Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ همدان، مریانج شهری است دیوار به دیوار غربی شهر همدان، شهری کوچک با مردمانی بزرگ که نوعدوستی و خدمت‌گذاری‌شان به مردمان همواره زبانزد بوده است.

مردم این دیار در همه میدان‌ها در صف اول هستند تا گوشه‌ای از کار را بگیرند، برایشان فرق نمی‏‌کند، میزبانی از زائران امام حسین(ع) و برپایی مراسمات مذهبی باشد یا امدادرسانی در سیل، زلزله و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، کارشان مرز و جغرافیا نمی‌شناسد، هر جا که جهاد باشد آنها هم هستند.

حالا که بحران بی‎آبی همدان را درگیر کرده و البته این شهر کوچک را، مردم روزهای سختی را سپری‎ می‎کنند، اما یادشان نرفته باید هوای همدیگر را داشته باشند، با وجودی که دچار مشکل شده‌اند اما بی‌وقفه در حال تلاشند کمترین آسیب را در ببینند، مردم و مسئولان دست در دست همه داده‎اند کمک‌حال هم باشند و وضعیت را طوری مدیریت کنند تا آب به همدان برسد و مشکل حل شود.

آبرسانی گروه‏‌های جهادی

گروه‎های جهادی مردمی و بسیج، با تانکرهای کوچک و بزرگ خود کوچه به کوچه حرکت‏ می‏‌کنند تا آب قابل شرب و غیر قابل شرب خود را به درب خانه‏‌ها برسانند.

برایشان شب و روز فرقی ندارد، در هر ساعت از شبانه‌روز که باشد و اگر کسی نیازمند آب باشد، با شور و حرارت خاصی آب را به خانه آنها می‌‏رسانند، شهرداری و اداره آب و فاضلاب نیز هر کدام با یک تانکر آب قابل شرب در شهر چرخ می‏‌زنند تا آب را برای نوشیدن به دست مردم برسانند.

بازار توزیع آب معدنی هم داغ داغ است. گروه‏‌های مختلف مردمی با همکاری هلال احمر و افراد خیر، هر شب صدها بسته آب معدنی را در مناطق دچار قطعی و کم‌برخوردار، می‏‌برند مبادا کسی تشنه بماند.

ابتکاری جالب در راه‌اندازی خط دائمی آب غیر شرب

شهرداری مریانج نیز در ابتکاری جالب، خط لوله‎ای را در بعضی از نقاط شهر راه‎اندازی کرده تا مردم بتوانند آب مورد نیاز خود را از آن تأمین کنند، خطی که در ۱۱ منطقه مختلف شهر نصب شده است.

در هر منطقه چهار شیر آب و در میدان شهید بهشتی بیش از ۲۰ شیر، وجود دارد تا زمان کمی را مردم در انتظار باشند و بتوانند آب را به وسیله دبه و ظروف به منازل خود برسانند.

شهرداری در مناطقی هم که امکان، راه‎اندازی خط نبوده، مخازن عظیم ثابتی را قرار داده تا شهروندان نیز بتوانند از آنها استفاده کنند. حرکتی که در نوع خود بسیار جالب است و درد بی‌‏آبی را کمی التیام بخشیده است.

درب منازل دارای چاه به روی همسایگان باز است

در کوچه پس کوچه‌‏های شهر، منازلی هستند که از نعمت چاه خانگی برخوردار بوده و به لطف خداوند مشکل کمتری در این بحران بی‎آبی متوجه آنهاست، اما حس انسان‌دوستانه آنها باز هم گل کرده، بنابراین برای کمک به دیگران درب منارلشان را باز می‌گذارند تا همسایه‌ها بتوانند راحت برای تأمین آب روزانه خود از آن استفاده کنند.

همه شهر پشت هم ایستاده‎اند تا مبادا خانه‎ای، یا یک همشهری برای آب در تنگنا باشند، سعی بر این است نیاز مردم برطرف شود ولو در حد وسعشان.

کشاورزانی که چاه عمیق دارند هم خود پیشقدم شده‎اند و اعلام آمادگی کرده‌اند تا آب تانکرهای غیر شرب را برای شارژ مخازن ثابت و سیار تأمین کنند.

برای موضوع بهداشت و استحمام هم امام جمعه شهر پیشقدم شده و قرار است با کمک چند دستگاه اداری، مشکل استحمام موقت شهروندان را حل کنند، خلاصه، اینجا مردم هوای هم را دارند، هر روز، مثل دیروز.

انتهای پیام/89042/

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان آب ندارد شهر مریانج خط لوله انتقال آب ابر پروژه انتقال اب قطعی اب راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۳۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است

به گزارش اکونگار، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با سرمایه‌ای بیش از 40هزار میلیارد ریال در دیماه 1399 آغاز شد و پس از گذشت پنج سال به همت متخصصان و سرمایه‌گذاران هفته آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. با بهره‌برداری از فاز دوم این کارخانه برای 100 نفر نیروی مستقیم و 600 نفر نیروی غیر مستقیم موقعیت شغلی ایجاد خواهد شد که تمامی آنها از متخصصان و نیروی بومی منطقه گزینش و استخدام شده‌اند.  به زودی، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با حضور ابراهیم رییسی، سیزدهمین رییس جمهور کشورمان افتتاح خواهد شد.

روح الله عباسپور، سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در رابطه با اهمیت راه‌اندازی این پروژه و  راه‌‌اندازی فاز دوم فولاد بافت گفت: فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با سرمایه‌ای به ارزش 120میلیون یورو آماده بهره‌برداری شده که این موضوع مصداق تحقق شعار سال است.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی به جهش تولید با مشارکت مردم تاکید می‌شود، منظور این است که از توان داخلی برای پیشبرد پروژه‌های ملی استفاده کرد. 

وی اظهار داشت: حضور مهندسان ایرانی و استفاده از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های داخلی برای پیشرفت این پروژه جای تقدیر دارد. این اقدام یک گام بزرگ در مسیر تحقق شعار سال و واقعی سازی اهداف ملی است.

عباسپور در ادامه تاکید کرد: از آنجایی که در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت قرار است یک محصول واسطه‌ای تولید شده و ماده اولیه کارخانه‌های تولیدکننده شمش آهن اسفنجی تامین شود، مشارکت صنایع و صاحبان صنایع با یکدیگر بسیار اهمیت پیدا می‌کند.

وی افزود: این مشارکت‌ها و همکاری‌های دوسویه منجر به افزایش بهره‌وری، تولید محصولات با کیفیت برپایه دانش و توان داخلی و در نهایت جهش تولید می‌شود.

این نماینده مجلس در رابطه با سرمایه‌گذاری داخلی برای پیشبرد این پروژه گفت: کشورمان در یک شرایط سخت و تحریمی قرار دارد. تحریم‌ها باعث کاهش حضور سرمایه‌گذاران خارجی در کشور شده‌، به همین دلیل بسیاری از پروژه‌ها نیازمند حمایت و تامین مالی بخش خصوصی، بانک‌ها و نهادهای دولتی هستند.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس ادامه داد: روش تامین مالی کارخانه احیاء استیل فولاد بافت یکی از بهترین روش‌ها برای این دوران است. هرچه روش‌های تامین مالی گسترده‌تر شود، سرمایه‌گذاران فرصت بیشتری برای سرمایه‌گذاری پیدا کرده و تولیدکنندگان هم توان توسعه و تولید محصول و پروژه‌های بیشتر را پیدا می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه حضور رییس جمهور در آیین افتتاح کارخانه احیاء استیل فولاد بافت نشانه تقدیر  و حمایت از بخش خصوصی است، گفت: حضور سرمایه‌گذاری و همکاری نهادهای مالی برای پیشرفت پروژه‌های این چنینی جای تقدیر و تشکر دارد. وقتی در شرایط کنونی یک واحد تولیدی با سرمایه و توان داخلی توسعه پیدا می‌کند بی شک باید مورد حمایت بیشتر دولت قرار گیرد.

عباسپور تصریح کرد: در استان‌های محروم و یا همجوار با استان‌های محروم، توسعه پروژه‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری‌های مولد بسیار مهم است. در این مناطق اشتغالزایی یک امر حیاتی به شمار می‌رود که نیازمند راه‌اندازی و توسعه پروژه‌های این چنینی است.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس عنوان کرد: «جهش تولید با مشارکت مردم» همان استفاده از تخصص، دانش و توان نیروی انسانی کشور است، وقتی فرصت‌های این چنینی به وجود می‌آید، می‌توان از متخصصان داخلی و توانمندی‌های آنها بهره‌مند شد. موضوع اشتغالزایی در کشور و محرومیت زدایی در استان‌های محروم موضوعی است که در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید به صورت جدی پیگیری شود.

وی در پایان تاکید کرد: وقتی اشتغالزایی برنامه‌ریزی شود، به خودی خود محرومیت زدایی هم در دستور کار قرار می‌گیرد. حضور نیروی انسانی در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت علاوه بر ایجاد اشتغالزایی منجر به کاهش محرومیت‌ها و حتی فقر خواهد شد که این موضوع بسیار ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • به اجرای طرح ۲۰ ساله آبرسانی ۴۱ روستا در بخش کرون رسیدگی شود
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران