Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهادکشاورزی گفت: صادرات سیب ما به پاکستان ۱۶ سال ممنوع بود، اما امسال صادرات این محصول به پاکستان را انجام می‌دهیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز نشست خبری سیدجواد ساداتی نژاد؛ وزیر جهادکشاورزی برگزار شد.

ساداتی نژاد در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه اگر آمار و اطلاعات دقیقی نداشته باشیم نمی‌توانیم به برنامه ریزی بپردازیم و در حوزه آمار کشاورزی، وضعمان نسبت به سازمان‌های دیگر خوب نیست و قرارگاه رصد خانه کشاورزی را ایجاد کردیم و من هر چهارشنبه از آن در حوزه آمار کشاورزی گزارش می‌گیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از طرح مردمی سازی یارانه ها، نگاه ما این بود تا صادرات را آزاد کنیم.

وی ادامه داد: دولت هیچ عوارضی را بر صادرات نمی‌گیرد. وقتی کار صادرت متمرکز می‌شود، بحث امضای طلایی پیش می‌آید و بالای ۶۰ اختیار را تا الان واگذار کرده ایم. در صادرات محصولات کشاورزی، اهلیت سنجی وجود دارد و اهلیت سنجی صادرکنندگان در سامانه جامع تجارت انجام می‌شود. من به شدت به واگذاری کار به تشکل‌ها معتقدم و امیدوارم این اتفاق در وزارت جهاد کشاورزی بیفتد، اما موانعی در اجرای این کار وجود دارد. بعضی موانع متعلق به ماست و بعضی موانع مربوط به اتحادیه‌ها می‌شود. من حرفم این است که تشکل باید به موضوعات که مطرح می‌کند، متعهد باشند.

وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد: بالا‌ترین منافع حذف ارز ترجیحی مربوط به حوزه کشاورزی است و ارز ۴۲۰۰ تومانی رقابت را از بین برد. الان در شرایط جاری هم در عشایر و سایر بخش ها، اگر میزان مصرف بیشتر باشد، میزان سرانه را جبران می‌کنیم و هیچ مشکلی در تامین گندم نداریم. امسال وضعیت خوبی در تولید مرکبات داریم و نسبت به سال قبل افزایش تولید داشتیم. صادرات سیب ما به پاکستان ۱۶ سال ممنوع بود، اما امسال صادرات این محصول به پاکستان را داریم. ما بیشتر مرغ با وزن بالا مصرف می‌کنیم و در بحث صادرات مرغ، هیچ کشوری مرغ سنگین از ما نمیخرد، زیرا بحث چالش سلامتی پیش می‌آید.

ساداتی نژاد افزود: در بحث تامین برنج وضع خوبی داریم. بحث قیمت برنج، به برنج محلی ما مربوط می‌شود. تولید امسال برنج ما بسیار خوب است و قطعا قیمت آن کاهش می‌یابد. در سال آینده قطعا واقعی کردن قیمت گندم انجام می‌شود و تولید کننده‌های ما محدودیتی در واردات ندارند.
درحال تکمیل…

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تامین گندم قیمت برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۳۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند

ایسنا/گلستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان در خصوص بروز بیماری در مزارع سیب زمینی هشدار داد و گفت: کشاورزان اگر در مزارع خود آب‌ماندگی دارند حتماً برای خروج آن از سطح مزارع اقدام کنند زیرا رطوبت بیش از حد باعث پوسیدگی غده سیب زمینی می‌شود.

علی اکبر مهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: کشاورزان گلستانی در مجموع امسال ۳۸۰ هزار هکتار گندم، ۴۸ هزار و ۵۰۰ هکتار کلزا، ۸۵ هزار هکتار جو، ۵ هزار و ۲۰۰ هکتار سیب زمینی، ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار چغندر قند، هزار و ۵۰۰ هکتار باقلا، هزار و ۳۰۰ هکتار نخودفرنگی و ۷ تا ۱۰ هزار هکتار محصولات پاییزه علوفه‌ای در مزارع خود کشت کرده‌اند.

وی در خصوص میزان خسارت زنگ زرد در مزارع گلستان گفت: با توجه به اطلاع‌رسانی و آموزش‌های ترویجی جهاد کشاورزی و سم پاشی‌هایی که کشاورزان در مزارع خود داشتند، بیماری زنگ زرد تا حدود زیادی کنترل شده ولی حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گندم مناطق شرق استان و کوهستانی که تازه در مرحله پنجه زنی و ساقه دهی هستند در مراحل بعدی امکان درگیری با بیماری زنگ زرد را دارند که در آن مناطق نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری بیش از یک میلیون تن گندم، ۱۰۰ هزار تن کلزا، ۱۶۰ هزار تن جو، ۱۴۰ هزار تن سیب زمینی و ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تن چغندر قند از سطح مزارع گلستان برداشت شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه سم پاشی اولیه تاکنون در بیش از ۹۰ درصد اراضی زیر کشت سیب زمینی معادن ۴ هزار و ۸۰۰ انجام شده است، اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد سطح کشت سیب زمینی در استان گلستان رقم جیلی است که این رقم سیب زمینی و به طور کلی ارقام دیررس‌تر نسبت به بیماری بادزدگی مقاوم‌تر هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به اینکه میزان درجه هوا نسبت به بلند مدت و سال قبل بیشتر شده که به موجب آن زمان رسیدگی گندم جلو افتاده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال گندم در مزاع شمال گلستان ۱۰ روز زودتر از سال‌های قبل برداشت شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !