Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، ابوالفضل ابوترابی، نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی درباره ارزیابی خود از یک‌سالگی فعالیت دولت سیزدهم گفت: آقای رئیسی از زمانی که ریاست قوه مجریه را به‌دست گرفت اهتمام ویژه نسبت به سفرهای استانی نشان داد و اکنون که دور اول سفرهای ایشان به اتمام رسیده می‌توان عنوان کرد که حضور میدانی داشتن در همه استان‌ها در طول این مدت و پیگیر مسائل و مشکلات مردم بودن بسیار کار سخت و دشواری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که رویکرد دولت سیزدهم در سفرهای استانی در دولت یازدهم و دوازدهم سابقه نداشت، تصریح کرد: در شرایطی که مسئولان بسیاری چندان درگیر معضلات مردم در گوشه و کنار ایران نبودند رئیس‌جمهور و اعضای کابینه در دورافتاده‌ترین مناطق حضور پیدا کردند. طبعا وقتی افراد جامعه ببینند مسئولان در مشکلات پیش‌رو کنارشان هستند و می‌کوشند معضلات را برطرف کنند به آنها اعتماد کرده که ایجاد این انس و الفت حتما در افزایش سرمایه اجتماعی موثر است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به این‌که هنوز زود است درباره نتیجه سفرهای استانی داوری کنیم، گفت: طبعا یکی‌دو سالی باید از زمان این سفرها بگذرد تا حاصل عملکرد دولت به‌واسطه تصمیم‌گیری‌ها و تعیین و اختصاص بودجه و اعتبار برای رفع مشکلات استان و ایجاد فرصت‌های شغلی برای مردم و رونق کارخانه‌ها مشخص شود و اما آنچه که به صورت قطعی می‌توان درباره آن اظهارنظر کرد جلب رضایت مردم از سفرهای استانی است.

ابو‌ترابی حضور موفق دولتمردان در میدان و مدیریت بحران‌ها را یکی دیگر از جلوه‌های خدمت‌رسانی دولت سیزدهم دانست و تاکید کرد: در شرایط سختی و بروز بحران‌هایی مثل سیل، زلزله و بلایای طبیعی شاهد حضور مسئولان و اعضای هیات دولت در بین مردم بودیم و در چنین وضعیتی اولین احساسی که به افراد جامعه تزریق می‌شود این است که آنها احساس بی‌پناهی نکرده و می‌بینند دولتمردان صرفا به تصمیم‌گیری پشت میزها بسنده نمی‌کنند بلکه در مواقع سخت در بین آنها حضور پیدا کرده و پا‌به‌پای مردم تلاش دارند که با اتخاذ تصمیمات و ایجاد تسهیلاتی مشکلات موجود را در کمترین زمان حل کنند.

 عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها برقراری سیاست متوازن در عرصه دیپلماسی را یکی از پیامدهای روی کار آمدن دولت انقلابی عنوان کرد و گفت: در دولت گذشته تمام تخم‌مرغ‌ها در سبد برجام گذاشته شد و نگاه دستگاه سیاست خارجی ما به غرب بود اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم ریل‌گذاری دیپلماسی و تعاملات بین‌المللی تغییر پیدا کرد و بسط روابط خارجی با همسایگان و کشورهای همجوار با نگاه به شرق مورد توجه قرار گرفت.

وی به صورت مصداقی به روابط ایران و ترکمنستان اشاره و اظهار کرد: در دولت گذشته روابط ما با ترکمنستان قطع بود اما امروز گاز ترکمنستان از طریق خاک ایران به جمهوری آذربایجان منتقل می‌شود و به‌واسطه این اتفاق ما نقش خود را به‌عنوان یک سوآپ گازی ایفا می‌کنیم و همین مسأله هم باعث شد که منافع خوبی عاید ما شود.

نماینده نجف‌آباد با بیان این‌که نقش‌آفرینی ایران در عرصه بین‌المللی با توجه به حضور در پیمان‌های اقتصادی و منطقه‌ای مانند شانگهای، اکو، بریکس و اوراسیا افزایش پیداکرده، گفت: در طول یک‌سال گذشته رئیس‌جمهور و دیگر اعضای دولت سفرهای خارجی متعددی داشتند که نتیجه آن انعقاد پیمان‌ها و تفاهمات زیادی با کشورهای همجوار و همسایه شده است.

ابوترابی اضافه کرد: نتیجه تلاش‌های دولتمردان در حوزه تقویت دیپلماسی سیاسی و اقتصادی باعث شد که صادرات کشور برای اولین بار از واردات پیشی بگیرد و این نگاه صادرات‌‌محور می‌تواند باعث خنثی‌سازی تحریم‌ها شود. 

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها حضور مقتدرانه و عزتمندانه نمایندگان ایران در گفت‌وگوهای هسته‌ای را ناشی از باورمندی به سیاست ایستادگی و مقاومت در برابر سلطه‌گری غرب و آمریکا دانست و تصریح کرد: حتما یکی از پشتوانه‌های چنین حضور قدرتمندانه‌ای تصویب طرح قانون اقدام راهبردی در مجلس و همچنین اجرای خوب آن از سوی دولت سیزدهم بود و با توجه به این پشتوانه دست دولتمردان برای دفاع از منافع ملی در پای میز مذاکرات بازتر شد و به‌واسطه این ایستادگی و مقاومت ما توانستیم غنی‌سازی حداکثری داشته باشیم.

ابوترابی با بیان این‌که وجود آرامش سیاسی در کشور ناشی از بهبود روابط قوای سه‌گانه است خاطرنشان کرد: قطعا رمز پیروزی، اتحاد و همدلی است و در شرایطی که امروز سه قوه با هم همسو هستند تلاش مضاعفی از سوی قوای سه‌گانه صورت می‌گیرد تا برادرانه در کنار همدیگر برای رفع مسائل و مشکلات تلاش کنند و حتی در صورت داشتن انتقاد نسبت به همدیگر می‌کوشند تا در فضای دوستانه، معایب و اشکالات را مطرح کنند. طبعا در چنین شرایطی ایجاد فضای همدلی باعث همراهی و همگرایی قوای سه‌گانه خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دولت بحران ها جامعه دولت سیزدهم سفرهای استانی دولت سیزدهم عضو کمیسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۵۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد

ابراهیم عزیزی در بازدید از مجموعه «آی مت» شیراز گفت: به یکی از وظایف مهم و اساسی خودمان که پیشرفت، رشد و آینده، خود، خانواده، کشور و سرنوشت همه ما است باید به این گفت و شنود‌ها برسیم.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از همه تلاش‌های فکورانه و صادقانه و نگاه عالمانه‌ای که این مجموعه برای امر تعلیم و تربیت به خرج دادند، تشکر می‌کنم، افزود: حداقل یکصد مدرسه در حوزه غیر دولتی فعالیت کردم و با این حوزه تا حدودی آشنا هستم.

او با اشاره به اینکه اگر می‌خواهیم کار زیربنایی و مبتنی بر کار جامع گرایانه داشته باشیم باید از همین سنین آغاز کنیم، افزود: رشد، پیشرفت و شکوفایی و رسیدن به هر هدفی باید از همین سنین مشخص شود و زمانی می‌توانیم به اهداف برسیم که به پایه‌ای از این تعلیم و تربیت برسیم.

عزیزی گفت: انسان‌ها در طول زندگی دارای اهدافی هستند و هر انسانی دارای اهدافی است و یک فردی می‌تواند دارای هدف مادی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی باشد و برای رسیدن به آن باید از سنین کودکی برنامه ریزی شود.

او با اشاره به اینکه دولت‌ها علاقه دارند روی هر کاری چنگ بیندازند و اگر راه را برای بخش غیردولتی باز کنیم، اظهار کرد: خط انتقال آب از خلیج فارس به فارس توسط بخش خصوصی با مجوز‌های دولت در حال انجام است که ۵۳ هزار میلیارد تومان هزینه آن شده است.

عزیزی گفت: در حوزه صنعت خودرو، به سرعت جلو می‌رویم و بخش غیردولتی آوردیم و دولت عنوان کردیم که موانع را رفع کند و در امر مهم تعلیم و تربیت اگر نگاه را به صرفا به ظرفیت دولت کنیم حتی اگر برای همین سنین سه تا ۶ سال باشد، بازهم دولت توانایی انجام ندارد.

او افزود: برای آینده این کشور و مردم باید تصمیم بگیریم و همانطور که برای خانه و خانواده تصمیم می‌گیرید باید با نگاه به خانواده تصمیم گیری می‌شود و باید برای جامعه هم تصمیم گیری کنیم و باید از جز به کل برسیم و اجرای خانواده کنار هم قرار بگیرند و درست تصمیم بگیرند به نتیجه خوبی می‌رسیم.

نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: امروز اگر عرصه انتخابات است و انسان پیشرفته و متمدن و تمدن ساز و علاقمند به سرنوشت خودش و جامعه اش علاقه دارند باید بیاید و تصمیم بگیرد و پای صندوق بیاید و به هرکسی که اصلح می‌داند رای دهد، مشکلات کشور آموزشی، اقتصادی، و رفاهی بجاست، اما باید دانست که مشکلات کشور از قوانین و از مدیران است.

عزیزی گفت: مجلس، قانون مدارس غیردولتی، بیمه مدارس غیردولتی اخیرا تصویب کرد و تا مجلس تصویب نکند کسی نمی‌تواند کاری انجام دهد و نگاه درست به قانون گذاری می‌تواند زمینه اتفاقات خوب را فراهم کند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز امر انتخابات و انتخاب اصلح، ارتباط مستقیم با پیشرفت کشور دارد و تصمیم خوب پایه گذار اتفاقات خوب است و تصمیم غلط هم می‌تواند پایه گذار روند نامناسب باشد.

او، ملاک انتخاب‌ها را افراد دانست و اظهار کرد: متاسفانه برخی افراد به خاطر شکل و شمایل نامزد انتخاباتی، وی را انتخاب می‌کنند و با این انتخاب نباید انتظار داشت که توقع برآورده شود و اگر انتخاب با انتظار تطبیق نکند، به بیراهه رفتن است.

عزیزی گفت: هرگاه توقع و انتظار با هم مطابق نباشد به نتیجه نمی‌رسد و و برای همین موضوع است که عنوان می‌شود انتخابات در آینده کشور و کودکان این مرز و بوم تاثیر دارد چرا که انتخاب صحیح، ساختار درست، کارآمدی قوانین و مدیران خوب را در پی دارد.

او با اشاره به عقب ماندگی فارس و شیراز در عرصه‌های مختلف، گفت: در شیراز ۱۷۵ میلیون متر مکعب آب برای شرب لازم دارد که ۳۰ میلیون آن از سد درودزن می‌آید و ۹۰ میلیون آن از خط دوم تامین می‌شود و بخش اعظم آن از چاه هاست و سئوال اینست آب چگونه تامین می‌شود، تا مجلس و نماینده قوی نداشته باشیم این آب تامین نمی‌شود باهمت مجلس یازدهم آب الان باید از خلیج فارس وارد شود.

عزیزی گفت: قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد و قطب بهداشت و درمان چند بیمارستان جنرال دارد.

او گفت: اگر ارتقا کیفی آموزش و تربیت را می‌خواهید اگر ارتقا در پژوهش و آموزش می‌خواهیم داشته باشیم باید زیرساخت‌های مناسب را ایجاد کنیم.

عزیزی با اشاره به اینکه قهر کردن و گلایه مندی را مشکل را حل نمی‌کند، اضافه کرد: نگاه به مجلس در حوزه تعلیم و تربیت و رشد فناوری در برنامه هفتم جدی بوده است و باید برنامه هفتم در مقام اجرا انجام شود و امیدوارم بتوانیم با همکاری شما حرکت رو به رشدی را شاهد باشیم.

نامزد انتخاباتی مجلس شورای اسلامی افزود: در خصوص تامین اجتماعی نزدیک به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان دولت به تامین اجتماعی بدهکار بود که بالغ بر ۲۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ها به تامین اجتماعی برگردانده شده است ولی این ایراد وجود دارد که دولت هر وقت کم می‌آورد دولت دست به جیب تامین اجتماعی می‌کند و چند سال است جلوی این موضوع را گرفته ایم.

او افزود: پنج بیمارستان دولتی در حال احداث بوده که بیمارستان ۱۴۰۰ تخت خوابی می‌تواند موثر باشد و ۴۰۰ تخت ویژه کودکان است.

عزیزی با اشاره به اینکه برای اولین بار سهم ما در دولت بیشترین از سایر بخش‌ها بوده است، تاکید کرد: بیشترین تعداد وزیر بود و سهم ما از همه استان‌ها بیشتر است روز رای گیری و رای اعتماد به وزرا مابقی استان‌ها اعتراض می‌کردند و ۱۸ وزیر دارد و چهار وزیر از فارس بود با جنگندگی پیگیری کردیم.
وی با اشاره به اینکه نگاه ما بر شایسته سالاری است، اظهار کرد: وقتی که قانون اجرای اصل ۴۴ را اجرا می‌کنیم، متاسفانه ITI را به انسانی دادند که جیبش خالی بود و آزمایش مرودشت به خاطر مدیر ناکارآمد به این نتیجه رسید، اما الان دنبال بخشی از واگذاری آن هستیم.

او گفت: اگر اعتقاد داریم کشور به ناامنی اجتماعی، اقتصادی، روانی نرسد باید به با انتخاب صحیح، روند دارای مشکل را از بین برد.

عزیزی گفت: در رابطه با ارتباط تجارت خارجی در مجلس روی این موضوع هستیم که شنبه و جمعه تعطیل شود و احتمالا موضوع تعطیلی پنج شنبه و جمعه به نتیجه نمی‌رسد.

او گفت: در رابطه با معلولین باید فراکسیون برای آنان تشکیل شود و باید در مجلس دوازدهم فارکسیون آنان را داشته باشیم تا حق و حقوق معلولان از بین نرود.

عزیزی افزود: از ۸۴۵ هزار میلیارد بودجه کشور میزان ۶۰۰ هزار میلیارد برای حقوق هزینه و همه بودجه ما از نفت و مالیات برای حقوق صرف می‌شود و چرا که عادت شده است مولد نباشیم و می‌خواهیم پشت میز نشین باشیم و اراده‌ها کنار گذاشتیم و اداره‌ها ملاک شده است.

مسعود زاده باقری هم گفت: موسسه «آی مت» یک موسسه قوی در کشور محسوب می‌شود و در استان فارس و سایر استان‌ها به صورت قوی فعال است و با توجه به شناخت عمیقی که از دکتر عزیزی دارم به این نتیجه رسیدم که فردی توانمند است و توانمندی در ابعاد مختلف قابل بیان است و تجارب ارزشمندی را در حوزه‌های مختلف دارند.

مدیر عامل موسسه آی مت گفت: سرکشی به مردم و پاسخگویی به مردم و پیش قدم بودن برای رفع مشکلات مردم از خصیصه‌های دکتر ابراهیم عزیزی است و این موضوع را حتی رقیب وی عنوان می‌کند و در بعد علمی و اخلاقی ویژگی خاص دارد.

او گفت: از همکاران عزیزم می‌خواهم که از این نماینده مردم و نامزد انتخاباتی حمایت کنند و ارتباط زنجیره‌ای بسیار قوی در موسسه وجود دارد چرا که شهر ما نیاز دارد به چنین افرادی که بتواند به مردم خدمت رسانی کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است