Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی قیر و کارزین از افزایش ۱۰۰ درصدی سطح زیرکشت چغندر قند و همچنین آغاز کشت پاییزه این محصول در قیر و کارزین خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد حیدری امروز، ۲۹ مهرماه از افزایش ۱۰۰ درصدی سطح زیر کشت چغندر قند نسبت به سال گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت: امسال ۲۰۰ هکتار از اراضی قیر و کارزین زیر کشت چغندر قند پاییزه خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی قیر و کارزین با بیان اینکه بهترین زمان کاشت چغندر قند پاییزه در این شهرستان از ۱۵ مهرماه تا ۱۵ آبان‌ماه و زمان برداشت این محصول  اواخر اردیبهشت است، افزود: کشت چغندر قند در قیر و کارزین آغاز شده و تاکنون تقریباً ۲۰ هکتار از مزارع به چغندر قند اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه کشت چغندر قند در قیر و کارزین  به صورت قراردادی با کارخانه قند مرودشت انجام می‌شود، گفت: خرید تضمینی، تأمین بذر، کود، سم، کارنده و نوار تیپ از جمله خدمات کارخانه مذکور به کشاورزان برای کشت قراردادی چغندر قند است.

حیدری بیشترین سطح زیرکشت چغندر قند در قیر و کارزین را مربوط به منطقه حسین‌آباد بخش مرکزی اعلام و  تصریح کرد: رسیدن به خوداتکایی در تولید شکر، ایجاد تناوب زراعی و حاصلخیزی خاک، افزایش تولید محصولات بعد از کشت چغندر  و درآمدزایی بالا از اهداف مهم پیگیری جایگزینی چغندر قند در این شهرستان هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کشت چغندرقند استانی اجتماعی استانی اقتصادی استانی شهرستانها استانی ورزشی استانی سیاسی استانی فرهنگی و هنری استانی علمی و آموزشی خراسان شمالی استانی اجتماعی استانی اقتصادی استانی شهرستانها استانی ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۹۳۱۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، در سال گذشته صنعت برق کشور شاهد رشد قابل توجه شمار مشترکان در بخش‌های مختلف بود و بر اساس آمار و ارقام موجود تعداد شمار مشترکان به طور میانگین نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۲.۵ درصدی داشت.

بر همین اساس شمار مشترکان بخش خانگی از ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار نفر با ۲.۳ درصد افزایش به ۳۲ میلیون و ۳۵۱ هزار مشترک تا پایان سال ۱۴۰۲ رسید.

همچنین شمار مشترکان بخش عمومی نیز با ۳.۵ درصد افزایش به ۱ میلیون و ۹۷۷ هزار مشترک رسید.

در بخش کشاورزی نیز تعداد مشترکان این بخش در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۳.۵ درصدی داشت و بر اساس گزارش‌ها ۱۸ هزار مشترک در این بخش به تعداد مشترکان برق دار افزوده شد.

در بخش صنعت بر اساس آمار و ارقام موجود ۹ هزار انشعاب برق جدید برای واحدهای صنعتی صادر شد تا شمار کل مشترکان بخش صنعت کشور به ۲۷۷ هزار واحد برسد.

برای مشترکان بخش تجاری نیز در سال گذشته ۱۵۹ هزار انشعاب برق صادر شد و شمار مشترکان این بخش با ۳ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۱ به ۵ میلیون ۴۴۶ هزار مشترک رسید.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد کل مشترکان صنعت برق نسبت به سال ۱۴۰۱ با ۲.۵ درصد افزایش از ۳۹ میلیون و ۶۲۰ هزار نفر به ۴۰ میلیون و ۵۹۳ هزار مشترک رسید.

این گزارش حاکی است در سال ۱۴۰۲ در مجموع برای کل مشترکان ۳۳۳ میلیارد و ۱۷ میلیون کیلووات ساعت برق تأمین شد که ۵۰.۵ درصد آن در بخش‌های مولد یعنی بخش کشاورزی و صنعت مصرف شد.

کد خبر 6089775 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • موتور پمپ‌های غیرمجاز روی رود قره آغاج قیر و کارزین جمع‌آوری شدند
  • افزایش ۲۰ درصدی رهاسازی آب از سد زولاچای سلماس
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در نهاوند
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • افزایش ۲۶ درصدی بارش در اردستان نسبت به سال آبی جاری