Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@01:13:20 GMT

صعود به قله ابرها

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۵۹۰۰۶۰

صعود به قله ابرها

همشهری-سعیده مرادی: افرادی که تمایل دارند خودشان را به چالش‌ بکشند، می‌توانند با صعود به این قله‌ها حال و هوای متفاوتی را تجربه کنند.

کوه شاه البرز

بلندترین قله اســتان البرز است که صعود و فرود به این قله حدودا ۳۴کیلومتر اســت و تقریبا ۱۶ تا ۱۸ ساعت طول می‌کشد. بهترین فصل صعود به قله شاه البرز تابستان است و پوشش گیاهی متنوعی ازجمله سیب، گردو، گیلاس، گلابی، زرشک کوهی، زالزالک و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دارد و درختانی مانند چنــار و بید و گیاهان دارویی و تزیینی مثل ریــواس، تره کوهی، کاســنی، آویشــن و... در جای جایش دیده می‌شود. همچنین وجود چندین چشمه در مسیر از دیگر ویژگی‌های صعود به این قله است.

کوه کرکوه

ازجملــه قله‌هــای کمتر صعودشــده و ناشناخته اســتان البرز است. طول مسیر صعود به این قله، ۱۰کیلومتر و زمان مورد نیاز برای رســیدن به آن ۵ســاعت است. در مسیر این کوه چشــمه‌ای وجود ندارد، اما آبشــار معروف ســنگان از جاذبه‌های دیدنی آن است. پوشــش گیاهی این کوه متنوع اســت و تره کوهی، بوته‌های گون و گل‌هــای صحرایی زیبا، والــک، کنگر، ریواس، آویشــن و قارچ ازجمله گیاهانی است که کوهنوردان به وفور می‌توانند در این محدوده شاهد باشند.

کوه سی‌چال

یکی از قلل هرزه کوه است و محدوده‌ای وسیع و دره‌هایی متعدد دارد و با توجه به ارتفاع نسبتا بلندش، در بیشتر روزهای سال پوشــیده از برف و ذخیره آبی زیاد است، به گونه‌ای که بیش از ۱۵۰ چشمه که بیشتر آنها در غرب آن قرار دارند، از آن سرچشمه می‌گیرند. مراتع این کوه دارای پوشش گیاهی انبوه و متنوعی است و انواع گیاهان دارویی، صنعتــی و خوراکــی را در آن به وفور می‌توان یافت. طول مسیر رفتن به قله ســی‌چال ۱۴کیلومتر و برای رفت و برگشت۱۰ساعت زمان نیاز است.

کوه پورا

از جاذبه‌های کوه پورا داشــتن آبشــار نمرک در یال جنوبی در ارتفاع ۱۹۳۰ متری و روستای کندر است که معمولا کوهنوردان صبحانه خود را در کنار آبشار نمرک می‌خورند. بــرای صعود به کوه پورا بایــد زمانی حدود ۶ساعت را درنظر گرفت و از یک مسیر ۴.۵ کیلومتری تردد کرد تا از نقاط امن به قله رســید. کوه پورا از اواخر آذرماه تا اواسط فروردین ماه پوشیده از برف و یخ است، بنابراین بهترین زمان برای صعود این قله اکنون تا اواخر آبان ماه است.

کوه کندر

صعود به قله کندر در مســیری صــورت می‌گیرد که زیبایی‌ها و چشماندازهای طبیعی دارد، اما شیب‌های جنوبی مشــرف به این قله بســیار تند و از دیواره‌ها و صخره‌های ریزشی تشکیل شده است. طول مسیر رفت و برگشت به قله کندر، حدود ۱۱کیلومتر و زمان مورد نیاز برای صعود به آن و برگشت، حدود ۹ ساعت و ۳۰ دقیقه است. این قله در زمستان پربرف و کولاک است و به همین دلیل معمولا کوهنوردان فصل‌های تابستان و بهار را برای صعود به این قله انتخاب می‌کنند.

کوه قبله

دامنه‌های تند و یخچالی دارد و چای کوهی، آویشن، کاکوتی، پونه، شبدر وحشی، گلپر و گزنه تنها گیاهان موجود در این کوه هستند. با این حال این قله ازجمله مقاصد منتخب کوهنوردان است. طول مسیر برای رسیدن به قله قبله ۶کیلومتر و زمان مناسب برای صعود به آن ۴ساعت است. مسیر رفت دست به سنگ‌های زیادی دارد، اما مسیر برگشت شیب‌های شدید دارد و قسمتی از مسیر هم از یخچال عبور می‌کند.

کد خبر 785035 برچسب‌ها تابستان تعطیلات سفر - گردشگری کوه کوه نوردی اوقات فراغت ورزش محیط زیست ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تابستان تعطیلات سفر گردشگری کوه کوه نوردی اوقات فراغت ورزش محیط زیست ایران صعود به این قله برای صعود طول مسیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۵۹۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم مستند «رخ» به کارگردانی سام کلانتری در اولین حضور بین المللی خود جایزه اصلی چهل و ششمین دوره جشنواره فیلم مسکو را از آن خود کرد.

«رخ» برداشتی آزاد از زندگی و رویاهای نقاش بزرگ سبک سوررئالیسم ایران، علی اکبر صادقی است.

عوامل این فیلم مستند عبارتند از نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: سام کلانتری و آرش صادقی، مدیر فیلمبرداری: رضا تیموری، تدوین: مستانه مهاجر، طراحی صدا: انسیه ملکی، طراح جلوه های بصری: افشین صادقی، مدیر جلوه های بصری: جواد مطوری، صدابردار: شاهین پور داداشی، برنامه ریز و دستیار کارگردان: رسا شیخ، تهیه کننده اجرایی: بنیاد علی اکبر صادقی، اشکان صادقی.

جایزه بزرگ جشنواره کازابلانکای مراکش به «برنده‌ها» رسید

فیلم سینمایی «برنده‌ها» در جدیدترین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه جشنواره کازابلانکای مراکش به نمایش درآمد و موفق به دریافت جایزه بزرگ این فستیوال شد. حسن ناظر کارگردان «برنده‌ها» که به‌صورت آنلاین در مراسم اختتامیه حضور داشت، برای دریافت این جایزه از هیأت داوران و رییس جشنواره قدردانی کرد.

در جشنواره کازابلانکای مراکش که از ۳۱ فروردین تا ۶ اردیبهشت مصادف با ۱۹ تا ۲۵ آپریل برگزار شد، فیلم سینمایی «شهرک» به کارگردانی علی حضرتی نیز در بخش مسابقه این فستیوال حضور داشت.

پخش بین‌الملل «برنده‌ها» بر عهده «دریم لب فیلم» قرار دارد و به‌زودی این فیلم در چند فستیوال جهانی دیگر نیز به نمایش درمی‌آید. این فیلم همچنین توسط شرکت مدرن فیلم در سینماهای انگلستان به مدت ۲ ماه به اکران در آمد.

رضا ناجی، حسین عابدینی، ملالی زیکریا، محمود جعفری، پارسا مقامی، هلیا محمدخانی، عزت‌الله رمضانی‌فر، شهرزاد کمال‌زاده، مانی نورمحمدی، ماهان نورمحمدی، محسن فدایی‌باش، رضا مقامی، اصغر سمسارزاده و میرطاهر مظلومی، بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته‌اند. محسن مسافرچی به عنوان تهیه‌کننده ایران در این فیلم حضور دارد. پل ولش، نادیرا ماری و جنیفر آرمیتاج نیز تهیه‌کنندگان خارجی این فیلم هستند.

دیگر عوامل «برنده‌ها» عبارت هستند از مدیر تولید: مجتبی نورمحمدی، مدیر فیلمبرداری: آرش سیفی، طراح صحنه: محمد محمدی، مشاور رسانه‌ای: امین اعتمادی‌مجد.

«آوای ابرها» راهی کلمبیا شد

انیمیشن کوتاه «آوای ابرها» به کارگردانی محمد لطفعلی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی هادی فیروزمندی از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره، به سومین دوره جشنواره بین‌المللی انیمیشن کاریبتونز کلمبیا راه یافت.

این جشنواره از ۱۶ تا ۱۸ می ۲۰۲۴ برابر با ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در شهر سانتا مارتا کشور کلمبیا برگزار می‌شود.

همزمان با اولین حضور بین‌المللی «آوای ابرها»، از پوستر بین‌المللی این اثر که طراحی آن برعهده سینا رعیت‌دوست بوده است، رونمایی شد.

هدف جشنواره کاریبتونز، تشویق ساخت انیمیشن‌های سمعی و بصری و همچنین ارایه سناریوهایی‌ است که در آن شیوه‌های دیجیتالی توسعه یافته به کار برده شده است. همچنین این رویداد استعدادهایی را که در این حرفه در سطح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی مطرح می‌شوند، شناسایی می‌کند.

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آنها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابرها سفر می‌کنند ...

دیگر عوامل این اثر عبارتند از مدیر هنری: محمد لطفعلی، طراحی و ترکیب صدا: احسان افشاریان، موسیقی: امید روشن‌بین، تدوین، انیمیشن و کامپوزیت: سینا پورجلال، مهدی خماریان، طراح گرافیک: سینا رعیت‌دوست، روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی و محصول: مرکز فیلم جوان سوره.

پخش بین‌المللی این انیمیشن کوتاه برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.

کد خبر 6089719

دیگر خبرها

  • به تعویق افتادن زمان برگزاری ویژه برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز
  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • روز خاص ورزش با رویداد هم‌مسیر اتیسم(عکس)
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • تصاویری از یک واقعه محیرالعقول در بیابان‌های عربستان؛ ابر سقوط کرد؟
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • «آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • بارورسازی ابرها می‌تواند منجر به اثرات فاجعه بار شود
  • تصاویر عجیب و آخرالزمانی از سقوط ابرهای بارور در بیابان‌! + فیلم
  • چرا بارورسازی ابرها بحث برانگیز است و چگونه انجام می‌شود؟