Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم با رویکردی اجتماعی و فرهنگی در کنار سایر وظایف و مسئولیت‌های مهم مدیریت شهری کار خود را آغاز کرده است. شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم خود را متعهد به تحقق بسیاری از اهداف خرد و کلان در حوزه اجتماعی و فرهنگی می‌داند.

به گزارش خبرنگار ایمنا و بر اساس یادداشتی از محمود کبیری‌یگانه، معاون ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر تهران، شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم با رویکردی اجتماعی و فرهنگی در کنار سایر وظایف و مسئولیت‌های مهم مدیریت شهری کار خود را آغاز کرده است، بی‌گمان در کنار بسیاری از مشکلات و چالش‌های شهر تهران از جمله ترافیک، حمل‌ونقل، آلودگی هوا، ضوابط شهرسازی و ساختمانی، مسائل زیست محیطی، موضوعات و مسائل فرهنگی و اجتماعی به عنوان مطالبه‌ای مهم از سوی شهروندانی که اعضای شورای ششم شهر را انتخاب کرده‌اند، مطرح است، سال‌ها است که ضرورت پیوست فرهنگی و اجتماعی در مدیریت شهری از سوی کارشناسان اثبات شده و حتی بسیاری تاکید دارند، پروژه‌های عمرانی، فنی، شهرسازی و حمل‌ونقل نیز منطبق با ضرورت‌ها و رویکردهای اجتماعی و فرهنگی در اداره امور شهر تدوین شوند، چنین نگرشی در کنار مطالبه شهروندان تهرانی از شورای ششم به دلیل جنس اعتقادات مذهبی و فرهنگی شهروندان و رأی‌دهندگان، شورای ششم را به ورود جدی به مقولات فرهنگی و اجتماعی مصمم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این امر به معنای افزایش سهم بودجه و اعتبارات فرهنگی نیست، بلکه در تغییر رویکرد و نگاه شورای ششم به موضوعات و مسائل فرهنگی شهر تهران می‌تواند نمود داشته باشد.

گستردگی مسائل و چالش‌های اجتماعی و فرهنگی از قبیل آسیب‌های اجتماعی، فقر، اعتیاد، تکدی‌گری، کودکان کار، بزه‌کاری، خشونت خانگی، روابط ناسالم و مسائل هویتی را نمی‌توان بدون توجه به نقش و جایگاه شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری در کلانشهری همچون تهران حل و فصل کرد، ورود شورای اسلامی شهر و شهرداری به موضوعات اجتماعی و فرهنگی که گاه‌ای از سوی عده‌ای نقد می‌شود، رویکردی تبلیغاتی و نمایشی نیست، بلکه ضرورتی انکارناپذیر برای برون رفت از وضعیت پیچیده فعلی خواهد بود، در کنار این چالش‌ها و مسائل البته تهران دارای ظرفیت‌های گسترده‌ای نیز است که انگیزه و امید را پیش روی دلسوزان و مدیران متعهد زنده نگه می‌دارد، اسناد بالادستی از جمله بیانیه گام دوم انقلاب، سند چشم‌انداز، برنامه‌های توسعه، چهره‌های شاخص فرهنگی و اجتماعی در تهران و سطح کشور، مسئولان و مدیران مجرب و متخصص اجتماعی و فرهنگی در بدنه شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری، زیرساخت‌های مناسب فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر تهران از جمله فرهنگ‌سراها، سراهای محله، گرم‌خانه‌ها، کتابخانه‌ها، باغ کتاب، مجموعه‌های فرهنگی و هنری و سایر زیرساخت‌های موجود همه از عواملی است که شورای ششم شهر را به ساماندهی مسائل اجتماعی و فرهنگی در شهر تهران امیدوار کرده است.

شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم خود را متعهد به تحقق بسیاری از اهداف خرد و کلان در حوزه اجتماعی و فرهنگی می‌داند، ترویج سبک زندگی اسلامی_ایرانی، خانواده محوری، مسجد محوری، توانمندسازی شهروندان، توسعه ورزش همگانی، تقویت بنیان‌های هویتی و اعتقادی، ارتقای سرمایه اجتماعی، مشارکت شهروندان، نشاط اجتماعی، تحکیم اخلاق شهروندی، تعمیق حقوق شهروندی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، توجه به جایگاه واقعی زن در اسلام، توسعه شاخص‌های دسترسی به خدمات مختلف اجتماعی، فرهنگی و سلامت برای عموم شهروندان همگی از مهم‌ترین دغدغه اعضای شورای اسلامی شهر در دوره ششم بوده است که در صحن شورای اسلامی شهر، یادداشت‌ها، گفت‌وگوها و مواضع اعضا مطرح بوده و امید است تا پایان دوره اتفاقات خوشایندی در این زمینه‌ها رقم بخورد.

کد خبر 598672

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای ششم مدیریت شهری شورای اسلامی شهر تهران مصوبات شورای ششم رویکرد فرهنگی اجتماعی شوراي شهر تهران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم اجتماعی و فرهنگی فرهنگی و اجتماعی مدیریت شهری شورای ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده "تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی" که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.

گفتنی است، خادمی متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده نیز هست.

در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهاد‌های مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع‌های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • طبقه بندی مشاغل باید به صورت ویژه پیگیری شود
  • اکران طرح فرهنگی《همه مدیون شما هستیم》 در پایتخت
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند