Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائمه جمعه آذربایجان غربی در خطبه های خود با تشریح پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب خواستار توجه همگان به این موضوع شده و از تولید ایرانی حمایت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه در خطبه های این هفته نمازجمعه ضمن دعوت نمازگزاران به تقوا اظهار داشت: هرکس تقوای الهی در دل داشته باشد خداوند او را از فتنه ها و بلاها محصور نگه می دارد، از این رو تنها راه نجات انسان ها از بلاها رعایت تقوای الهی و دوری از محرمات و پلیدی ها می باشدوی با اشاره به اینکه در ماه رجب قرار داریم تصریح کرد: ماه پر فضیلت رجب، ماهی است که در آن اعمال نیک و صالح صوابی چند برابر داشته و انسان ها را برای یک ماه روزه داری در ماه مبارک رمضان آماده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطیب جمعه ارومیه با اشاره به روز جمهوری اسلامی افزود: مردم فهیم ایران در ۱۲ فروردین سال ۵۸ با حضور در پای صندوق های رای و رای به نظام مقدس جمهوری اسلامی خط بطلانی بر نظام سلطه کشیدند.
وی ادامه داد: اکنون پاسداری از این نظام مقتدر وظیفه همه ما می باشد تا به انحراف کشیده نشده و به سلامت به نسل های آتی منتقل شود.
نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: اگر خواستار حل مشکلات بیکاری و اقتصادی حاکم بر جامعه هستیم باید از تولیدات تولید کننده های داخلی حمایت کنیم و این وظیفه همگانی می باشد.
حجت الاسلام قریشی ادامه داد: اگر مسئولان و آحاد مختلف جامعه از کالای تولید داخل استفاده کنند شاهد رونق اقتصادی جامعه خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه در ایام انتخاباتی قرار داریم افزود: بعضی از کاندیداها با اینکه خود می دانند که رای ندارند ولی وارد عرصه رقابتی انتخابات می شوند این کار آن ها را دین و شرع قبول ندارد چرا که کارشان برای شهرت است در حالیکه بهترین و محبوبترین عمل گمنام بودن است.
خطیب جمعه ارومیه در پایان عرائض و خطبه ها با اشاره به بعضی از کارهای کاندیداها در ایام انتخابات گفت: کاندیداهای انتخاباتی نباید بدنبال لغزش ها و عیب های کاندیداهای دیگر بوده تا آن ها را به مردم بازگو کنند زیرا این عمل آن ها مصداق تخریب و بازی با آبروی همدیگر می باشد.

اقتصاد مقاومتی، آن طور که باید عملی نشد/ با مدیریت متدین، کارآمد و انقلابی می توان مشکلات را حل کرد

حجت الاسلام و المسلمین حمید حسن زاده در خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب با اشاره به نامگذاری امسال به نام ” سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال” اظهار کرد: نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی نشان می دهد که مسئولان نتوانسته اند آنطور که مورد خواست رهبری و مردم بود و آنطور که باید، اقتصاد مقاومتی را عملی کنند.

وی افزود: وضعیت بیکاری و برخی مشکلات نشان می دهد که اقتصاد مقاومتی به معنای واقعی، عمل نشد و البته مقام معظم رهبری از برخی پیشرفت ها اظهار رضایت کردند ولی با این وجود خواست مردم و رهبری بالاتر از این ها بود.

امام جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه کشور ما دارای ذخایر عظیم و منابع فراوانی است، گفت: باید با مدیریت متدین، کارآمد و انقلابی و با استفاده از منابع موجود، مشکلات را حل کرده و کارها را به پیش برد و با این نوع مدیریت است که می توان مشکلات را حل کرد.

حسن زاده با بیان اینکه مردم ولی نعمت ما هستند و باید شب و روز در خدمت آنها باشیم، تصریح کرد: اگر کسی مسئولیت قبول کرد باید شبانه روز برای مردم تلاش و خدمت کند.

وی با تاکید بر توجه به مسائل معیشتی و اقتصادی مردم، اظهار کرد: ما منابع انسانی و ذخایر عظیمی داریم ولی متاسفانه مدیر نداریم که اینها را هماهنگ کند.

امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه همه مردم و مسئولان در تحقق اقتصاد مقاومتی مسئول هستند، افزود: مردم و مسئولان در این زمینه وظایف جداگانه و مهمی دارند که باید برای تحقق آن تلاش کنند.

حسن زاده با تاکید بر اینکه مردم و کسانی که جویای کار هستند، نباید دنبال میز و صندلی باشند، گفت: ظرفیت استخدامی دستگاه ها محدود است و از سوی دیگر همه نباید چشم به میز و صندلی دوخته باشند و باید برای ایجاد اشتغال و تولید تلاش کرد.

وی با بیان اینکه مردم نباید سرمایه خود را در بانک ها بگذارند، تصریح کرد: مردم باید پول و سرمایه خود را صرف تولید و اشتتغال کرده و اشتغال زایی کنند و بدانند که اگر همگام با دولت، مردم نیز تلاش نکنند، مسئولان به تنهایی نمی توانند اقتصاد مقاومتی را محقق کنند.

امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه مردم باید از قوانین آگاهی داشته باشند، افزود: دولت باید تسهیلات بانکی را در اختیار مردم قرار دهد و بر آن نظارت کافی داشته باشند تا مردم آن را صرف تولید و اشتغال کنند.

حسن زاده با اشاره به اینکه بنده به نوبه خود خرید کالای خارجی را بعد از فرمایش مقام معظم رهبری، حرام کرده ام، اظهارکرد: مردم و مسئولان نیز باید از خرید کالای خارجی که مشابه آن نیز در داخل کشور تولید می شود، خودداری کنند و بدانند که اگر تنها یک سال از خرید کالای خارجی خودداری کرده و به تولید داخل توجه داشته باشند، بسیاری از مشکلات حل شده و وضعیت تولید و اشتغال ما بهبود می یابد.

وی هم چنین با تاکید بر اینکه باید قدر نعمت ولایت فقیه را بدانیم، تصریح کرد: نعمت ولایت فقیه است که ما در دریایی از آتش و خون، در امنیت نگه داشته است و اگر نعمت ولایت نداشتیم اکنون وضعیت ما بدتر از کشورهای منطقه بود و کسانی که خود را به خواب غفلت زده اند، بدانند که هر کس در وقت یاری رهبرش در خواب باشد زیر چکمه های دشمن بیدار می شود.

ایران تنها کشوری است که مردم می توانند در آن آزادانه رای بدهند

حجت الاسلام و المسلمین میرزا قربان بابایی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه پلدشت گفت: تقوا معیار سنجش انسان و توشه آخرت انسان است.

وی تصریح کرد: انسان های با تقوا همیشه کارهای نیک و صالح انجام داده و مطیع دستورات خداوند هستند.

امام جمعه موقت پلدشت با اشاره به ماه رجب افزود: ماه رجب، ماه بخشش و رحمت است و باید تا می توانیم اعمال شایسته و نیک انجام دهیم.

حجت الاسلام و المسلمین بابایی گفت: پیامبر اکرم (ص) فرموده اند، اگر مسلمانی در ماه رجب ۱ روز، روزه بگیرد رضایت پرودگار خود را جلب می کند.

وی با اشاره به ۱۲ فروردین سالروز جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در این روز مجاهدت کسانی که در راه اسلام و انقلاب تلاش می کردند تحقق پیدا کرد.

امام جمعه موقت پلدشت افزود: در این روز ۹۸٫۲ درصد از مردم به جمهوری اسلامی رای دادند و کشورمان تنها کشوری است که مردم می توانند در آن آزادانه رای بدهند.

استفاده از اجناس ایرانی به یک فرهنگ تبدیل شود

حجت الاسلام سید محمد موسوی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه سلماس ضمن تبریک فرا رسیدن ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران گفت: تحقق جمهوری اسلامی در گرو اجرای احکام اسلامی است.

وی افزود: با وجود اینکه بیش از ۳۰ سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد متاسفانه هنوز شاهد برخی موارد همچون اختلاس و حقوق‌های نجومی هستیم که این موردها شایسته جمهوری اسلامی نیست و حقوق‌های چند ده میلیونی را نمی‌توان اسلامی شمرد.

امام جمعه سلماس گفت: روز جمهوری اسلامی، روز اثبات رشد سیاسی و اجتماعی ملت ایران است و تنها با جمهوری اسلامی گفتن جمهوری اسلامی نهادینه نمی‌شود مگر اینکه احکام اسلامی تمام و کمال در آن جاری شود.

وی همچنین با اشاره به فتوای تاریخی مقام معظم رهبری درباره حرمت واردات کالاهایی که در داخل تولید می‌شوند گفت: همه مردم و مسئولان باید از این الزام شرعی تبعیت کرده و در جهت حمایت از تولید داخلی، استفاده از اجناس ایرانی به یک فرهنگ تبدیل شود.

موسوی تصریح کرد: یکی از مصیبت‌های حال حاضر در جامعه مشکل بیکاری جوانان و اشتغال است که همین استفاده از اجناس تولید داخل و حمایت از کالای ایرانی قسمت اعظمی از مشکل بیکاری را حل خواهد کرد.

وی افزود: چه لزومی دارد که ملت ایران با وجود کالاهایی که در داخل تولید می شود از اجناس بنجل چینی استفاده کنند و به جای کمک به تولید کننده و کارگر ایرانی پول را در جیب کارگر چینی تزریق کنند.

امام جمعه سلماس همچنین با اشاره به ایام عید و تعطیلات با ذکر فرازهایی از کلام الله مجید گفت: هر چه در توان دارید به پدر و مادر خود نیکی و احسان کنید چون اهمیت آن در قرآن و روایات مختلف اشاره شده است، تا جایی که حتی والدین کافر باشند اطاعت از آنان مگر در دعوت به کفر و گناه واجب شمرده شده است.

وی خطاب به جوانان افزود: باید در این روزهای باقی مانده از تعطیلات تا می‌توانید صله رحم را به جا آورده و با احترام به پدر و مادر خود درب‌های بهشت را به روی خود باز کنید چون رضای خدا در رضایت پدر و مادر است، همچنان که بهشت زیر پای مادران بوده و فرزندی که به والدین خود بی احترامی و ناسزا گوید مورد عقوبت و لعن خدا قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار

به گزارش خبرگزاری مهر، به دلیل اهمیت موضوع اقتصاد، رهبر انقلاب چندین سال است که شعار سال را در رابطه با این موضوع و حمایت از تولید، اشتغال و مهار تورم اختصاص داده‌اند.

مقام معظم رهبری سال گذشته در پیام نوروزی، بر روی مسئله حمایت از تولید تاکید کردند و این سال را «مهار تورم و رشد تولید» نام گذاری کردند.

سال ۱۴۰۳ نیز از سوی رهبر انقلاب سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگداری شده است که نشان می‌دهد ایشان همچنان بر روی مساله تولید و کار تاکید دارند.

رئیس قوه قضاییه در پیامی که به مناسبت سال ۱۴۰۳ منتشر کرد، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ که مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای حمایت از تولید و تولیدکنندگان و فعالان و سرمایه‌گذاران اقتصادی، با قوت و قدرت هر چه تمام‌تر اجرایی سازیم و موانع مشارکت فعالانه اقتصادی و تولیدی مردم را با همکاری سایر قوا، مرتفع کنیم.

بدون تردید باید در سال جاری، با همدلی و همکاری همه‌جانبه، عقب‌ماندگی‌های حوزه تولید را جبران کنیم؛ در این مسیر خطیر، علاوه بر فعالان و سرمایه‌گذاران کلان و خرد اقتصادی و تولیدی، عموم مردم نیز می‌توانند یاریگر باشند؛ ما نیز در عدلیه تضمین می‌دهیم که از سرمایه‌های مردم که وارد عرصه تولید و اشتغال می‌شود، نهایت حفاظت و صیانت را داشته باشیم.

وی همچین گفت: در سال گذشته که از جانب رهبر حکیم انقلاب با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده بود، دستگاه قضایی در چهارچوب مسئولیت‌ها و اختیاراتش، اقداماتی را در مسیر نیل به هدف مزبور انجام داد و برای تحقق امر مُعنونه، به دولت و مجلس، مساعدت‌هایی را داشت؛ علی‌رغم اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته در هر سه قوه، معترف و مُقر هستیم که آنطور که مطمح‌نظر رهبر معظم انقلاب و شایسته مردم شریف ایران اسلامی بود، در تحقق شعار سال گذشته، توفیق حاصل نشد.

قدر مسلم، این نقیصه باید در سال جدید با مساعی مضاعف، جبران شود؛ لهذا در سال پیش‌رو نیز قوه قضاییه حداکثر توان خود را در چهارچوب اختیاراتش برای کمک به رشد تولید و شقوق این امر خطیر، نظیرِ حمایت از تولیدکنندگان، تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و کاستن از موانع تولید، به کار خواهد بست.

قوه قضاییه در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات رستگاه دستگاه قضایی در سال ۱۴۰۲ اقدامات زیادی در راستای حکایت از تولید، اشتغال و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی انجام داده است.

ستادهای حمایت از اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان‌ها به صورت متناوب با تشکیل جلسه و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی، اقدامات موثری در جلوگیری از تعطیلی این واحدها و رفع مسائل پیش روی آن‌ها انجام داده‌اند.

با اقدامات دستگاه قضایی در جهت حمایت از تولید و رفع مشکلات حقوقی و قضایی کارخانه‌ها در سال گذشته، ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی احیا و یا از تعطیلی آن‌ها جلوگیری شد که این امر در مجموع از بیکاری ۱۹۱ هزار و ۲۶۸ نیروی کار در سراسر کشور نیز جلوگیری کرده است.

در همین زمینه استان آذربایجان شرقی با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی ۷۰ واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و ۹۵۰ نیروی کار جلوگیری کرد.

در استان آذربایجان غربی از تعطیلی ۸۱ واحد تولیدی و بیکاری حدود ۸ هزار کارگر جلوگیری شد. حل مشکلات صنایع آلومرول نوین اراک، ائل سون فولاد سلماس، مطالبات بانک صنعت و معدن از شرکت آجر ماشینی ارومیه، شرکت معدن کاوان گنجینه ظفر چالدران و مجتمع غذایی برادران فتحی میاندوآب نمونه از اقدامات دادگستری این استان است.

همچنین در استان اردبیل از تعطیلی ۲۶ واحد تولیدی و بیکاری ۶ هزار و ۱۵۹ کارگر جلوگیری شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان اصفهان مشکلات ۲۴ واحد تولیدی را رفع و به تداوم اشتغال ۴ هزار و ۴۴۹ نیروی کار کمک کرد و در استان البرز به ادامه فعالیت ۴۳ واحد تولیدی و اشتغال ۹ هزار و ۳۶۹ کارگر کمک شد.

در استان ایلام از تعطیلی ۱۹ واحد تولید و بیکاری ۱۲۶ کارگر جلوگیری شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان بوشهر به تداوم فعالیت ۱۲ واحد تولیدی و اشتغال یک هزار و ۱۲۰ کارگر کمک کرد.

استان تهران نیز با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان از تعطیلی ۵۲ واحد تولیدی و بیکاری ۶ هزار و ۵۸۵ کارگر جلوگیری کرد و استان چهارمحال و بختیاری با جلوگیری از تعطیلی ۴ واحد تولیدی مانع بیکاری ۳۰۰ کارگر شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان جنوبی در سال گذشته مشکلات ۱۹ واحد تولیدی را حل و به تداوم اشتغال ۳۵۰ نیروی کار کمک کرد.

حل مشکلات تأمین زیرساخت‌های آب، برق، گاز و فاضلاب شهرک تخصصی غیردولتی در مجاورت شهرک صنعتی بیرجند به مساحت ۱۰ هکتار و واحد تولیدی واشر در منطقه عشایری شهرستان سرایان با سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد تومان و اشتغال ۴۲ نفری از جمله اقدامات این استان در حمایت از تولید است.

در استان خراسان رضوی از تعطیلی ۶۷۰ واحد تولیدی و بیکاری ۵۱ هزار و ۹۰۰ کارگر جلوگیری شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان شمالی با ادامه فعالیت ۲۱ واحد تولیدی و اشتغال ۱۲۰ نیرو کار کمک کرد.

در استان خوزستان از تعطیلی ۲۷ واحد تولیدی با ۲۶ هزار و ۳۴۲ نیروی کار جلوگیری شد و حل مشکلات حقوقی شهرک تخصصی خودرویی کاریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی ۳ هزار نفر و شرکت تخته فشرده آریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی ۳۰۰ نفر از اقدامات از استان در حمایت از تولید است.

در استان زنجان از تعطیلی ۱۱ واحد تولیدی و بیکاری هزار و ۵۷۰ نیروی کار جلوگیری شد و در استان سمنان با جلوگیری از تعطیلی ۴۶۱ واحد تولیدی از بیکاری ۴ هزار و ۷۷۵ کارگر جلوگیری شد.

در استان سیستان و بلوچستان به ادامه فعالیت ۳۴ واحد تولیدی و اشتغال ۳۷۷ کارگر کمک شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان فارس به احیای ۲۰ واحد تولیدی با ۳ هزار و ۳۶۹ کارگر کمک کرد.

در ادامه فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان قزوین نیز از تعطیلی ۲۲ واحد تولیدی و بیکاری ۲۵۳ کارگر جلوگیری شد و در استان قم از تعطیلی ۳۱ واحد تولیدی و بیکاری ۲ هزار و ۷۰۰ کارگر جلوگیری شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان کردستان از تعطیلی ۲۱ واحد تولیدی و بیکاری ۸۳۷ کارگر جلوگیری کرد و در استان کرمان از تعطیلی ۵۶ واحد تولیدی و بیکاری ۹ هزار و ۲۱۹ کارگر جلوگیری شد.

در استان کرمانشاه از تعطیلی ۲۱ واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و ۵۰۰ کارگر جلوگیری شد که حل مشکلات اتوترانس غرب، بتن آماده فرامان غرب، شرکت سرکش خودرو، مجتمع خدمات رفاهی همت زاده، شرکت لبن گستر و شرکت گلمهر غرب از جمله این اقدامات است.

در استان کهگیلویه و بویراحمد از بیکاری ۳ واحد تولیدی و بیکاری ۶۵ نیروی کار جلوگیری شد.

با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان گلستان به احیای ۱۰۰ واحد تولیدی و جلوگیری از بیکاری۲ هزار و ۴۹۱ کارگر کمک شد و در استان گیلان نیز با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی ۲۶ واحد تولیدی و بیکاری ۶ هزار و ۲۰۳ نفر جلوگیری شد.

در استان لرستان از تعطیلی ۳۲ واحد تولیدی و بیکاری ۶۳۴ کارگر جلوگیری شد و در استان مازندران به احیای ۱۴ واحد تولیدی با ۲ هزار و ۹ نیروی کار کمک شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان مرکزی از تعطیلی ۸۱ واحد تولیدی و بیکاری ۸ هزار و ۵۳۰ کارگر جلوگیری کرد و با فعالیت این ستاد در استان هرمزگان از تعطیلی ۱۴ واحد تولیدی با ۱۰۵ کارگر جلوگیری شد.

همچنین در استان همدان ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی ۱۱۴ واحد تولیدی باهزار و ۲۸۸ کارگر جلوگیری کرد و در استان یزد نیز از تعطیلی ۲۲ واحد تولیدی و بیکاری ۲۸ هزار و ۵۷۳ کارگر جلوگیری شد.

کد خبر 6092685

دیگر خبرها

  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • حمایت از طرح نور یک تکلیف و وظیفه همگانی است
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار