Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس یک تحلیل جدید، تولیدکنندگان گاز و برق انگلیس ظرف دو سال آینده می‌توانند حداکثر ۱۷۰ میلیارد پوند (۱۹۸ میلیارد دلار) سود اضافی کسب کنند.

به گزارش ایران اکونومیست، اروپا با جهش خیره کننده هزینه‌های انرژی به دلیل افزایش قیمت گاز پس از آغاز جنگ در اوکراین و تحریم‌های اروپایی علیه روسیه، مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر، سود بخش انرژی را مورد توجه قرار داده است زیرا دولت انگلیس برای افزایش حمایت مالی که وعده داده بود برای مصرف کنندگان در برابر این افزایش چشمگیر قیمت‌ها، انجام دهد، به شدت تحت فشار قرار دارد.

بلومبرگ نیوز در گزارشی به تحلیل منتشر نشده خزانه‌داری انگلیس اشاره کرد که میزان سود اضافی که به عنوان اختلاف بین سود پیش بینی شده و سودی که شرکتها بر اساس پیش بینی قیمتها پیش از حمله نظامی روسیه به اوکراین، انتظار داشتند کسب کنند، تعریف می‌شود.

این تحلیل نشان داد حدود ۴۰ درصد سود اضافی نصیب تولیدکنندگان نیرو می‌شود. با این حال خزانه‌داری انگلیس، تحلیل مذکور را تایید نکرد.

یک سخنگوی دولت انگلیس اعلام کرد: دولت به شکل روشنی خواستار آن است که صنعت نفت و گاز، سود خود را برای پشتیبانی از اقتصاد، اشتغال و امنیت انرژی انگلیس، مجددا سرمایه‌گذاری کند. همچنین انتظار می‌رود "مالیات سودهای انرژی" که به تازگی از سوی دولت انگلیس اعلام شده است، پنج میلیارد پوند در سال نخست، جمع کند که در پرداخت ۳۷ میلیارد پوند بسته حمایتی برای خانوارها کمک خواهد کرد.

مالیات سودهای انرژی، مالیات بر درآمد ۲۵ درصدی تولیدکنندگان نفت و گاز در دریای شمال است که در ماه مه اعلام شد.

بر اساس گزارش رویترز، دولت انگلیس آن زمان اعلام کرد در حال بررسی مالیات مشابهی برای تولیدکنندگان برق است اما بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس، تصمیم را برعهده جانشین خود گذاشت.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: قیمت برق ، قیمت گاز ، بحران انرژی اروپا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت برق قیمت گاز بحران انرژی اروپا میلیارد پوند دولت انگلیس سود اضافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۳۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد

بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس در مورد رتبه دوم ایران در بحث رشد اقتصادی در بین ۲۰کشور برتر دنیا از لحاظ رشد اقتصادی ، گفت: در سال اول دولت تراز تجاری مثبتی داشتیم چهار میلیارد دلار ارزاوری برای کشور داشتیم که این حاصل تلاش‌های شبانه روزی دولت بود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: دیپلماسی منطقه ای و اقتصادی دولت یکی از برنامه های دولت بود که اقدامات  مثبتی در این زمینه انجام شد. پیوستن به قراردادهای  منطقه ای مثل بریکس، شانگهای و اوراسیا تاثیر مثبتی بر تقویت ارتباطات تجاری ما داشته است که باید تقویت شود چرا که قطعا در آینده اثرات مثبت خودش را بیشتر از زمان فعلی دارد. به کارگیری سیاست های فعال و هوشمندانه در بازار جهانی انرژی رویکرد بسیار مثبتی بوده است که ما انجام دادیم و توسعه تجارت انرژی ایران با پیگیری صدور خدمات فنی و مهندسی و توان دانش بنیان کشور در جهت بازسازی پالایشگاه های مستهلک شده در کنار عضویت در بریکس و پیوستن به پیمان شانگهای زمینه ساز اصلی رشد اقتصادی کشور در سال گذشته شده است و امسال باید با مشارکت مستقیم مردم در جهش تولید نفت و گاز، این رویکرد تداوم داشته باشد.

محبی بیان کرد: پیوستن ما به بریکس و شانگهای تغییرات اساسی در اقتصادمان بوجود آورده است اما باید این قبیل اقدامات تداوم داشته باشد و تبدیل به ارتباطات رسمی طرفینی شود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: رشد ما در بحث فروش نفت گاز، صدور خدمات فنی و مهندسی و بازسازی پالایشگاههای نیمه فعال کشورهای همراه و همسو با ما بسیا خوب بوده است و عمده رشد اقتصادی مان نیز از همین حوزه ها حاصل شده است.

محبی خاطر نشان کرد: دولت زمینه ها را فراهم کرده است  که رشد اقتصادی بهتری را تجربه کنیم تا عقب افتادگی هایمان در دهه های گذشته را نیز جبران کنیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • کاشی، استاد دانشگاه: این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ این وضعیت همه را می ترساند/ جامعه دارد خودش را به نحو تازه ای، تعریف می کند/ ما در یک نقطه آغاز قرار داریم؛ این نقطه آغاز به مراتب رادیکال تر و مهم تر از عصر مشروطه است
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها