Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سیستم سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه قوی ترین سیستم محسوب می‌شود و ما به کشورهای همسایه هم خدمات ارائه می‌دهیم.

دکتر بهرام عین اللهی روز جمعه در مراسم افتتاح پروژه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز به صورت ویدئو کنفرانس اظهار کرد: بر این اساس کشورهای منطقه از خدمات سلامت ایران بهره مند می شوند و البته درصدد ارتقای سطح خدمات هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ساخت آمبولانس های اتوبوسی توسط شرکت ایران خودرو دیزل نشان از قدرت تجهیزاتی کشور دارد، گفت: این اتوبوس ها در اختیار مراسم پیاده روی اربعین قرار گرفته است و سپس در کشور توزیع می شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم مقطع بسیار سخت تاریخی بود و در حوزه های سیاسی و اقتصادی شرایط سختی حاکم بود، اظهار کرد: تحریم های ظالمانه دشمنان همزمان با شیوع کرونا موجب این شرایط شده بود و در واقع فشار کرونا با تحریم های دشمنان به چندین برابر افزایش یافته و به نامردی تاریخی تبدیل شده بود .

وی ادامه داد: ما به سازمان بهداشت جهانی اعلام کردیم وقتی بانک های ما تحریم شده اند و امکان تبادل مالی با کشورهای دیگر را ندارند در واقع شما دارو و درمان را برای ما تحریم کرده اید. 

دکتر عین اللهی اعلام کرد: در زمان شروع به کار دولت سیزدهم ۱۹ میلیون نفر در کشور واکسن کرونا را دریافت کرده بودند و برخی برای تزریق واکسن به کشورهای دیگر همچون ارمنستان مراجعه می کردند.

وی ادامه داد: در اغاز فعالیت دولت واکسن نداشتیم اما با هم افزایی نیروها در همان هفته دولت ۱۰ میلیون دُز واکسن وارد کردیم و در حالی که ما انتظار باران واکسن را داشتیم سیل واکسن در کشور جاری شد.

دکتر عین اللهی گفت: تلاش دولت، نهادهای انقلابی ، سپاه، بسیج و هلال احمر و راه اندازی پایگاه های شبانه روزی تزریق واکسن موجب شد رکورد تزریق واکسن بشکند.

وی به رکورد تزریق یک میلیون و ۶۰۰ هزار دُز واکسن در روز و هشت میلیون و ۸۰۰ هزار دُز در هفته اشاره و اظهار کرد: به این ترتیب مقاومت و ایمنی مردم بالا رفت و تلفات کاهش یافت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تا پایان آذر ماه سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۳۲ هزار نفر بر اثر ابتلا به کویید ۱۹ فوت شدند در حالیکه در هشت ماه گذشته ۱۱ هزار نفر جان خود را از دست داده اند که کاهش ۱۳ برابری را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه در شروع به کار دولت مردمی مبنا بر عدالت بود و با این رویکرد حرکت کردیم، گفت: به کمک مجلس انقلابی بیمه همگانی در حال محقق شدن است .

وی ادامه داد: ۶ هزار میلیارد تومان بودجه در این خصوص کنار گذاشته شده است .

دکتر عین اللهی اعلام کرد: نسخه الکترونیکی درمان که در شروع دولت ۱۰ درصد پیشرفت داشت اکنون به ۹۸ درصد رسیده است .

وی گفت: در ادامه تلاش های عدالت محور دولت پنج هزار میلیارد تمان بودجه برای بیماران خاص تخصیص یافته و تاسیس صندوق حمایت از بیماران خاص هم مصوب شده است .

وی خاطرنشان کرد: موضوع دارو یکی دیگر از مشکلات ابتدای فعالیت دولت سیزدهم بود و به علن استفاده از ارز ترجیحی شاهد قاچاق دارو بودیم و در واقع به جای ۸۰ میلیون نفر به ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت کشورهای منطقه یارانه دارو می دادیم.

دکتر عین اللهی با اشاره به دیگر خدمات دولت سیزدهم از جمله توجه به مناطق محروم، افزایش ظرفیت دانشگاه های علوم پزشکی، بومی گزینی از افزایش ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در یکسال گذشته خبر داد و گفت: اقدامات انجام شده موجب شده سیستم سلامت کشور قوی ترین سیستم در منطقه باشد. 

وی از تصویب واردات یکهزار دستگاه آمبولانس کمک دار به کشور خبر داد و گفت: مبارزه با فساد و اقدام جهادی از دیگر خدمات دولت است که البته با کمک تمام زیرمجموعه های نظام انجام می شود.

حوزه بهداشت و درمان در دولت سیزدهم متحول شد

استاندار آذربایجان شرقی هم با بیان اینکه یکی از نگاه های تحولی دولت سیزدهم موضوع بهداشت و درمان است که با نگاه ملی محقق شده است، خاطرنشان کرد: در آغاز فعالیت دولت روزانه فوتی زیادی داشتیم و بیمارستان ها مملو از بیماران کرونا بود امام امروز در آرامش و انبساط خاطر هستیم که به اقدامات وزارت بهداشت و دولت برمی گردد .

عابدین خرم همچنین گفت: آذربایجان شرقی از استان هایی هست که خدمات درمانی و بهداشتی به کشورهای مجاور از جمله جمهوری آذربایجان و ارمنستان ارائه می دهد که باید این خدمات تقویت شود .

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم نگاه ویژه به ایجاد زیرساخت های لازم برای تحقق این مهم از جمله راه های رفت و آمد به کشورهای همسایه و حوزه CIS در منطقه آزاد ارس خاطرنشان کرد: مجموعه میراث فرهنگی نیز آمادگی لازم را برای ایجاد زیرساخت پذیرش این گردشگران درمانی دارد و به نتیجه رسیدن این موضوع همکاری بیشتر وزارتخانه هایی چون وزارت بهداشت را می طلبد.

وی گفت: به واسطه شرایط فشرده دوران کرونا مراکز درمانی استان و به ویژه تبریز دچار فرسودگی شده اند و نباید اجازه دهیم تبریز کهن به کهنگی بدل شود و انتظار داریم این مراکز با نظر ویژه وزارت بهداشت بازسازی مبنایی و اساسی شود.

خرم منابع سازمان برنامه و بودجه، تسهیلات بانکی، تعهدات وزارتی و منابع استانی را محل تامین اعتبارات مورد نیاز استان اعلام و اظهار کرد: در جذب منابع و اعتبارات استانی و سازمان برنامه و بودجه مانع خاصی وجود ندارد و خوب عمل شده است و پیگیر تأمین منابع بانکی هستیم از حوزه وزارت بهداشت نیز انتظار داریم همکاری مضاعفی برای احیای مبنایی حوزه بهداشت و درمان استان داشته باشد.

امروز ۱۰ پروژه بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اعتباری بالغ بر ۶۰۸ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: درمان و آموزش پزشکی دکتر عین اللهی وزارت بهداشت وزیر بهداشت دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۵۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است

«علی تاجرنیا» رئیس جامعه دندانپزشکی ایران دربارۀ رویکرد حمایتی دندانپزشکان از مردم در شرایط اقتصادی جامعه که پیش از این اعلام شده بود، گفت: در امر سلامت دهان دو بحث جدی وجود دارد؛ یکی بهداشت و پیشگیری است که باعث جلوگیری از پوسیدگی دندان و لثه می‌شود و دیگری درمان است. در گذشته دندان پزشکان کمتر به امر بهداشت و پیشگیری توجه داشتند، اما با توجه به رویکر جامعه پزشکی در چند سال اخیر، سعی شده با برگزاری برنامه‌های آموزشی، سطح آگاهی و سواد مردم در زمینه بهداشت دهان افزایش یابد و نیاز به درمان دندان کمتر شود.

دنداپزشکان چه کمکی به افراد نیازمند می کنند؟

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران در پاسخ به سوالی درباره چگونگی کمک دندانپزشکان به افراد نیازمند گفت: کمکی که ما دندانپزشکان می‌توانیم انجام دهیم این است که با آموزش دربارۀ بهداشت دندان از مشکلات دهان و دندان برای افراد جلوگیری کنیم. همچنین کار دیگری که در راستای این مسئله انجام می‌دهیم حضور در اردوها و کلینیک‌های نیکوکاری و خیریه برای قشر آسیب دیده است.

تاجرنیا با اشاره به مقوله پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان گفت: در بحث پیشگیری از این بیماری ها، یک مسواک، یک خمیر دندان و یک نخ دندان نیاز است. موضوع پیشگیری و بهداشت دهان و دندان مربوط به قبل از درمان دندان است. مشکل از جایی شروع می شود که دندان به مرحله درمان برسد و باید به پزشک مراجعه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران مهم‌ترین بخش گرانی هزینه دندانپزشکی را مربوط به هزینه تمام شده خدمت دانست.

تاجرنیا دربارۀ گرانی مواد و کم بودن دستمزد دندانپزشک گفت: دو بخش اصلی خدمات دندانپزشکی عبارتند از بخش فنی که همان هزینه مطب، تجهیزات و از همه مهم‌تر مواد است که متاسفانه مواد دندانپزشکی در سال‌های اخیر به دلیل نوسانات ارزی خیلی گران شده است و بخش دوم به دستمزد دندانپزشک مربوط می شود که تغییرات کمی می‌کند، که البته این تغییرات کم بر اساس مصوبه دولت است و آنچه مهم است این است که دستمزد پزشک نسبت به هزینه های بخش فنی همواره رشد کمتری داشته است.

وی در پاسخ به این سوال که چه راهکاری برای کاهش هزینه های دندانپزشکی باید در نظر گرفت؟ گفت: در حوزه درمان باید به سمت پوشش بیمه‌های همگانی برای خدمات سطح یک و همچنین خدمات تخصصی توسط بیمه‌های تکمیلی حرکت کنیم که این مسئله در چند سال اخیر انجام شده، اما نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد.

او در مورد عدم توجه به سلامت دهان و دندان در جامعه گفت: متاسفانه هم دولت و هم مردم امر سلامت و بهداشت دهان و دندان را خیلی جدی نمی‌گیرند. به طوری که میلیون‌ها تومان برای جراحی‌ها و داروها هزینه می شود، اما به امر سلامت دندان توجهی نمی‌شود.بابت هزینه های خدمات دندانپزشکی در امر دندان سهم دولت بسیار اندک است و بیشتر هزینه‌ها را مردم پرداخت می‌کنند، بنابراین باید با تقویت بیمه‌ها شرایط به گونه‌ای شود که هزینه‌های خدمات درمانی به حداقل برسد.

تاجرنیا دربارۀ گرانی هزینه های دندانپزشکی و ناتوانی قشر نیازمند در تامین این هزینه‌ها گفت: خدمات دندانپزشکی بدلیل گرانی هزینه تمام شده‌اش، در همه کشورهای خدمات گرانی است. به این ترتیب قشر آسیب‌پذیر باید از حمایت دولت برخوردار باشند.همچنین یکی از کارهایی که دولت باید انجام دهد، این است که باید شرایطی را در همه درمانگاه‌ها ایجاد کنند تا خدمات بیشتر و بهتری در حوزه دندانپزشکی به مردم ارائه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران افزود: بالغ بر ۲۵۰۰ مرکز خدمات درمانی داریم که در حیطه دندانپزشکی هستند ومتخصصان و فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی در آنجا مشغول به کارند. دولت باید فضا و شرایطی ایجاد کند که این همه هزینه و خدمات موجود فقط معطوف به کشیدن دندان یا جرم گیری دندان نباشد و باید درمان‌هایی از قبیل پر کردن و روکش و… را هم انجام دهند.

وی گفت: اولین قلمی که در سبد نیازهای اساسی مردم کم می شود، خدمات دندانپزشکی است. مردمی که برای خرید مایحتاج زندگی خود مشکل دارند به طور طبیعی این خدمات را حذف می‌کنند.

خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران‌ است

تاجر نیا در مورد حمایت از مردم در حیطۀ سلامت دندان افزود: ما اگر ببینیم که هزینه تمام شده برای مردم گران است، سعی می‌کنیم در این زمینه با مردم همکاری کنیم. اگر چه خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران‌اند، اما در واقعیت گران نیستند، بلکه بدلیل نداشتن تناسب بین افزایش تورم و توان خرید، مردم دچار مشکل می‌شوند. بسیاری از هم وطنان در خارج کشور بدلیل بالا بودن هزینه دندانپزشکی در خارج کشور برای مشکلات دندانپزشکی به ایران می‌آیند و برمی‌گردند.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران با بیان اینکه مشکل تامین هزینه‌ دندانپزشکی در کم بودن درآمدها نیز هست، گفت: با افزایش قیمت در تجهیزات، درآمد خالص دندانپزشک نسبت به چندین سال پیش، رو به کاهش است. باز هم تاکید می کنم که هزینه‌های دندانپزشکی در کشور ما گران نیست، بلکه درآمدهای مردم کم است و این درآمد کم جوابگوی همۀ نیازها نیست. در مجموع باید وضعیت اقتصادی در کشور بهبود پیدا کند و قدرت خرید مردم افزایش یابد تا بتوانند از خدمات بهتری برخوردار باشند.

وی همچنین درباره «پویش سلامت دهان و دندان» از ۱۷ تا ۱۹ در سطح کشور توسط معاونت‌های بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار می شود، گفت: وزارت بهداشت رویکرد جدیدی را در مورد بهداشت دهان و دندان در پیش گرفته بطوری که در هفته آینده دو روز را برای اجرای پویش دهان و دندان در نظر گرفته است. در این پویش، دندان پزشکان حاضر، در مدارس حاضر می شوند و به آموزش و رسیدگی به دندان‌های کودکان می‌پردازند. پزشکان حاضر بعد از معاینه کودکان، مشکل آن‌ها را آنلاین ثبت می‌کنند و به معلم و خانواده آن‌ها اعلام می کنند که هر چه زودتر به مشکل دندان این کودکان رسیدگی شود تا درمان آسان‌تر شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن