Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@00:17:29 GMT

چگونه از پیک تابستانه مصرف برق عبور کردیم؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۰۲۳۵

چگونه از پیک تابستانه مصرف برق عبور کردیم؟

سید رضا فاطمی امین در کنگره 95 شهید البرز شرقی در شاهرود اظهار داشت: مشکلات عدیده‌ای در حوزه‌های مختلف اعم از صنعت، معیشت، تجارت و بانک وجود دارد.

وی با اشاره به کسری بودجه 400 هزار میلیارد تومانی که سال گذشته با آن مواجه بودیم و همچنین ذخیره مواد غذایی پایین بیان کرد: طی یک سال گذشته بسیاری از مسائل و مشکلات مرتفع شده است و این موضوع نوید ثباتی پایدار در ادامه مسیر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم نه رئیس‌جمهور و نه حتی وزرا در مورد دولت یا دولت‌های قبلی هیچ صحبتی نکرده‌اند گفت: در هشت الی هفت سال گذشته هیچ سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در بحث احداث نیروگاه‌ها در کشور انجام‌نشده است و همین خاموشی‌های بیش‌ازحد تأثیر خود را بر خانواده‌ها، مردم و واحدهای تولیدی گذاشت و مشکلاتی در این زمینه ایجاد می‌کرد.

چگونه از پیک تابستانه مصرف برق عبور کردیم؟

فاطمی امین بیان کرد: در یک سال گذشته ظرفیت نیروگاه‌ها در حوزه صنعت، معدن و تجارت افزایش‌یافته است و کار با ارتقای حدود 12 هزار مگابایت نیروگاه آغاز شد و یکی از این نیروگاه‌ها نیز هفته آینده راه‌اندازی می‌شود و البته این موضوعی است که شاید الآن به چشم مردم نیاید؛ اما سال‌های بعد که قطعی‌های برق مردم به‌طور کامل رفع شود؛ نتایج این کارها به‌خوبی ملموس می‌شود.

وی به کاهش خاموشی در مدت یک سال اخیر نسبت به سال قبل اشاره کرد و عنوان کرد: البته در بخش صنعت شاهد قطع برق بودیم اما با انجام برنامه‌ریزی‌های مدون مشکلی برای بخش تولید رخ نداد و این موضوع به‌درستی مدیریت شد.

ظرفیت‌های بخش معدن نیازمند برنامه‌ریزی و مطالعات بیشتر

وزیر صنعت، معدن و تجارت شناسایی ذخایر را یکی از مشکلات حال حاضر حوزه معدن عنوان کرد و گفت: کشور در حوزه اکتشافات در حوزه معدن با عقب‌افتادگی مواجه است و همین عقب‌افتادگی باعث شده است نتوانیم به‌درستی از فرصت مناسب موجود در حوزه معدن استفاده کرده و اشتغال ایجاد کنیم.

فاطمی امین بیان کرد: نمی‌دانیم در کشور چه ذخایری و با چه حدی و میزانی وجود دارد و این به‌عنوان یک ضعف بزرگ در حوزه معدن محسوب می‌شود.

وی با اشاره به تدوین برنامه‌ای سه‌ساله برای شناسایی مناطق مستعد حاوی ذخایر معدنی گفت: باید در کل کشور در این خصوص کار تحقیقاتی صورت گیرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم و کمبودها و نواقص موجود در این حوزه بیان کرد: کارهای بسیار بزرگی در حوزه اکتشافات معدن انجام‌شده و این روند همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: فاطمی امین توسعه معادن معدن و تجارت سال گذشته حوزه معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی، اکتشافی و بهره برداری راکد و غیر فعال در استان گفت: این محدوده ها از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای صلاحیت فنی و مالی لازم واگذار می شود.

عبدالحمید سرتیپی افزود: در راستای استمرار روان‌سازی فعالیتهای کسب‌وکار بخصوص توسعه اقتصادی معدنی استان، اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی در نیم سال اول امسال ۲۸۹ محدوده معدنی، اکتشافی و بهره برداری را که بنا به دلایلی راکد و یا غیر فعال شده بودند، شناسایی کرده و برای فعال سازی، این معادن را از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای صلاحیت فنی و مالی لازم واگذار خواهد کرد.

سرتیپی، با اشاره به اینکه ۷۶۰ محدوده معدنی و اکتشافی در سال گذشته به مزایده گذاشته شد، اظهارکرد: در راستای سیاستهای ابلاغی وزارت صمت و همچنین روان‌سازی و توسعه کسب ‌وکارهای استان علی الخصوص فعالیتهای اقتصاد معدنی استان، نخستین مزایده محدوده‌های معدنی استان در سالجاری از امروز آغاز شده و بر این اساس ۸۷ محدوده اکتشافی، ۱۱۳ محدوده اکتشافی دارای پروانه اکتشافی، ۷۴ معدن دارای پروانه بهره برداری، ۱۳ معدن دارای گواهی نامه کشف و دو محدوده دارای مجوز برداشت برای سرمایه گذاری جدید از طریق مزایده عمومی واگذار خواهد شد.

سرتیپی تصریح کرد: اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط برای شرکت در مزایده عمومی معادن استان باید در سامانه الکترونیکی دولت(ستاد) به نشانی www.setadiran.ir ثبت نام کنند.

وی اضافه کرد: متقاضیان مزایده می‌توانند از امروز شنبه ۸ اردیبهشت تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه از طریق سامانه ستاد مدارک لازم برای حضور در این مزایده را اخذ و پس از تکمیل مدارک درخواستی مجدد نسبت به بارگذاری آنها در سامانه ستاد اقدام کرده و اصل ضمانت نامه بانکی یا اصل برگ واریزی نقدی حداکثر تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت در قالب یک پاکت مهر و موم شده به دبیرخانه اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تحویل دهند.

 

 

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی