Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودی؛ مدیرکل معزول محیط زیست استان تهران در مراسم تودیع خود، هنگام خروج از ساختمان به سمت مدیرکل حوزه ریاست سازمان محیط زیست حمله‌ور شد و با مشت و لگد، ضربات متعددی را جلوی چشمان کارکنان محیط زیست به وی وارد و اقدام به فحاشی و عربده‌کشی کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در پی بروز برخی حواشی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل محیط زیست استان تهران و رفتار خشونت‌آمیز و زننده "سعید محمودی" به‌عنوان مدیرکل معزول محیط زیست استان تهران در ضرب و شتم مدیرکل حوزه ریاست سازمان محیط زیست، جمعی از کارکنان سازمان محیط زیست در مطلبی، توضیحاتی درباره این حواشی دادند که در ادامه آمده است: 

"حفاظت از محیط زیست یکی از مهم‌ترین و‌ در عین حال پرطرفدارترین بخش از نیاز جامعه است که قسمت اعظمی از این بار سنگین به دوش سازمان حفاظت محیط زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در زمانی که مقام معظم رهبری تاکیدات ویژه‌ای برای محیط زیست در سخنرانی خود داشتند و عنوان کردند که مسئله محیط زیست، از مسائل درجه دو و تجملاتی نیست و باید به عنوان یک مسئله مهم در تمامی دولت‌ها بررسی و پیگیری شود، رئیس‌جمهور محترم دولت سیزدهم با انتخاب فردی دانشمند و از جامعه دانشگاهی به ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، ثابت کرد که این دولت در پیگیری حقوق محیط زیست، عزمی راسخ دارد.

در تمام دوران تشکیل سازمان حفاظت محیط زیست، عزل و نصب‌هایی صورت گرفته که گاهی به مذاق برخی خوش نیامده و زبان به اعتراض می‌گشایند، خصوصاً در این دوره که مشاهده می‌شود مدیرانی که متاسفانه در عملکرد خود تخلفاتی داشته‌اند، بیشتر اعتراض می‌کنند و با تشویش اذهان عمومی همکاران، در فضای مجازی، اقدام به انتشار مطالب دروغی می‌کنند.  

 در مورد اتفاقی که  در مراسم تودیع و معارفه مدیر‌کل جدید محیط زیست استان تهران رخ داد، فرافکنی‌هایی در فضای مجازی منتشر شده و مواردی از قول کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست در رسانه‌ها دست به دست می‌شود که به هیچ عنوان مورد تایید کارکنان سازمان محیط زیست نیست و توسط چند نفر از مدیران عزل شده و احتمالا برخی از افراد خارج از سازمان هدایت و منتشر می‌شود.

 ما کارکنان سازمان محیط زیست  رفتار کودکانه و سخیف  و مجرمانه مدیرکل سابق  استان تهران در جلسه تودیع را  کاملا محکوم می‌کنیم؛ متاسفانه، وی سابقه تکرار این نوع رفتارها را در دوران گذشته نیز داشته است اما به دلیل ارتباطی که با مسولان قبلی سازمان داشت، موضوع رسیدگی نشد که اگر در آن زمان به درستی با این فرد هتاک، برخورد صورت می‌گرفت، شاهد چنین رفتارهای خارج از عرف سازمانی نمی‌بودیم.

 در مدیریت جدید سازمان حفاظت محیط زیست در دولت سیزدهم‌، رویکردها و تصمیم‌گیریها فنی و تخصصی بوده و ملاک تصمیم‌گیری نظر کارشناسی است و در مقابل فشار سیاسی و افراد با‌نفوذ به هیچ عنوان کوتاه نیامده و مصمم هستند که جای بسی خوشحالی است.

هنوز آثار تصمیمات سیاسی و منفعت‌های شخصی دوره‌های گذشته در محیط زیست پابرجاست؛ به‌عنوان مثال در دوره عیسی کلانتری، طرح مخرب "بایوجمی" که کارشناسان محیط زیست تمام تلاش خود را کردند که اجرا نشود اما به خاطر نفع شخصی و با دستور ویژه رئیس وقت سازمان محیط زیست به اجرا درآمد که مصداق بارز جنایت و تخریب محیط زیست است.

به هر حال  تخلفات سهوی یا عمدی توسط مدیران سابق  سازمان یا بی‌کفایتی برخی از آنها کاملا برای ما کارکنان محیط زیست مشهود است که خوشبختانه توسط مسولان سازمان شناسایی و جابه‌جایی  صورت گرفته است اما در شبکه‌های اجتماعی اخباری منتشر  می‌شود که سازمان را به دو گروه مدیران و کارشناسان تقسیم کرده و با رجزخوانی و خط و نشان کشیدن خواهان برکناری مدیران حال حاضر سازمان هستند.

البته بدیهی است در انتخاب مدیران جدید سازمان محیط زیست نیز خطاهایی وجود داشته اما با توجه به عملکرد آقای سلاجقه، انتظار می‌رود  به سرعت در این خصوص بازنگری کرده و بهترین انتخابها را  داشته باشند و صد البته هنوز برای نتیجه‌گیری در خصوص عملکرد مدیران فعلی، زود است.

در هیچ دوره‌ای از مدیریت  سازمان محیط‌زیست، به اندازه این دوره به معیشت و حقوق کارکنان توجه نشده است؛ یادمان نمی‌رود در دوران گذشته با همکارانمان در مقابل خواسته به حق چگونه برخورد می‌شد اما در حال حاضر در دوره دکتر سلاجقه، رفتار مسولان سازمان  توام با احترام و حفظ کرامت انسانی بوده است.

تذکر این نکته ضروریست که نباید در زمین  مدیران بی‌کفایت سابق  بازی کرد؛ واقعاً فردی که برای حفظ جایگاه و صندلی خود، همکارش را تهدید به مرگ می‌کند، چه باید نامید؟!"

به گزارش تسنیم؛ "سعید محمودی" مدیرکل معزول محیط زیست تهران پس از اتمام مراسم تودیع خود، هنگام خروج از ساختمان اداره‌کل به‌صورت ناگهانی به سمت آقای برادران نصیری؛ مدیرکل حوزه ریاست سازمان محیط زیست که در حال خروج از آسانسور بوده، حمله‌ور شد و با مشت و لگد، ضربه‌های متعددی را جلوی چشمان کارکنان محیط زیست به وی وارد کرد و با فحاشی و عربده‌کشی در محوطه ساختمان، شخصیت واقعی خود را به نمایش گذاشت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست استان تهران سازمان محیط زیست کارکنان سازمان محیط زیست ریاست سازمان محیط زیست مراسم تودیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم

مقام ارشد حماس گفت این مجموعه آماده است در صورت تشکیل دولت مستقل فلسطین به یک حزب سیاسی تبدیل شود و شاخه نظامی خود را منحل کند.

به گزارش عصرایران، "خلیل الحیه" رئیس هیات مذاکره کننده حماس با اسرائیل برای توقف جنگ و تبادل اسرا گفت:  در صورت تشکیل کشور مستقل فلسطین، جنبش حماس حاضر است با یک آتش بس 5 ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند، شاخه نظامی خود را منحل کند و به یک حزب کاملا سیاسی تبدیل شود.

الحیه در گفتگو با آسوشیتدپرس در استانبول گفت ارتش اسرائیل تنها 20 درصد از نیروی انسانی و میدانی حماس را نابود کرده است. وی ادامه داد: اگر اسرائیل نتوانند حماس را از بین ببرند، راه حل چیست؟ راه حل این است که به سمت یک توافق حرکت کنیم.

وی افزود: حماس بیش از یک بار پیشنهاد ایجاد یک کشور فلسطینی در کرانه باختری و غزه با پایتختی شهر قدس/ اورشلیم و بازگشت آوارگان در چارچوب قطعنامه های بین المللی را داده است. در نتیجه در یک کشور مستقل زندگی و با آتش بس 5 ساله یا بیشتر موافقت می کنیم."

خلیل الحیه مقام ارشد حماس 

الحیه درباره سرنوشت سلاح‌ و شاخه نظامی حماس گفت: "هم اکنون کارکرد سلاح، مقاومت و مبارزه چیست؟ وظیفه آن، اخراج اشغالگران است. همه تجربه های ملت هایی که با اشغالگران مبارزه نظامی کردند این است. وقتی به استقلال رسیدند و به حقوق و کشور مستقل خود رسیدند چه کار کردند؟ به احزاب سیاسی تبدیل شدند. نیروهای نظامی آنها هم به ارتش ملی تبدیل شدند.  وقتی استقلال یافتند و به حقوق خود دست یافتند، این نیروها به احزاب سیاسی  و نیروهای رزمی آنها هم به ارتش ملی تبدیل شدند.

وی افزود: اگر کشور فلسطین را تشکیل دهیم و حقوق ملی خود را به دست آوریم هر چه داریم به ساختار اساسی این کشور تبدیل می شود.

این برای نخستین بار است که حماس با این صراحت، از شرایط انحلال شاخه نظامی خود صحبت می کند. همچنین اولین بار است حماس با این شفافیت، مرزهای فلسطین در محدوده 1967 (کرانه باختری، غزه و شهر قدس / اورشلیم) را قبول می کند. تاکنون حماس ، اشغال اسرائیل را در تمامی مرزهای فلسطین تاریخی یعنی از دریای مدیترانه تا رود اردن می دانست و خواستار پایان این اشغال بود.

این اظهار نظر به معنی قبول ضمنی و مشروط، موجودیت اسرائیل از سوی حماس است.

رهبر حماس آمادگی این جنبش را برای ادامه مذاکرات برای دستیابی به آتش بس و خروج کامل نیروهای اسرائیلی (از منطقه غزه) اعلام کرد.

خلیل الحیه طرح اسرائیل برای اشغال 20 درصد از منطقه غزه برای ایجاد آنچه که "منطقه امن" نام گذاری شده را "نامعقول" توصیف کرد. او گفت: ما نمی توانیم با بازگشت اشغالگران به نوار غزه موافقت کنیم. در ازای چه چیزی این اتفاق رخ می دهد؟ می‌خواهند زمین را با رضایت ما اشغال کند و اسرای (اسرائیلی) را  با موافقت ما، بازگردانند و همزمان جنگ ادامه یابد؟ آیا عاقلی وجود دارد که این موضوع را قبول کند؟

خلیل الحیه، رئیس هیئت حماس در مذاکرات  توقف جنگ غزه، در گفت وگو با شبکه " الشرق" از طرح اسرائیل برای اشغال دائمی 20 درصد از منطقه غزه خبر داد و گفت اسرائیل می خواهد منطقه غزه را به دو بخش شمالی - جنوبی تقسیم کند.
نیروی زمینی ارتش اسرائیل در حمله به غزه، یک جاده خاکی شرقی - غربی در وسط این منطقه ایجاد کرده است. همچنین در مرکز این جاده هم در حال تبدیل یک بیمارستان، به پایگاه نظامی است.

رهبر حماس بر مشروعیت مقاومت فلسطین در برابر اشغالگری اسرائیل تاکید کرد و گفت: آیا مقاومت در برابر اشغالگری جرم است؟... آیا اسرائیل یک نهاد اشغالگر است یا نه؟ قانون بین الملل می گوید اسرائیل یک رژیم اشغالگر است و بنابراین من به عنوان یک شهروند حق مقاومت در برابر اشغالگر را دارم.

وی افزود: مقاومت اشکال مختلفی دارد، بنابراین ما در برابر آن (اشغالگری اسرائیل) مقاومت کردیم و مقاومت خواهیم کرد تا زمانی که حقوق خود را بگیریم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 2)  اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 1) 200 روز جنگ اسرائیل در غزه ؛ جهان شکست خورد

دیگر خبرها

  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • طعنه‌زنی سنگین به دو مدیر ارشد اقتصادی دولت رئیسی
  • مسابقات ورزشی کارکنان دولت استان کرمان در ایستگاه آخر
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم