Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@08:16:20 GMT

سهم اندک گردشگری مازندران از صندوق توسعه ملی

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۵۷۱۷۶

استاندار مازندران با اشاره به طرح برداشت 1.5 میلیون دلار درآمد ارزی از صندوق توسعه ملی برای توسعه بخش گردشگری به ویژه گردشگری روستایی در مازندران، تصریح کرد: این مبلغ اندک بوده زیرا صنایع دستی و تبدیلی مکمل بخش اقتصادی مردم مازندران است.

به گزارش ایسنا، «ربیع فلاح جلودار» در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد خدمات سفر، با بیان این‌که حضور رسانه‌ها در ستاد تسهیلات نوروزی قابل تقدیر است، اظهار کرد: بیش از 26 میلیون تردد در استان انجام شد و افزایش در روزهای آینده قابل پیش‌بینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند بهبود وضعیت گردشگری در مازندران، افزود: به لحاظ موقعیت آب و هوایی کشور؛ مازندران در سال جاری افزایش تردد مسافران را در کشور داشت به صورتی که 11 درصد تردد کشور سهم مازندران بود.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا کنون بیش از 8 میلیون و 525 هزار نفر شب اقامت در اقامتگاه‌های مازندران ساکن شدند.

فلاح گفت: کاهش تلفات ناشی از تصادفات از ابتدای طرح خدمات سفر تا کنون 31 درصد بوده است که نشان از ایجاد بستر و زیرساخت مناسب گردشگری در مازندران دارد.

وی با اشاره به اینکه 50 درصد راه‌های مازندران با استان‌های همجوار مشترک است، افزود: مازندران به عنوان استان معین در برف اخیر به استان‌های همجوار کمک‌رسانی کرده است.

استاندار مازندران با اشاره به وضعیت زیرساخت گردشگری استان در سال‌های اخیر، گفت: در حال پیگیری به سرانجام رساندن هتل‌های نیمه‌تمام استان هستیم تا با کمک بانک‌ها به بهره‌برداری برسند و در این زمینه به مدیران بانک‌ها تاکید شد صنعت گردشگری مانند همه صنایع در استان باید مورد توجه قرار گیرد.

فلاح با بیان اینکه در سال 96 برای تحقق شعار سال، اولویت کار خود را برای اشتغال‌زایی به تقویت صنایع خرد، صنایع دستی، اشتغال خانگی و روستایی معطوف کرده است، اظهار کرد: برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی می‌تواند به تولیدهای این بخش کمک کند و بازاریابی در این حوزه از برنامه‌های مازندران در سال جاری است.

وی به شیوه درست تبلیغات در بحث گردشگری اشاره کرد و افزود: انتشار اخبار در حوزه گردشگری باید به گونه‌ای باشد که تنها به منفی‌بافی و بزرگ‌ کردن مشکلات نپردازد بلکه راه حلی برای برجسته کردن ظرفیت‌های مازندران باشد.

استاندار مازندران با بیان اینکه توسعه گردشگری باید منجر به رونق اقتصادی شود، خاطرنشان کرد: 56 درصد اقتصاد مازندران مربوط به بخش خدمات است که مهم‌ترین آن را گردشگری برعهده دارد.

فلاح با تاکید بر آموزش روستائیان و متولیان گردشگری روستایی، گفت: در تقویت گردشگری روستایی مجوزهایی صادر شده که لازم است آموزش نیز برای متولیان این امر ارائه شود.

وی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت گردشگری در روستاهای مازندران، سال جاری از ابتدای طرح خدمات سفر تا کنون یک میلیون و 922 هزار نفر شب اقامت در روستاهای مازندران ثبت شده است.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از یک ‌هزار و 80 واحد تولیدی موفق به استفاده از تسهیلات بخش رونق اقتصادی شدند، گفت: فعالیت‌ها بر رفع کامل مشکلات اقتصادی در استان دلالت دارد و در سال جاری باید بتوانیم با همت و تلاش مشکلات موجود را کاهش دهیم.

فلاح با اشاره به طرح برداشت 1.5 میلیون دلار درآمد ارزی از صندوق توسعه ملی برای توسعه بخش گردشگری به ویژه گردشگری روستایی در مازندران، تصریح کرد: این مبلغ کم بوده زیرا صنایع دستی و تبدیلی مکمل بخش اقتصادی مردم مازندران است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۵۷۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

 

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

امیر رمضانی افزود: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

امیر رمضانی افزود:در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

امیر رمضانی با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی