Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه کمیسیون مشترک این مجمع بر روزآمدسازی نظام آموزشی و پژوهشی متناسب با نیازهای کشور و بازنگری فرایند جذب دانشجویان تاکید کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام در سی و هشتمین جلسه خود، بند علمی، فناوری و آموزشی در سیاست‌های کلی برنامه هفتم را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه کمیسیون مشترک که به ریاست محمدباقر ذوالقدر و با حضور برخی از اعضای مجمع، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان صداوسیما رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون سازمان برنامه و بودجه برگزار شد پس از تبادل نظر و بررسی درباره نظام آموزشی و پژوهشی، ارتقا و روزآمدسازی نظام آموزشی و پژوهشی و تحول در نظام سنجش و انگیزش به ویژه نظام جذب و ارتقا اعضا هیئت علمی و پژوهشگران با کاربردی کردن پایان‌نامه‌ها و تحقیقات دانشجویی در جهت حل مسائل و رفع نیازهای کشور» و همچنین با تاکید بر پشتیبانی از تولید و ترویج علوم انسانی بر پایه ارزش‌ها و اندیشه‌های اسلامی «حمایت مادی و معنوی از تولید و ترویج دانش و ادبیات علوم انسانی و اجتماعی مبتنی بر ارزش‌ها و اندیشه‌های اسلام در نظام آموزش عالی کشور» را تصویب کردند.

در ادامه جلسه، اعضای کمیسیون مشترک با پیشنهاد مطرح شده توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مبتنی بر تدوین بندی برای توسعه عدالت آموزشی و رفع تبعیض‌های ناروا در فرایندهای جذب، سهمیه و جابجایی دانشجویان» در سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه موافقت کردند.

در این جلسه، پس از بحث و تبادل نظر «اعتلای فرهنگ عمومی در جهت تحکیم سبک زندگی اسلامی ایرانی و مقابله با سبک‌های نابهنجار، افزایش سرمایه اجتماعی، تقویت امید، همبستگی و اعتماد به نفس ملی، ارتقا روحیه مقاومت، ایثارگری، کار و تلاش در جامعه با ترویج و تبیین آموزه‌های قرآن و عترت، نهادینه کردن فرهنگ انتظار و احیا میراث فرهنگ و تمدن اسلامی - ایرانی و بسیج تمامی امکانات و ظرفیت‌های کشور و همچنین اجرایی شدن سند نقشه فرهنگی کشور و الزام به تهیه و اجرای پیوست فرهنگی برای طرح‌های بزرگ» از تصویب اعضای کمیسیون گذشت.

در این جلسه قربانعلی دری نجف آبادی، مجید انصاری، سعید جلیلی پرویز داودی، محمدجواد ایروانی، حسین مظفر، سید مصطفی میرسلیم، محمدرضا باهنر و سید مرتضی نبوی از اعضای مجمع و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های مرتبط با مباحث، دیدگاه‌های خود را بیان کردند و ادامه بحث و بررسی درباره سایر بندهای سیاست‌های کلی برنامه هفتم به جلسه بعد کمیسیون مشترک موکول شد.

مصوبات کمیسیون مشترک در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح و پس از تصویب جهت بررسی و ابلاغ به محضر مقام معظم رهبری تقدیم می‌شود.

منبع: دانا

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام نظام آموزشی و پژوهشی کمیسیون مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۴۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • در جلسه رادان با اعضای جامعه مدرسین چه گذشت؟
  • دیدار وزرای دفاع ایران و روسیه در آستانه
  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند