بود که به این معنی بود که یا این ۱۱۰ نفر هم نام درست مهم‌ترین معاهده هسته‌ای جهان را نمی‌دانستند یا اینکه این طرح را چشم بسته امضا کردند.

دیگر خبرها

  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه ای خود رسید
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه‌ای خود رسید
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • احتمال جدایی رشفورد از منچستریونایتد
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟
  • نبض قیمت مسکن شمال شهر
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز