Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان برگزاری همه‌پرسی جدایی‌طلبی اقلیم کردستان عراق را بزرگ‌ترین خیانت بارزانی در منطقه دانست و گفت:همه‌پرسی جدایی‌طلبی اقلیم کردستان عراق طرح صهیونیستی برای بی‌ثبات کردن منطقه بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازخرم‌آباد، آیت‌الله سید احمد میرعمادی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر خرم‌آباد اظهار دشت: تقوا نوری را در قبر می‌شود که اهل تقوا را به بهشت می‌رساند مولای متقیان امام علی (ع) نیز می‌فرماید بندگان خدا از قبر و قیامت بترسید زیرا زندگی پس از مرگ بسیار سخت‌تر از زندگی در دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امام علی (ع) می‌فرماید بندگان خدا قبر شما چهار ویژگی دارد نخست بیسار تنگ است، دوم فشار قبر دارید،سوم تاریک و ظلمات است و چهارم در قبر تنها هستید، پس تنها چیزی که می‌تواند قبر شمارا نورانی کند تقوا است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان به اشاره به ایام اسارت و مصیبت اهل‌بیت (ع)، عنوان کرد: سخت‌ترین لحظات برای کاروان اباعبدالله الحسین (ع) این ایام است، ایامی که اهل‌بیت (ع) در کوفه به سمت شام حرکت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه نهضت عاشورا دو مرحله دارد بیان کرد: مرحله نخست آن خون و مرحله دوم آن پیام است، مرحله نخست جان‌نثاری اباعبدالله الحسین (ع) ویارانش تا بعدازظهر عاشورا ادامه پیدا کرد و مرحله دوم با پیام‌رسانی حضرت زینب کبری (س) آغاز شد.

آیت‌الله میرعمادی مهم‌ترین رسالت زینب کبری (س) و کاروان اسرای اهل‌بیت (ع) را پیام‌رسانی عاشورا دانست و گفت: حضرت زینب کبری (س) با پیام‌رسانی‌اش بنی امیه را رسوا و کاخ یزید را متزلزل کرد.

وی تصریح کرد: حضرت زینب کبری (س) با خطابه و سخنرانی خود در کوفه و شام توانست شگردهای تبلیغاتی بنی امیه و یزید را خنثی کند، آن‌ها آنچه را که علیه امام حسین (ع) انجام داده بودند، حضرت زینب (س) خنثی کرد و از بین برد.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان خاطرنشان کرد: حضرت زینب کبری (س) با پیام‌رسانی خود توانست فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت را تبلیغ کند، آن حضرت شهادت را مایه کرامت انسان معرفی کرد.

وی بابیان اینکه حضرت زینب کبری (س) توانست خون سید الشهداء (ع) و نهضت عاشورا را زنده نگه دارد، اظهار داشت: بنی امیه 50 سال باسیاست حقه و نیرنگ، کشتن و شکنجه دادن توانست بر مردم حکومت کند اما قیام امام حسین (ع) پایداری حکومت بنی امیه را متزلزل کرد.

آیت‌الله میرعمادی افزود: پیام‌رسانی مهم است همچنان که مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران حج فرمودند که باید با تبلیغات تهاجمی جلوی تبلیغات کور دشمن را بگیرید.

وی عنوان کرد: آل سعود علیه جمهوری اسلامی ایران به روش یزیدیان عمل می‌کند، عده‌ای را تطمیع می‌کند و تزویر به خرج می‌دهد و در ایام حج علیه جمهوری اسلامی ایران حرف میزند.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان بیان کرد: آل سعود می‌خواهد جمهوری اسلامی ایران را بدنام کند به همین دلیل با شیوه‌های گوناگون جنگ نرم به راه انداخته است؛ جنگ نرم روش بنی امیه و یزیدیان بوده است و آل سعود نیز امروز از همین روش استفاده می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه در مقابل ترفندهای سعودی‌ها باید فعال برخورد کرد گفت: ایام حج بهترین فرصت برای خنثی کردن فعالیت‌های تبلیغاتی آل سعود و استکبار جهانی است.

آیت‌الله میرعمادی تصریح کرد: خبرها و تهمت‌های دروغ توسط آل سعود و بنگاه‌های تبلیغاتی بی‌بی‌سی و صدای آمریکا پخش می‌شود و به‌صورت گسترده در جامعه رواج پیدا می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان یکی از توطئه‌های دشمنان در جنگ نرم را تهمت زدن دانست و اظهار داشت: بدنام کردن شخصیت‌های انقلاب و چهره‌های ولایتی از اهداف دشمنان است و امروز چهره‌هایی که از ولایت دفاع می‌کنند سینه در مقابل دشمن سپر کرده‌اند و مورد هجمه دشمنان‌اند که این‌یکی از شگردهای تبلیغاتی دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی است.

وی افزود: ما در برابر این شگردهای تبلیغاتی دشمن در جنگ نرم باید برخورد تهاجمی داشته باشیم، باید فعال برخورد کنیم و هر خبری را قبول نکنیم، تحلیل و بررسی کنیم.

آیت‌الله میرعمادی عنوان کرد: در برابر هجمه شدید تهمت‌ها لااقل جای سؤال بگذارید و به‌راحتی نپذیرید چون دشمن در جنگ نرم به دنبال تهمت است.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند باید در مقابل جبهه خطرناک دشمن روشن گری و پیام‌رسانی کنید و فعالیت تبلیغاتی فعال و تهاجمی داشته باشید.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی در نظام جمهوری اسلامی ایران رسالت بسیار سنگینی به دوش دارد.

وی تأمین نظم و امنیت، آسایش و آرامش برای مردم را مهم‌ترین کار نیروی انتظامی دانست و تصریح کرد: نیروی انتظامی در برابر مجرمان جانش را به خطر می‌اندازد تا مردم آسایش و آرامش داشته باشند.

آیت‌الله میرعمادی پاسداری از ارزش‌های اسلامی و دینی، برقراری امنیت در ابعاد گوناگون، تأمین امنیت در مراسمات مختلف و مراسمات مذهبی و تأمین امنیت در راهپیمایی‌ها را از دیگر اقدامات نیروی انتظامی برشمرد و خاطرنشان کرد: پلیس همیشه در کنار مردم است در همین عزاداری سید الشهداء نیروی انتظامی در تمامی هیئت‌های مذهبی حضور داشت.

وی اظهار داشت: در میان نهادها و سازمان‌ها تنها نیروی انتظامی است که همیشه در مقابل چشم مردم است و باید گفت نیروی انتظامی در تمامی مراحل زندگی مردم نقش دارد به‌طوری‌که بین نیروی انتظامی و مردم پیوند و ارتباط عمیقی وجود دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان افزود: پلیس تأمین‌کننده امنیت مردم است و مردم نیز پشتیبان نیروی انتظامی هستند و این رابطه سبب شده امروز امنیت داخلی در ایران اسلامی زبانزد باشد.

وی امنیت داخلی ایران اسلامی را محصول هوشیاری، حضور به‌موقع و اشرافیت نیروی انتظامی دانست و عنوان کرد: آمریکا بااین‌همه نیروی نظامی و انتظامی که دارد از برقراری امنیت در داخل کشور خود عاجز مانده است.

آیت‌الله میرعمادی بابیان اینکه ما در جمهوری اسلامی ایران، امنیت را نعمت بزرگی برای خود میدانیم بیان کرد: این امنیت پایدار نتیجه تلاش و کوشش نیروی انتظامی و برخورداری نیروی انتظامی از قدرت و توان، ایثار است بنابراین امروز نیروی انتظامی مایه افتخار و سربلندی نظام اسلامی ماست.

وی اقتدار درونی و اعتماد عمومی را مهم‌ترین سرمایه نیروی انتظامی و دانست تصریح کرد: نیروی انتظامی با اعتقاد به ولایت و برخورداری از دانش نظامی، انتظامی و بصیرت جلوی هرگونه قانون‌شکنی و جرم را می‌گیرد و با قاطعیت ایستادگی می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری همه‌پرسی جدایی‌طلبی اقلیم کردستان عراق اشاره کرد و گفت: یک کار خطرناکی انجام گرفت و بارزانی بزرگ‌ترین خیانت را مرتکب شد.

وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آن روزی که اقلیم کردستان مورد هجمه داعش قرارگرفته بود به آن‌ها کمک کرد اما بارزانی امروز حرف جمهوری اسلامی را گوش نکرد و با برگزاری همه‌پرسی بزرگ‌ترین خیانت را به منطقه کرد.

آیت‌الله میرعمادی همه‌پرسی جدایی‌طلبی اقلیم کردستان عراق را طرح صهیونیست دانست و افزود: رژیم غاصب صهیونیستی این نقشه را کشید تا با جدایی اقلیم کردستان عراق یک اسرائیل دومی در کنار ایران، ترکیه و عراق داشته باشد و بخواهد شیطنت و حمایت کند.

وی عنوان کرد: همه‌پرسی جدایی‌طلبی اقلیم کردستان عراق یک طرح صهیونیستی برای بی‌ثبات کردن منطقه بود که به اجرا درآمده است تا کشورهای دیگر را آرام‌آرام تحریک کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان بیان کرد: به‌طور یقین دست رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی در این همه‌پرسی وجود داشته است و آمریکایی‌ها پنهانی به بارزانی پیغام دادند که طرح را اجرا کنید به مخالفت ظاهری ما نگاه نکن که کشورهای منطقه را دچار گرفتاری کرده است.

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی تحریک می‌کند اگر اقلیم کردستان عراق استقلال پیدا کند می‌تواند در جمهوری اسلامی نفوذ کند و از طریق کردستان عراق بتواند به کردستان ایران نفوذ پیدا کند اما کور خوانده است، با این طرح رژیم صهیونیستی در تحت اشراف اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران قرارگرفته است.

آیت‌الله میرعمادی اظهار داشت: ایران قوی‌تر از این حرف‌هاست بنا به راین جا دارد که در برابر این توطئه و خیانت بزرگ همه‌پرسی یک اقدام مشترک قاطع از سوی کشورهای منطقه انجام گیرد تا اجازه ندهند منطقه دچار بی‌ثباتی شود و رژیم صهیونیستی بخواهد در این منطقه عرض‌اندام کند.

وی افزود: خوشبختانه کردهای عراق به ایران به‌صورت طبیعی بیشتر تمایل دارند اکنون نیز نشان دادند که کردهای عراق ارتباط تنگاتنگی با جمهوری اسلامی ایران دارند، نمی‌پذیرند و زیر بار این طرح نمی‌روند.

انتهای پیام/

R41450/P1377/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست ائتلاف ضدایرانی

زمانی که ایران۱۳آوریل بیش از۳۰۰موشک وپهپاد به سمت رژیم‌صهیونیستی پرتاب کرد، اردن به کمک این رژیم آمد. گزارش‌های اولیه حاکی از کمک چند کشور عربی دیگر به رژیم‌صهیونیستی است؛ تلاش‌هایی که آنها بعدا تلاش کردند رد کنند. با وجود این، گروهی از سران رژیم‌صهیونیستی و همچنین برخی ناظران در واشنگتن، این اقدامات را نشانه‌ای از تغییری بزرگ تفسیر کردند.

استدلال بر این بود کشور‌های عربی در صورت افزایش درگیری با ایران، در کنار رژیم‌صهیونیستی خواهند ایستاد. هرزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش این رژیم مدعی شد حمله ایران فرصت‌های جدیدی برای همکاری در غرب آسیا ایجاد کرده است. مؤسسه مطالعات امنیت داخلی رژیم‌صهیونیستی نیز ادعا کرد، ائتلاف منطقه‌ای و بین‌المللی‌ای که در رهگیری موشک‌های ایران به سمت رژیم‌صهیونیستی مشارکت داشتند، ظرفیت ایجاد ائتلافی منطقه‌ای را علیه ایران نشان می‌دهند. دیوید ایگناتیوس، ستون‌نویس واشنگتن‌پست گفت: این تغییری بالقوه برای رژیم‌صهیونیستی است؛ تغییری که به منطقه شکل جدیدی می‌دهد. با وجود ارزیابی‌های خوشبینانه، درک درستی از پیچیدگی چالش‌های منطقه وجود ندارد. بدون شک، با توجه به ماهیت بی‌سابقه درگیری‌های نظامی میان ایران و رژیم‌صهیونیستی در ماه آوریل، ممکن است راهبرد آینده رژیم‌صهیونیستی در قبال ایران، ملاحظات منطقه‌ای بیشتر باشد، اما واقعیت‌های موجود در منطقه که مانع همکاری اعراب و رژیم‌صهیونیستی می‌شود، به‌طور قابل‌توجهی تغییر نکرده است. حتی پیش از حمله هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میلادی، حماس و جنگ متعاقب رژیم‌صهیونیستی در غزه، کشور‌های عربی امضاکننده توافق‌نامه ابراهیم درسال۲۰۲۰ میلادی از حمایت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی، گسترش شهرک‌سازی‌های رژیم‌صهیونیستی در کرانه باختری و نیز مدارای وی نسبت به تلاش‌های وزیران راستگرا برای برهم‌زدن وضع موجود در قدس ناامید شده بودند.
 
سران عرب، محتاط‌تر از گذشته
پس از آغاز عملیات نظامی رژیم‌صهیونیستی در غزه در اکتبر ۲۰۲۳ میلادی و موج اعتراضات در سراسر غرب آسیا، سران عرب با آگاهی از این‌که همکاری آشکار با رژیم‌صهیونیستی می‌تواند مشروعیت داخلی آنها را به خطر بیندازد، حتی محتاط‌تر از گذشته در حمایت علنی از این رژیم عمل کردند. همچنین در واکنش کشور‌های عربی به دور جدید رویارویی ایران و رژیم‌صهیونیستی نشانه‌ای از تغییر مواضع دیده نمی‌شود. کشور‌های عربی همچنان به‌دنبال متعادل کردن روابط خود با ایران و رژیم‌صهیونیستی، حفاظت از اقتصاد و امنیت خود و مهم‌تر از همه جلوگیری از درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر هستند. آنها همچنین پایان دادن به جنگ فاجعه‌بار در غزه را بر رویارویی با ایران در اولویت قرار خواهند داد. با وجود این، با افزایش تنش میان ایران و رژیم‌صهیونیستی، اشتیاق کشور‌های عربی برای سرعت بخشیدن در ادغام منطقه‌ای رژیم‌صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری به تمایل صهیونیست‌ها برای پذیرش تشکیل کشور فلسطین بستگی دارد. 
 
وابستگی به آمریکا؛ بلای دولت‌های عربی
تلاش‌های کشور‌های عربی برای مقابله و دفع حملات موشکی و پهپادی ایران به‌طور قطع ناشی از تمایل آنها برای حفظ روابط با آمریکا و نه نزدیک‌تر شدن به رژیم‌صهیونیستی است. از زمان آغاز عملیات رژیم‌صهیونیستی در غزه، سران عرب از ناکامی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در مهار نسل‌کشی رژیم‌صهیونیستی شگفت‌زده شده‌اند. با وجود این، همچنان به دنبال گسترش همکاری با واشنگتن هستند، زیرا هیچ جایگزینی برای نوع امنیتی که آمریکا حفظ می‌کند، نمی‌بینند. کشور‌های عربی به این نتیجه دست یافته‌اند نزدیکی، بهترین راه تعامل با ایران است. جنگ غزه همچنان موضوع و اولویت فوری منطقه‌ای است و کشور‌های عربی در تلاش برای دستیابی به توافق صلح با کمک دولت بایدن هستند. در هر صورت کشور‌های عربی حوزه خلیج‌فارس تعامل نزدیک‌تری با تهران دارند و به‌خوبی آگاه هستند نزدیکی و همسایگی آنها با ایران در معرض نفوذ تهران قرارشان می‌دهد. در ماه‌های آینده به احتمال زیاد کشور‌های عربی تلاش خواهند کرد سیاست متوازن‌سازی را حفظ کنند و خود را از اقدامات تهاجمی بیشتر رژیم‌صهیونیستی دور نگه دارند. در صورت ادامه افزایش تنش میان ایران و رژیم‌صهیونیستی، احتمالا آنها تمایل کمتری به حمایت از عملیات رژیم‌صهیونیستی داشته باشند. به‌مرور زمان هزینه‌های داخلی حمایت آشکار از رژیم‌صهیونیستی برای آنها احتمالا افزایش خواهد یافت، به‌ویژه اگر نیرو‌های صهیونیستی وارد رفح شوند.
 
الگوی کشور‌های عرب برای حفاظت از منافع خود
کشور‌های عربی حوزه خلیج‌فارس بر این باورند برقراری گفتگو‌های دیپلماتیک مستقیم، ارائه مشوق‌های اقتصادی و دیپلماسی پشت‌پرده با تهران امن‌ترین راه‌های حفاظت از منافع‌شان و جلوگیری از سرایت درگیری است. صرف‌نظر از شدت درگیری ایران و رژیم‌صهیونیستی، به‌نظر نمی‌آید کشور‌های عربی از این اشکال تعامل عقب‌نشینی کنند. تلاش آنها برای توسعه روابط با ایران از زمان آغاز جنگ غزه بیشتر شده، درحالی‌که تلاش‌ها برای عادی سازی روابط با رژیم‌صهیونیستی متوقف شده است. کشور‌های عربی همچنان درزمینه دفاع موشکی با واشنگتن همکاری خواهند کرد، اما این همکاری مستلزم هماهنگی مستقیم قابل‌توجهی با رژیم‌صهیونیستی نیست. همچنین به‌زودی به سطح اتحاد دفاعی رسمی نخواهدرسید؛ این موضوع نیازمند همسویی بهتر سامانه‌های دفاعی کشور‌های عربی و همچنین اعتماد بسیار بیشتر است که هر دوی این موارد درغرب آسیا وجود ندارد و ایجاد آن زمانبر است.

ضرورت تعدیل دیدگاه جهانی
در صورت ادامه افزایش تنش میان ایران و رژیم‌صهیونیستی، کشور‌های عربی تمایل کمتری به حمایت از رژیم‌صهیونیستی خواهند داشت. کشور‌های عربی به‌ویژه حوزه خلیج‌فارس به احتمال بسیار زیاد با هرگونه حمله مستقیم به ایران که می‌تواند چشم‌انداز اقتصادی شکننده منطقه را بی‌ثبات کند یا به ضد‌حمله ایران در خلیج‌فارس منجر شود، مخالفت خواهند کرد. کشور‌هایی عربی گرچه علاقه‌مند به حفظ روابط دفاعی نزدیک با واشنگتن هستند، اما نمی‌خواهند به بلوکی بپیوندند که آشکارا علیه ایران و حامیان جهانی آن، مانند روسیه کار می‌کند. آنها ترجیح می‌دهند روابط متعدد منطقه‌ای و جهانی را متوازن، نه این‌که پل‌ها را خراب کنند. جهان باید انتظارات خود را در زمینه همکاری نزدیک‌تر میان کشور‌های عربی و رژیم‌صهیونیستی تعدیل کند. برگزاری گردهمایی‌های منطقه‌ای با سطح اهمیت بالا که آشکارا نشان‌دهنده تعامل سیاسی کشور‌های عرب با رژیم‌صهیونیستی باشد، تا زمانی که صهیونیست‌ها جنگ علیه غزه را خاتمه ندهند، محتمل نیست. تا آن زمان، تلاش کشور‌های عربی برای حفظ روابط اقتصادی با رژیم‌صهیونیستی نیز محدود خواهد بود.

منبع: روزنامه جام جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • حمله موشکی از عراق به مقر موساد در تل آویو
  • حمله بی‌سابقه از خاک عراق به تل‌آویو
  • اژه‌ای: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • واکنش خبرگزاری تسنیم به ادعای اسرائیل درباره ترور یک نیروی وابسته به سپاه
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • واکنش فرمانده انتظامی کردستان به شهادت نیروی مرزبانی
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • ۱۴ اردیبهشت؛ استمرار راهپیمایی جمعه‌های خشم در برخی استان‌ها
  • قسام با موشک «رجوم» شهرک حولیت را به آتش کشید