Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی بیان کرد: استفاده از ظرفیت رسانه برای معرفی برند‌های استان سمنان نقشی مهم در رونق گردشگری دارد.

ساری بیان کرد: ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و طبیعی استان سمنان در کشور بی‌نظیر و نشان از اصالت این استان و ظرفیت مطلوب در جذب گردشگر است.

وی با اشاره به کویر سمنان، تصریح کرد: سمنان ظرفیت میزبانی از گردشگران خارجی دارد و باید بر رونق گردشگری به عنوان محور توسعه استان سمنان بیش از پیش توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی اضافه کرد: تبدیل سمنان از معبر به مقصد نیازمند معرفی است و این رویکرد با کمک رسانه محقق می‌شود.

وی با اینکه برخی آثار استان سمنان قابلیت ثبت جهانی دارد، گفت: ثبت جهانی فرصتی برای معرفی آثار و ظرفیت استان در عرصه جهانی است و باید نسبت به ثبت بنا‌ها در عرصه بین‌المللی تلاش شود.

ساری گفت: سرمایه‌گذاران بومی برای احیا و استفاده از بنا‌های تاریخی استان سمنان در اولویت باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توسعه گردشگری اماکن تاریخی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۸۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌استاندار مازندران امروز جمعه در بازدید از نیروگاه نکا با بیان اینکه این نیروگاه یکی از بزرگترین نیروگاه‌های کشوراست گفت: نیروگاه نکا اکنون با برخی چالش‌ها از جمله پسروی دریای خزر، کاهش ورودی آب به سیستم خنک کننده و فرسودگی تجهیزات روبرو است.

یوسف نوری با بیان اینکه همه این چالش ها سبب شده است نیروگاه با ظرفیت کامل کار نکند، افزود: متخصصان این نیروگاه با استفاده از توان داخلی بخش‌های زیادی از تجهیزات این نیروگاه را بازسازی کرده اند

او با بیان اینکه لایروبی حوضچه آب این نیروگاه اکنون در حال انجام است، خواستار سرعت بخشی در این کار شد و ادامه داد: نیروگاه نکا دارای نیرو‌های فنی فعال، با دانش و تجربه است و باید از روش‌های مالی جدیدی استفاده کرد که پایدار باشد و مردم در آن مشارکت داده شوند.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نیروگاه نکا نیز با بیان اینکه چالش بزرگ این نیروگاه کاهش سطح آب دریا است، گفت: با وزیر نیرو و مجموعه خاتم الانبیا در رابطه با سرعت بخشی به اجرای لایروبی حوضچه آرامش نیروگاه رایزنی شده است

نورالله ادبی فیروزجایی افزود: اگر صنعت برق با تمام ظرفیت‌پای کار باشد نمی‌تواند تامین کننده شدت مصرف انرژی در کشور و استان مازندران باشد.

دیگر خبرها

  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان