Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@04:13:41 GMT

وجود ۴۵ مدرسه «سنگی» در لرستان/ ۱۰۰۰ مدرسه تخریبی هستند

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۴۸۶۳

وجود ۴۵ مدرسه «سنگی» در لرستان/ ۱۰۰۰ مدرسه تخریبی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، یونس بهاروند ایران نیا امروز یکشنبه در نشست با خبرنگاران در سخنانی با اشاره به اینکه در قالب ۳۰ تفاهم نامه با خیران مدرسه ساز، احداث ۵۶ مدرسه در استان طی سال گذشته در دستور کار قرار گرفت اظهار داشت: از ابتدای امسال نیز ۲۰ تفاهم نامه برای احداث ۱۱۳ کلاس درس در استان منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود ۴۵ مدرسه «سنگی» در لرستان

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با مجموعه «قلم چی» برای احداث مدرسه در مناطق محروم عنوان کرد: تلاش می‌شود که ۱۱۳ کلاس درس یاد شده ظرف یک سال احداث شوند.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان ۵۰۰ مدرسه کانکسی داریم افزود: ۱۱۲ مورد از اینها بالای ۱۰ دانش آموز دارند.

بهاروند با اشاره به اجرای طرح شهید «پناهی» با کمک خیرین مدرسه ساز در لرستان در راستای برچیدن مدارس «سنگی» گفت: در استان نزدیک به ۴۵ مدرسه «سنگی» داریم، از این تعداد پنج مورد بالای ۱۰ دانش آموز و بقیه زیر ۱۰ نفر دانش آموز دارند.

وی با تاکید بر اینکه این مدارس «سنگی» باید برچیده شوند ادامه داد: در این راستا با اختصاص ۱۱۲ کانکس با ظرفیت بالای ۱۰ نفر دانش آموز در قالب طرح شهید «پناهی» و همچنین کمک خیرین کشوری باید این مدارس «سنگی» برچیده شود.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با تاکید بر اینکه قطعاً حضور خیرین در این رابطه خیلی می‌تواند مؤثر باشد گفت: به طور حتم اگر خیرین پای کار نباشند، کار مدرسه سازی به خوبی پیش نخواهد رفت.

وجود ۱۰۰۰ مدرسه تخریبی در لرستان

بهاروند در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در استان حدود چهار هزار مدرسه داریم افزود: از این تعداد، هزار و ۵۰۰ مورد مستحکم هستند که بعد از انقلاب و در سال‌های اخیر از محل اعتبارات دولتی و کمک خیرین ساخته شده اند.

وی با بیان اینکه همچنین هزار و ۵۰۰ مدرسه دیگر استان نیاز به مقاوم سازی دارند عنوان کرد: این مدارس مستحکم هستند اما باید هزینه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود تا مقاوم شوند.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با اشاره به اینکه همچنین در استان هزار مدرسه تخریبی داریم تصریح کرد: عمق محرومیت به گونه‌ای است که با یک سال فعالیت برطرف نمی‌شوند، نمی‌توان همه این مدارس را در یک سال یا دو سال مقاوم سازی و احداث کرد.

بهاروند بیان داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته، مقرر شده که حمایت‌های لازم از سوی خیرین و همچنین وزارت برای مقاوم سازی مدارس استان صورت گیرد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه تمام شهرستان‌های استان مدرسه تخریبی دارند افزود: اما بیشترین مدارس تخریبی مربوط به شهرستان‌های دلفان و الیگودرز به دلیل وسعت و پراکندگی زیاد روستاها است.

۶ هنرستان در حال ساخت داریم

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با تاکید بر اینکه در استان حدود ۳۵۰ مدرسه عشایری داریم تصریح کرد: تعهدات خیرین مدرسه ساز لرستان در سال ۱۴۰۰ به طور کامل محقق شده است.

بهاروند بیان داشت: ۱۲۷ میلیارد تومان تعهدات خیرین مدرسه ساز در استان طی این سال تقریباً محقق شده است.

وی با بیان اینکه همچنین تعهدات خیرین مدرسه ساز در استان طی سال ۱۴۰۱ نیز در حال انجام است گفت: تعدادی از پروژه‌ها شروع و تعدادی از تفاهم نامه‌ها نیز منعقد شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست احداث و ارتقای هنرستان‌ها در استان گفت: یکی از اهداف وزارت آموزش و پرورش بحث مهارت آموزی و گسترش فضاهای هنرستانی است.

بهاروند با بیان اینکه در حال حاضر در استان شش هنرستان در حال ساخت داریم عنوان کرد: این هنرستان‌ها در الیگودرز با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی، دورود با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی، نورآباد با حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی، دو مورد در الشتر و… در حال ساخت هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خرید تجهیزات برای هنرستان‌های استان بیان داشت: سال گذشته بین ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان تجهیزات برای هنرستان‌های استان خریداری کردیم.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با تاکید بر اینکه در مجموع ۷۵ میلیارد تومان اعتبار خریداری تجهیزات گرفتیم که نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان آن برای هنرستان‌ها در نظر گرفته شد گفت: تا قبل از مهر ماه این تجهیزات در بین هنرستان‌ها توزیع خواهد شد.

کد خبر 5575043

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل نوسازی مدارس لرستان مدارس تخریبی خرم آباد هفته دولت بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا اربعین حسینی خطبه های نماز جمعه گرگان افتتاح طرح عمرانی آمار کرونا دولت سیزدهم قزوین اربعین 1401 اردبیل اجلاس پیرغلامان حسینی مدیرکل نوسازی مدارس لرستان سخنان خود با اشاره خیرین مدرسه ساز مدرسه تخریبی تفاهم نامه هنرستان ها دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی صبح شنبه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت، افزود: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

وی ادامه داد: انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده هست، به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این خطه، دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی بوده و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد هست که متأسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

وی اضافه کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این خصوص نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در راستای آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

کد خبر 6089702

دیگر خبرها

  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • تحقق ۵۰ درصدی تعهد خیرین مدرسه ساز
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری