Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@13:42:12 GMT

رزمایش جهادی طرح شهید اسکندری در کازرون برگزار شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۳۱۳۹

رزمایش جهادی طرح شهید اسکندری در کازرون برگزار شد

به گزارش خبرگزاری فارس از کازرون، سرهنگ غلامرضا توکل فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون امروز در روند اجرای رزمایش طرح شهید اسکندری اظهار داشت: رزمایش های محرومیت زدایی و خدمت رسانی رزمایش جهادی دامپزشکی طرح سردار شهید عبداله اسکندری با شعار خدمت بی منت در کنار عشایر در شهرستان کازرون برگزار شد.

وی با بیان اینکه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، توجه چندانی به جامعه عشایری صورت نمی گرفت و بر اساس بررسی انجام شده، در مجموع شاخص های توسعه در جامعه عشایری بین 0 تا 10 درصد بوده است، اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با الهام از فرهنگ اسلامی و سیاست های عدالت محوری و محرومیت زدایی نظام جمهوری اسلامی، همچنین با مدیریت جهادی خدمات زیادی به جامعه عشایری در قالب طرح ارائه خدمات به کوچندگان و طرح عملیات اجرائی اسکان در زمینه های زیربنایی، آبرسانی، احداث راه، خدمات رفاهی، بهداشت و درمان، مخابرات و غیره انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکل افزود: یکی از بخش‌های اثرگذار در تحقق اهداف سال جهش تولید، دامداران عشایری هستند که علاوه بر تامین نیاز جامعه و شهرستان در زمینه اشتغال پایدار نیز نقش موثری دارند.

وی  با اشاره به اینکه جهاد تبیین یکی از مسایل مهم و ضروری و مورد تاکید مقام معظم رهبری است، گفت: عشایر و طوایف نقش مهم و تاثیرگذاری در جامعه دارند و می توانند با تاثیر گذاری خود جهاد تبیین را روشنگری کنند.

در ادامه محمدجعفر شفیعی، مدیر بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون با اشاره به نهضت سراسری جهش تولید در بخش دامپروری اظهار داشت: توجه ویژه به زندگی عشایری در واقع اهمیت دادن به رونق تولید است و امروزه کار جهادی و شبانه روزی لازمه خدمات رسانی مناسب به این قشر مولد جامعه است.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از امنیت غذایی مردم بر عهده جامعه عشایری است، افزود: امروز باید با ارائه خدمات مناسب کاری کنیم که تا حد امکان شرایط سخت زندگی این قشر زحمتکش، تسهیل شود.

شفیعی یکی از بارزترین ویژگی های عشایر را کار جهادی و امنیت غذایی دانست و گفت: اگر ما بتوانیم سازوکاری را ایجاد کنیم که عشایر برای فروش محصولات خود دچار زحمت نشوند، بدون تردید شاهد آن خواهیم بود که عشایر حضوری پررنگ و چشمگیر در عرصه تولید و اشتغال خواهند داشت.

وی در ادامه با بیان اینکه تحقق جهش تولید نیازمند کار انقلابی و جهادی است، تصریح کرد: شیوه و سبک زندگی جامعه عشایری در حقیقت پایلوت اقتصاد مقاومتی بوده و در واقع هر سیاه چادر عشایر یک پایگاه اقتصادی است و امروز عشایر در عرصه اقتصاد مقاومتی نیز به عنوان بهترین تولیدکنندگان با کمترین هزینه، بهترین تولید را انجام می‌دهند و در زمینه تامین امنیت غذایی، نقش پررنگ و اثرگذاری را ایفا می‌کنند.

شفیعی در ادامه با بیان اینکه در این رزمایش گروه جهادی بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون به مدت سه روز به عشایر کوچ نشین مناطق فامور، بالاده و همچنین خشت و کنارتخته خدمات واکسیناسیون، ویزیت، معاینه و درمان رایگان به بیش از  24 هزار رأس دام های عشایر و همچنین آموزش دامداران ارائه نمودند، یادآور شد: گروه جهادی شهدای کشاورزی بسیج مهندسین جامعه کشاورزی سپاه کازرون در ایام عید نوروز سال جاری نیز در رزمایش بهار_خدمت تعداد ۲۲ هزار و ۵۰۰ راس دام عشایر و در رزمایش جهادگران فاطمی  در اردیبهشت ماه سال جاری، تعداد ۲۳ هزار راس دام های سبک این شهرستان را به صورت رایگان علیه بیماری تب برفکی و ppr واکسینه کردند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: دامپزشکی دامداران عشایر جامعه عشایری سپاه کازرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۳۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران


به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، کوچ عشایر قره داغ از قشلاق‌های دشت مغان شروع میشود و به ارتفاعات شهرستان‌های اهر، هریس، ورزقان، سراب وکلیبر ختم می شود و به تعلیف جمعیت دامی خود می‌پردازند. هر ساله پس از ارائه درخواست عشایر، کارشناسان استانی از محل بازدید کرده و در صورتی که تعداد خانوار‌های مستقر در منطقه بیش از ۲۰ خانوار باشند راه قبل از کوچ قشلاقی عشایر، برای عبور وسائط نقلیه برطبق مشخصات استانداراد بهسازی و مرمت می‌شود. 

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
درخواست اصلاح راه عشایران زحمت کش قره داغ اهر ارسباران
با خطر مواجه ایم. خیلی خطرناک‌ است، لطفاً پیگیری کنید.
با تشکر از مسئولین محترم شهروندخبرنگار جمهوری اسلامی ایران
اهر ییلاق روستای کقالق بطرف کمربندی اهر تبریز

دیگر خبرها

  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه در حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر