Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد با بیان این که اقتصاد مقاومتی مربوط به یک سال نمی‌شود، گفت: اقتصاد مقاومتی الگویی بومی برای توسعه و پیشرفت کشور است.

به گزارش ایسنا،«حمیدرضا نصیری‌زاده» با اشاره به این که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در دو حوزه فعالیت می‌کند، اظهار کرد: یکی از فعالیت‌های این سازمان تخصیص بودجه و اعتبار برای طول سال کشور و استان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که ارائه برنامه برای پیشرفت و توسعه استان مهمترین وظیفه سازمان است، گفت: سعی شده در ارائه تمام آمارها به هیچ عنوان مباحث سیاسی را وارد نکنیم و آمارهایی را ارائه نماییم که کاملا واقعی است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به این که اقتصاد مقاومتی فراتر از شعار سال است، افزود: اقتصاد مقاومتی الگویی بومی برای توسعه و پیشرفت کشور است.

نصیری زاده در ادامه تصریح کرد: در زمینه توسعه و حمایت از صنایع تنها به آمار بانک‌ها اکتفا نکردیم و خروجی واحدها را مورد بررسی قرار دادیم و مشاهده شد که از 200 واحد دریافت کننده تسهیلات، 167 واحد به میزان 70 درصد ارزش تولیدشان افزایش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در ارتباط با امور فرهنگی، اعتقادمان این است که اگر فرهنگ درست باشد، سایر حوزه‌ها هم اصلاح می‌شود و اگر بتوانیم فرهنگ مناسب را در فعالیت‌های اقتصادی جا بیاندازیم، مشکلات برطرف می‌شود.

رییس سازمان مدیریت یزد خاطرنشان کرد: با توجه به این که امسال سال«اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» است، می‌توانیم اقدامات بسیار خوبی در این حوزه انجام دهیم و مشکلات موجود را تاحد بسیار زیادی رفع نماییم.

نصیری زاده در پایان با تاکید بر این که لازم است اتاق تولید و اشتغال ایجاد کنیم تا مسئولان مرتبط هفته‌ای یک مرتبه واحدهای تولیدی را به صورت مصداقی بررسی کنند، گفت: امیدواریم بتوانیم امسال کار خوبی برای توسعه تولید و اشتغال استان انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر