Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: مراقبت فعال از زائران اربعین اولویت برنامه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی باشد.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر کوروش اعتماد در نشست مدیران غیرواگیر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با بیان این مطلب، گفت: مراقبت از زائران اربعین یکی از دو برنامه اولویت دار امسال دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ویژه مراقبت از زائرانی که دارای بیماری فشار خون بالا و دیابت هستند و در پیاده روی‌های اربعین دچار زخم پای دیابتی می‌شوند.

وی اولویت دیگر این دفتر را واکسیناسیون فعال گروه های پرخطر  دارای بیماری های زمینه‌ای در برابر کرونا و آنفلوآنزا دانست و افزود: واکسیناسیون بیماران دیابتی، پرفشاری خون و سرطانی ها در اولویت است.

ایراپن اولویت برنامه‌های بیماری‌های غیرواگیر

وی اجرای کشوری برنامه ایراپن را اولویت اول برنامه‌های مدیریت بیماری‌های غیرواگیر دانست و گفت: اهداف این برنامه طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی کاهش ۲۵ درصدی بیماری های قلبی، کاهش ۱۰ درصدی مصرف الکل، افزایش ۲۰ درصدی فعالیت‌های بدنی، کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک و کاهش ۲۵ درصدی فشار خون است.

مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت گفت: به صورت اختصاصی ایران کاهش ۲۰ درصدی سوانح، به صفر رساندن اسید چرب ترانس، کاهش ۱۰ درصدی مصرف مواد مخدر و افزایش ۲۰ درصدی دسترسی به خدمات سلامت روان را نیز به برنامه جهانی افزوده است.

 اعتماد حیطه بیماری ‌های غیرواگیر را شامل چهار حیطه‌ حاکمیت، حیطه کاهش عوامل خطر، حیطه نظام سلامت و حیطه نظام مراقبت برشمرد و گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی بروزرسانی سندهای بیماری‌های غیرواگیر را باید پیگیری کنند.

وی توسعه تله‌مدیسین در برنامه‌های غیرواگیر با توجه به راهبردهای سند تقویت نظام شبکه را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: دستگاه‌های جدیدی خریداری و به مراکز بهداشتی ارائه خواهد شد که خدمات را دیجیتال و ثبت آنان را در سامانه سیب از حالت دستی خارج می‌کند.

اجرای پایلوت برنامه پوکی استخوان

وی از اجرای پایلوت برنامه پوکی استخوان در سال جاری خبر داد و گفت: همچنین ارتقای تحصیلی کارشناسان غیرواگیر و توجه به حقوق و مزایای این کارشناسان در برنامه های دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر قرار دارد.

بنابر اعلام وبدا، وی در پایان بر تشکیل کمیته های غیرواگیر دانشگاهی شورای سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد و افزود: مدیران غیرواگیر دانشگاه‌های علوم پزشکی به پایش جامع برنامه‌ها، توجه به تشکیلات، تصدی ردیف ها و جابجایی نیروهای آموزش دیده، توجه به شیوه های ارزشیابی و ردیف های اعتباری از محل کالاها و خدمات آسیب رسان نظارت داشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: وزارت بهداشت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت بهداشت دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر دانشگاه های علوم پزشکی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

به گزازرش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

دیگر خبرها

  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی