Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شبکه دامپزشکی شهرضا گفت: این شهرستان در جایگاه سوم تولید گوشت سفید در استان اصفهان قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضا نیوز؛ حمیدرضا امیری صبح امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته دامپزشکی برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت دام سبک این شهرستان شامل گوسفند و بز حدود دویست هزار رأس است که از این تعداد پنجاه هزار رأس مربوط به جمعیت دام عشاری بوده که در فصل بهار و اوایل تابستان در شهرستان حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا اظهار کرد: دام سنگین شهرستان بین هجده تا نوزده هزار رأس است که این تعداد بر اساس میزان پروراربندی انجام شده متغیر است.

وی گفت: در شهرضا 170 واحد پرورش مرغ وجود دارد، سه واحد پرورش مرغ تخم گذار، دو واحد پرورش بوقلمون، دو واحد پرورش پولت و دو واحد پرورش شترمرغ نیز در شهرستان وجود دارد.

رییس شبکه دامپزشکی شهرضا بیان کرد: شهرضا در جایگاه سوم تولید گوشت سفید و جایگاه دوم تولید عسل در استان اصفهان قرار دارد و تأسیس بیش از ۱۰ کارخانه تولید خوراک دام و داروی دامی در این شهرستان، آن را را در ردیف شهرستان های برتر استان از این نظر قرار داده است.

امیری از صادرات 25 تن شیرخشک از شهرستان شهرضا به کشورهای اتحادیه اروپا در سال جاری خبر داد و افزود: این در حالی است که سالانه بین شش تا ۱۰ تن عسل نیز از شهرضا به بازارهای جهانی و بیشتر به مقصد کشور مالزی صادر می شود.

امیری گفت: با توجه به وجود مرزهای گسترده و قاچاق گسترده دام در کشور که از علت های ایجاد بیماری هایی نظیر تب برفکی است، انجام واکسیناسیون زودهنگام در پیشگیری از این بیماری ها بسیار مؤثر بوده است.

وی با تأکید بر خودداری از انجام هرگونه ذبح دام در معابر عمومی و خیابان ها، اظهار کرد: پیش از این شمار دام هایی که به کشتارگاه وارد می شد حدود یک هزار و 500 راس در ماه بود در حالی که این رقم در حال حاضر به حدود شش هزار رأس رسیده که نشانه اثربخشی فعالیت های انجام شده است.

مسئول آزمایشگاه و نظارت بر کارخانجات بخش خصوصی شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا نیز در این نشست خبری گفت: ۹ کارخانه تولید دام و طیور ، در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۸ واحد فعال است، همچنین دو واحد تولیدی مکمل های دامی و دو واحد تبدیل ضایعات و تولید پودر ماهی، دو کارخانه تولید دی‌کلسیوم فسفات و کارخانه تولید سولفات مس، تولید ضدعفونی دامی و داروسازی دامی نیز در شهرستان وجود دارد.

قدسی ملکیان گفت: شش درمانگاه دامپزشکی، یک آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی و سه مرکز مایه کوبی و فروش واکسن دام و طیور در شهرستان وجود دارد که زیر نظر شبکه دامپزشکی فعالیت می کنند.

مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرضا نیز در این نشست عنوان کرد: 112 واحد فعال عرضه گوشت قرمز و 72 واحد عرضه گوشت سفید و ۹ واحد عرضه تخم مرغ و 105 واحد رستوران در این شهرستان وجود دارد.

حمید رییس زاده اضافه کرد: کشتارگاه دام شهرستان با ظرفیت 30 رأس دام سنگین و 400 رأس دام سبک و کشتارگاه طیور با ظرفیت دو هزار قطعه کشتار در ساعت مشغول ارائه خدمات هستند.

وی گفت: هرگونه ورود و خروج مواد و خروج مواد غذایی اعم از گوشت سفید و قرمز تازه و منجمد و عسل باید با نظارت کامل شبکه دامپزشکی شهرستان انجام شود، این در حالی است که بازدید از پرنده فروشی های سطح شهر نیز با هدف ساماندهی این واحدها و پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان با همکاری شهرداری و اتاق اصناف انجام می‌شود.

مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرضا گفت: در ایام محرم امسال حدود 312 رأس گوسفند و بره، 221 رأس بز و بزغاله و چهل و دو رآس گاه و گوساله بازرسی شد و در مجموع یکهزار و 500 گوشت و آلایش غیرمصرف انسانی نیز در این ایام معدوم شد یا به مصارف غیر انسانی رسید.

رییس زاده از برگزاری بیش از 41 کلاس اموزشی در سال ۹۶ برای 890 نفر از بهره برداران این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: در این کلاس ها بیماری های مشترک انسان و دام و بیماری های انگلی و سالک و سیاه زخم آموزش داده شده است.

رییس شبکه دامپزشکی شهرضا در پایان این نشست خبری از نزدیک مراحل اجرایی بخشهای مختلف این شبکه را برای خبرنگاران تشریح کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان در جلسه شورای مدیریت بحران این شهرستان گفت: مطالعات ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری و پخش سیلاب شهرستان در دستور کار قرار گرفته و منابع طبیعی باید با کمک آب و فاضلاب، آب منطقه‌ای و مشارکت بخش صنعتی، این طرح‌ها را با هدف کنترل سیل اجرا کند.
منصور شیشه فروش عملکرد مدیریت بحران این شهرستان‌ها را در کنترل سیلاب هفته گذشته مطلوب دانست و افزود: آب منطقه‌ای شهرستان باید در خصوص ایمن سازی، اصلاح و ایجاد شیب مناسب کانال مهیار اقدام کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰ تن پارچه قاچاق در شهرضا
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • برگزاری نخستین یادواره شهدای کارگر شهرضا
  • جلوگیری از فعالیت یک اتاق غیر مجاز کشتار دام در تیران و کرون
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • انجام ۶ هزار و ۹۵۰ متر شبکه‌گذاری در بوئین زهرا
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران