Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان دامپزشکی کشور،‌ در پاسخ به خبرنگار تسنیم اعلام کرد که برای حفظ حقوق مردم و رعایت بیشتر موارد بهداشتی، آب موجود در داخل مرغ‌ها قبل از عرضه به بازار خشک می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد آقامیری امروز در نشست خبری به مناسبت هفته دولت در پاسخ به سوالات خبرنگاران، اظهار داشت: بر اساس توافق‌های انجام شده که حدود 50 هزار راس دام زنده به قطر برای استفاده در ایام جام جهانی که با افزایش مصرف همراه است صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم، در ارتباط با وضعیت دیپلماسی اقتصادی در سازمان دامپزشکی کشور و موافقتنامه‌هایی که این کشور با دیگر کشورها به امضا رسانده است گفت: در حال حاضر علاوه بر اتحادیه اروپا با 14 کشور موافقتنامه در حوزه دامپزشکی امضا شده است که ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تعداد آنها به 45 کشور افزایش یابد و توسعه روابط بهداشتی در حوزه دامپزشکی با همه کشورها در دستور کار است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم، درباره اینکه چرا برخی از مرغ‌هایی که اخیرا به بازار عرضه می‌شود دارای آب بیش از معمول است، گفت: چیلرهای آبی در کشتارگاه‌های نوع دو وجود دارد که بعد از کشتار دام، مرغ‌ها مدتی در آن نگهداری می‌شوند اما ما معتقدیم که این امر خود می‌تواند به توزیع آلودگی کمک کند و از طرفی منجر به افزایش ورود آب به بافت مرغ می‌شود.

آب بیشتر از اندازه طیور قبل از عرضه به بازار گرفته می‌شود

آقامیری افزود: ما در دولت سیزدهم به دنبال حذف چیلرهای آبی هستیم و جایگزین چیلر پیش‌ سرد هستیم که این امر در واقع اقدامی در راستای منافع مردم است.

وی اظهار داشت: برای قرارگیری طیور ذکر شده در چیلرهای پیش سرد، به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در آنها قرار می‌گیرد و آب داخل آن خشک می‌شود که این اقدام در راستای حقوق مصرف‌کنندگان است و با همکاری مسئولان استانی این اقدام در تمام کشور انجام خواهد شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور، تاکید کرد که همه کشتارگاه‌ها باید به خط دو مجهز شوند که در آنها علاوه بر رعایت این موارد، احشام مرغ به طور کامل تخلیه می‌شود و مرغ آماده طبخ است.

آقامیری در توضیح چیلر پیش سرد گفت: اتاقکی است که دمای آن بین صفر تا 4 درجه قرار دارد و مرغ قبل از عرضه به بازار در این محیط قرار می‌گیرد تا علاوه بر رعایت موارد بهداشتی آب موجود در آن گرفته شود.

5 بیماری دامی تا دو سال آینده ریشه‌کن می‌شوند

وی تصریح کرد: 5 بیماری دامی شامل آبله، تب برفکی، هاری، شاربن و طاعون نشخوارکنندگان کوچک طی دو سال آینده در کشور ریشه‌کن می‌شود که این از جمله مهمترین اقداماتی است که باید در سازمان دامپزشکی انجام شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: تا سال 1400، 267 کانون بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک داشتیم که امروز به 29 کانون کاهش یافته است. همچنین در سال گذشته 71 میلیون راس دام علیه این بیماری واکسینه شدند که در سال جاری تا به امروز 50 میلیون راس علیه این بیماری واکسینه شده‌اند.

آقامیری افزود: در دولت سیزدهم زمان ترخیص نهاده‌های دامی که 25 روز تا دو ماه طول می‌کشید امروز به 5 روز کاهش یافته است و چنانچه هر اداره‌ای بیش از 5 روز در ارائه خدمات آن زمان ببرد، مسئول مربوطه عزل و به هیئت تخلفات ارجاع می‌شود.

بعد از مردمی‌سازی یارانه‌ها، دومینوی کاهش قیمت‌ها ایجاد شده است

وی تاکید کرد: با وجود مردمی‌سازی یارانه‌ها نه تنها افزایش قیمتی در کالاهای حوزه دامپزشکی نداشته‌ایم، بلکه شاهد کاهش قیمت در این محصولات هستیم و این کاهش قیمت به صورت دمینووار اتفاق می‌افتد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: امروز به همه تولیدکنندگان اعلام می‌کنم که نسبت به قیمت‌گذاری محصولات خود تجدید‌نظر کنند زیرا در مدت کوتاهی رصد خواهد شد و اگر قیمت‌گذاری آنها خارج از اصول قیمت‌گذاری باشد با آنها برخورد و اجازه توزیع محصولاتشان گرفته خواهد شد.

مردم کشتار غیرمجاز دام را به دامپزشکی اعلام کنند

وی با اشاره به تشکیل کمیته‌ای برای برخورد با کشتار غیرمجاز دام گفت: این ستاد به زودی فعالیت خود را در استان‌های کشور آغاز خواهد کرد و با همکاری استانداران، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت کشور جلوی هرگونه کشتار غیرمجاز گرفته خواهد شد. در این راستا از مردم نیز می‌خواهیم که هرگونه کشتار غیرمجاز دام را گزارش دهند.

گزارش کشتار اسب و الاغ در کشتارگاه‌های غیرمجاز

آقامیری افزود: کشتارگاه‌های غیرمجاز که از کشتار غیربهداشتی و غیرحلال دام ارتزاق می‌کنند جلوی آنها گرفته خواهد شد و حتی گزارش‌هایی از کشتار اسب و الاغ داشته‌ایم.

وی گفت: سامانه 1512 آماده دریافت هرگونه گزارش مردمی در خصوص کشتار غیرمجاز دام است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه سالانه حدود 600 میلیون دوز واکسن برای دام‌های موجود در کشور نیاز داریم، گفت: از این تعداد 91 درصد یعنی حدود 550 میلیون دوز واکسن در داخل کشور تولید می‌شود و تنها 50 میلیون دوز واکسن واردات داریم.

وی تصریح کرد:‌ برای تکمیل سیاست‌های خودکفایی برای تولید واکسن در کشور دامپزشکی مصر است که با کمک مراکز آزمایشگاهی بذر و تحقیقاتی واکسن مورد نیاز را در داخل تولید کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان دامپزشکی کشور قبل از عرضه به بازار کشتار غیرمجاز دام کشتارگاه ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند

ایسنا/هرمزگان مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: یکی از مهمترین و حیاتی‌ترین نیازهای روزمره انسان بر امنیت غذایی، غذای سالم، کافی و پایدار است و در آموزه‌های اسلامی حلیت و پاکیزگی غذا از اصول سبک زندگی و از مؤلفه‌های مهم زندگی سالم به حساب می‌آید.

حجت‌الاسلام و المسلمین رضا حمزه‌ای (امروز هشتم اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: بدون شک تزکیه استحصال فرآورده‌های خام دامی و آبزیان از برجسته‌ترین احکام فقهی دین مبین اسلام است.

وی خاطرنشان‌ کرد: به برکت جمهوری اسلامی در حوزه مایحتاج سفره مردم به‌ویژه صنعت دامپروری، طیور و آبزیان و فرآورده‌های خام دامی توجه خاص به این صنعت شده و پیشرفت‌های مهمی ایجاد شده است و در راستای عمل به فرامین حیات‌بخش و احکام نورانی اسلام و رفع دغدغه‌های مسلمین و متدینین جامعه اسلامی قانون نظارت بر ذبح و صید شرعی در سال ۱۳۸۷ در مجلس شورای اسلامی تصویب و اجرای این امر خطیر در سطح جامعه به حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی با درایت نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی محول شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه‌ای بیان‌کرد: متخصصین حلیت و کارشناسان مذهبی (ناظر شرعی) به استناد ماده چهار قانون نظارت شرعی در کنار مسئولین بهداشتی بر استحصال گوشت حلال، سالم و پاک گام موثری برداشته و این امر را اولویت برنامه‌های خود می‌دانند.

وی اظهار کرد: دفتر نمایندگی ولی‌فقیه دامپزشکی هرمزگان به منظور جلب اعتماد مردم بر غذای حلال و شرعی با حضور ناظران شرعی مجرب و آموزش‌دیده نظارت‌های دقیق و مستمر به طور شبانه‌روزی بر مراکز تولید و عرضه این محصول داشته و نیز نسبت به فرهنگ‌سازی بهینه مصرف شهروندان عزیز در جهت تأمین محصولات استحصالی تحت نظارت کادر شرعی و بهداشتی با هماهنگی مراکز آموزشی و فرهنگی استان (حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات و آموزش و پرورش) گام‌های موثری برداشته است که بخشی از فعالیت‌های این دفتر در سال ۱۴۰۲ در زمینه تامین غذایی سالم و پاک شامل تهیه محتوای آموزشی از طریق پوستر، بروشور، کلیپ آموزشی و استقرار ۶۰ ناظر شرعی در مراکز مشمول قانون از قبیل کشتارگاه‌ها، مبادی خروجی و ورودی کشور، بازار ماهی‌فروشان، سردخانه‌ها و کارگاه‌های عمل‌آوری و همچنین تعداد ۴۰ نفر ذابح آموزش‌دیده که در کشتارگاه‌های دام و طیور مرکز استان مشغول به امر ذبح شرعی هستند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه اداره کل دامپز شکی هرمزگان خاطرنشان‌کرد: با عنایت به اینکه سفره مردم دارای جایگاه مقدسی برای جذب و محبت خدا در دل‌ها، رشد فضائل اخلاقی، تقویت معنویات، آرامش زندگی، تقرب الهی، رفتارهای صالح و شایسته می‌باشد، خالق هستی در آیه ۲۴ سوره عبس به همه مردم توصیه موکد دارند به آورده‌های سفره خود توجه ویژه کنند.

وی از شهروندان خواست این فرآورده‌ها را از مراکز مجاز در سطح شهر تهیه کنند و به استناد آیه مزبور و تمسک به دستورات دین مبین اسلام از تهیه این محصول از مراکز غیر مجاز جداً اجتناب کنند تا عامل به دستورات دین مبین اسلام و نیز از جامعه‌ای سالم بدون آسیب‌های اجتماعی برخوردار باشیم.

حجت‌الاسلام حمزه‌ای با اشاره به معضل بهداشتی و شرعی کشتار غیرمجاز استان اعلام کرد: رفع معضل کشتار غیر مجاز دام علاوه بر فرهنگ‌سازی، نیازمند عزم و اراده جدی، مطالبه عمومی و همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط حوزه سلامت است و اگر دامپزشکی به تنهایی در میدان عمل باشد و دیگر دستگاه‌ها همکاری نکنند، به نتیجه‌ای در شان نظام جمهوری اسلامی نخواهد رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد