Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس ‌با اشاره به مشکلات تبعات زیست محیطی و حجم برداشت از معدن توسط کارخانه سیمان تهران گفت: کارگروه کارشناسی در فضایی تخصصی ‌جوانب فعالیت کارخانه را بررسی کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، سید علی یزدی‌خواه عصر امروز در جلسه انعقاد تفاهم نامه توسعه گردشگری شهرستان ری با اشاره به دستور مساعدت وزارت میراث در زمینه بافت فرسوده نفرآباد اظهار داشت: از طرف مردم ری از وزیر میراث تشکر و قدردانی می‌نمایم زیرا که با تمهیداتی که از سوی وزارت میراث صورت گرفته امکان ساخت ساختمان 4 طبقه نیز در محله نفرآباد فراهم شد در صورتی که تا پیش از این ممنوعیت ارتفاع در این منطقه وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رئیس شورای اسلامی شهرستان ری و شهردار منطقه 20 نیز در تحقق این مهم که دغدغه 40 ساله مردم شهرری بود کمک‌های بی‌شائبه‌ای داشتند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه ضمن تقدیر از افتتاح پایگاه ملی میراث فرهنگی گفت: پایگاه ملی میراث فرهنگی کمک شایان توجهی به شناسایی و معرفی آثار تاریخی و باستانی خواهد کرد و در این راستا درخواست داریم در زمینه ارتقای جایگاه اداره میراث فرهنگی شهرستان ری نیز اقدام شود.

یزدی‌خواه تصریح کرد: شهرداری‌های شهرستان ری آمادگی دارند در تعامل مشترک با میراث در زمینه نگه‌داری و مرمت این آثار با حفظ و تأیید کارشناسان میراث اقدام شود.

وی با اشاره به تولید روزانه 15 هزار تنی کارخانه سیمان تهران ابراز داشت: این کارخانه در حدود 60 درصد سیمان مصرفی استان تهران را تأمین می‌کند و نزدیک به 4 هزار نفر کارگر دارد اما از نظر تبعات زیست محیطی و حجم برداشت از معدن با معضلاتی مواجه است.

نماینده مردم در مجلس اظهار داشت: در زمینه فعالیت کارخانه سیمان تهران با توجه به اشتغال‌زایی قابل‌توجه تقاضای تعطیلی واحد را نداریم اما درخواست کردیم که کارگروه کارشناسی در فضایی تخصصی ایجاد و جوانب فعالیت کارخانه بررسی شود تا نتایج مناسب کسب گردد زیرا که در این کوه 7 اثر تاریخی نیز موجود است.

کوه‌خواری بیخ گوش پایتخت/ کوه بی‌بی‌شهربانو هرروز آب می‌رود/ کارخانه سیمان تهران "سیرایی" ندارد + فیلمکارخانه سیمان تهران نسبت به تحویل اراضی "جاده معدن" به شهرداری تهران اقدام کندروایت تسنیم از مصائب کارخانه سیمان تهران برای مردم شهرستان‌ ر‌ی‌/ ‌‌تنفس برای اهالی امین‌آباد ‌روز به روز سخت‌تر می‌شود + فیلم

یزدی خواه با اشاره محدودیت ارتفاع در حریم آثار تاریخی افزود: مردمی که در نزدیکی آثار تاریخی زندگی می‌کنند در صورتی که اجازه ساخت‌وساز نداشته باشند متضرر شده لذا باید در این زمینه نیز بررسی‌های لازم صورت گیرد تا در صورت امکان املاک موجود خریداری شود.

نماینده مردم در مجلس با اشاره پیاده‌روی جاماندگان اربعین خاطرنشان کرد: در سال نزدیک به 10 میلیون نفر زائر وارد این شهر می‌شود اما هتل، نمایشگاه و ... که مناسب گردشگری مذهبی باشد در شهرستان ری وجود ندارد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارخانه سیمان تهران نماینده مردم شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۱۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد

 به گزارش تابناک، یک نهاد علمی بین‌المللی توسعه آب‌شیرین‌کن‌ توسط کشورهای عربی تا سال ۲۰۳۰ را عامل شکل‌گیری یک فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس دانست.

ژورنال علمی Scientific Reports از فعالیت شدید کشور‌های عربی در نمک‌زدایی آب دریا ابراز نگرانی کرده و هشدار داد، رهاسازی شورابه سامانه‌های نمک‌زدایی اثرات مخرب گسترده‌ای بر اکوسیستم‌های دریایی خلیج‌فارس دارد که انسان‌ها نیز از آن در امان نخواهند بود.

شورابه‌ها اشباعِ سامانه‌های نمک‌زدایی از هفتاد سال پیش یکی از مهمترین منابع آلوده‌کننده محیط زیست به حساب می‌آیند.

امارات، عربستان، کویت و قطر ۴ کشوری هستند که تا سال ۲۰۳۰، سالانه ۱۲ میلیارد متر مکعب آب خلیج فارس معادل مصرف کل مصرف آب شرب و صنعت یک سال مردم ایران را نمک‌زدایی کرده و شورابه حاصل را به دریا می‌ریزند.

رهاسازی شورابه به دریا در کنار تغییرات اقلیمی و افزایش تبخیر دو عامل موثر بر شور شدن خلیج فارس و بروز فاجعه زیست محیطی در منطقه هستند.

کارشناس منابع آب صبا شیرودی حجم آب نمک‌زدایی شده در قیاس با خلیج فارس را ناچیز دانسته و معتقد است که خلیج فارس به آب‌های آزاد راه دارد و نسبت شورابه رها شده از سامانه‌های نمک‌زدایی به آب‌های آزاد جهان به حدی است که جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

در مقابل، کارشناس زیست دریایی، عظیم رهبری‌فرد می‌گوید که خلیج فارس کم عمق است، دمای آن در ۲۰ سال گذشته بالا رفته و تبخیر افزایش یافته، از طرفی یک درصد افزایش شوری تعادل اکوسیستم را برهم زده و فاجعه در زندگی آبزیان ایجاد می‌کند، کما اینکه در ۲ دهه اخیر زندگی گونه‌هایی از آبزیان را به انقراض برده است.

ایجاد کنوانسیون خلیج فارس با حضور ایران و کشور‌های حوضه خلیج‌فارس ابتکاری است که می‌تواند برنامه نمک‌زدایی از آب دریای کشور‌های این منطقه را کنترل کرده و از بروز فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس جلوگیری کند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟