Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-28@10:14:28 GMT

سال 1400، کشوری کاملاً سالمند خواهیم بود

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۱۹۴۴

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خمینی کشور گفت: تا سال 1400، جمعیت سالمندان ما به 10 درصد می‌رسد که می‌توان گفت یک کشور کاملاً سالمند خواهیم داشت.

به گزارش شریان نیوز، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خمینی کشور گفت: تا سال 1400، جمعیت سالمندان ما به 10 درصد می‌رسد که می‌توان گفت یک کشور کاملاً سالمند خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایسنا، امروز 17 مهرماه فاطمه رهبر در اختتامیه همایش ملی تجلیل از سالمندان مددجوی کمیته امداد که در اردوگاه ثامن‌الائمه برگزار شد، ، اظهار کرد: سه میلیون نفر مستمری‌بگیر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی ( ره) هستند که یک میلیون و 400 هزار نفر آن سالمند هستند.

وی با بیان اینکه 6.5 میلیون سالمند در کشور وجود دارد گفت: هشت درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند؛ طبق آمارهای بین‌المللی کشورهایی با این درصد از سال‌خوردگان، یک کشور سالمند محسوب می‌شود.

رهبر با تاکید بر فرزندآوری اشاره کرد: تا سال 1400، جمعیت سالمندان ما به 10 درصد می‌رسد که می‌توان گفت یک کشور کاملاً سالمند خواهیم داشت. باید آینده کشور با فرزندآوری تضمین شود. اگر فرزندآوری کاهش یابد جمعیت کشور به سمت سالمندی حرکت خواهد کرد.

وی ادامه داد: 60 درصد سالمندان ما تنها زندگی می کنند و عمده سالمندان ما در روستاها هستند. این سالمندان نیازمند به سلامت روح و روان و کمک‌های درمانی هستند اما امکانات ما کافی نیست، باید شرایط این سالمندان بهبود یابد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خمینی (ره) با بیان اینکه قوانینی در جهت حمایت‌های درمانی سالمندان و وجود مددکار تخصصی تصویب شده است، گفت: باید مددکار مختص سالمند داشته باشیم؛ متاسفانه هر مددکار ما باید به حدود 400 مددجوی سالمند، بدسرپرست، بی‌سرپرست از تمام اقشار کمک کنند که با مشکلات کمبود وقت، توان و عدم تخصص کافی در هر زمینه روبه‌رو می‌شوند.

رهبر خاطرنشان کرد: سالمند را باید در کنار خانواده دید و از تجارب آن‌ها استفاده کرد. متاسفانه فرهنگ غربی به خانه‌هایمان ورود یافته است و در برخی از خانواده‌ها عرف شده است که نسبت به والدین بی‌مهری می‌شود. در جامعه امروز حتی طرز نشست‌وبرخاست، خوراک و پوشش خانواده‌ها با تاثیر از فضای مجازی و ماهواره‌ای است.

وی ادامه داد: مقام والای والدین در آیات، روایات و فرمایشات اندیشمندان بارها یاد شده است. بهترین کلام، کلام الهی است؛ در قرآن کریم پس از امر به یکتاپرستی و دوری از شرک، احترام به والدین آمده که نشان‌دهنده‌ جایگاه رفیع والدین است. شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای موجی را ایجاد کرده که این جایگاه متزلزل شده است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی از وجود 192 هزار مددجو در استان خراسان رضوی خبر داد.

در ادامه این مراسم محسن مسعودیان، مدیرکل کمیته امداد، اظهار کرد: 192 هزار مددجو در استان خراسان رضوی داریم که 107 هزار نفر از این تعداد حقوق بگیر هستند.

وی عنوان کرد: کمیته امداد توانسته الگوی خوبی برای سایر ارگان‌های حمایتی کشور باشد.

مسعودیان اشاره کرد: سالمندان گوهرهایی هستند که باید به آن‌ها احترام بگذاریم. آنان مرجع حل اختلافات خانواده و به‌عنوان حکم هستند و باید کانون توجه خانواده باشند. در میان این سالمندان نیز نخبگانی وجود دارند که باید از آن‌ها استفاده شود.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به اینکه تا چند سال آینده 30 درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند، گفت: باید سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها در جهت امکانات رفاهی سالمندان نیز صورت گیرد.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ناصر مرادی پویانی در گفت‌وگویی با اعلام این خبر اظهار کرد: این میزان مستمری به تعداد بیش از ۲۵ هزار و ۸۶۰ هزار  خانواده  در قالب حدود ۶۲ هزار نفر پرداخت شده است.

وی همچنین با بیان اینکه مستمری مددجویان این نهاد امسال نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش  داشته است، گفت: مستمری امسال مددجویان پس از افزایش ۳۰ درصدی برای خانوار های یک نفره یک میلیون تومان ، دونفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان ، سه نفره ۲ میلیون تومان، چهار نفره ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و پنج نفره به بالا ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است.

مدیرکل کمیته امداد استان همچنین گفت: پرداخت مستمری تنها یکی از خدمات کمیته امداد به خانواده های مددجو بوده و این خانواده‌ها در طول سال خدمات متنوع دیگری از این نهاد دریافت می‌کنند.

مرادی‌پویانی تصریح کرد: هم اکنون تعداد ۶۱هزار و ۸۰۸  نفر در قالب ۲۷ هزار و ۵۲۰  خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان ایلام هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه