Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، دیدار با وزیر امور اقتصادی و دارایی درخواست کردم از محل 54 میلیارد دلار وام دریافتی از کشورهای خارجی پس از برجام، حدود 2 میلیارد دلار به منظور تکمیل راه‌آهن چابهار - زاهدان اختصاص یابد و به‌همین منظور با وزیر راه و شهرسازی و سازمان جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی نیز مذاکره کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار سیستان و بلوچستان افزود: خط راه آهن چابهار - زاهدان نقش مهمی در جلب توجه کشورهای منطقه به همکاری‌های اقتصادی و ترانزیت کالا، ترانشیپ و جابجایی مسافر، گردشگر و توسعه شبکه حمل و نقل ترکیبی سیستان و بلوچستان دارد؛ زیرساخت‌های ریلی و دریایی در چابهار به عنوان مکمل یکدیگر می‌توانند برای وزن دادن به سرمایه‌ها در مسیر اوج‌گیری نقش آفرینی کنند.


وی ادامه داد: با اتصال چابهار به خط آهن سراسری و آسیای میانه، استان به مقصد گردشگران اروپایی تبدیل می‌شود که بیانگر نقش محوری آن در پیشرفت منطقه است.اگر در بازه زمانی 5 ساله خط آهن چابهار به موقعیت ارزشمندی از حیث تجاری و بازرگانی برسد، نقش اداره‌کل راه آهن جنوب شرق در بخش تجاری و باری رشد پیدا می‌کند.


هاشمی با اشاره به رتبه سوم استان در جذب سرمایه‌گذاری خارجی با یک میلیارد و 840 میلیون دلار سرمایه‌گذاری، گفت: در 37 سال پیش از دولت یازدهم 9 هزار و 200 میلیارد تومان و در 4 سال دولت یازدهم 14 هزار میلیارد تومان در استان سرمایه‌گذاری شده که نشان دهنده توجه ویژه دولت به این منطقه است.


استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: 330 میلیون دلار سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی 3 نیروگاه بادی هر یک به ظرفیت 50 مگاوات در منطقه "میل نادر" در شمال استان توسط بخش خصوصی و با مشارکت سرمایه‌گذاری از کشور کره، 940 میلیون دلار برای خرید تجهیزات بندر چابهار و صرف 3 هزار و 200 میلیارد تومان برای طرح آبیاری با لوله در دشت سیستان از جمله طرح‌های در دست اجرای استان است.


وی از مدیرکل راه آهن جنوب شرق خواست برنامه 5 ساله جامع و هدفمند برای توسعه راه آهن تدوین کرده و بر اساس آن فعالیت کند و افزود: از هم اکنون برای ایجاد ایستگاه‌های راه آهن در مسیرهای ارتباطی زاهدان، چابهار و خاش با وزارت راه و شهرسازی وارد مذاکره شده‌ایم، بنابراین باید زیرساخت‌های مورد نیازتان را در درون طرح جامع مطالعاتی پیش‌بینی کنید.

انتهای پیام/گ

درخواست استاندار سیستان وبلوچستان از وزیر اقتصاد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۹۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • درخواست تلخ و گریه‌آور کودکان سیل زده سیستان بلوچستان | فیلم
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از سد کهیر شهرستان کنارک
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود