Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-03@11:31:55 GMT

رشد چشمگیر صادرات کالا در بندرخرمشهر

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۵۱۴۰

رشد چشمگیر صادرات کالا در بندرخرمشهر

تین‌نیوز |

مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر از رشد چشمگیر صادرات کالا در این مجتمع بندری خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر عادل دریس گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون حجم تخلیه و بارگیری کالا در بندرخرمشهر با رشد 94 درصدی، نزدیک به یک میلیون تن رسیده است.

به گفته وی از مجموع عملیات انجام شده 300 هزار و 738 تن به تخلیه و 662 هزار و 287 تن به بارگیری اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشد 100 درصدی صادرات کالا به عراق

مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر با اعلام رقم صادرات کالا از این بندر به کشور کویت به میزان 176 هزار و 701 تن افزود: در این بازه زمانی 378 هزار و 578 تن کالا از بندرخرمشهر به عراق صادر شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد 100 درصدی برخوردار است.

دریس عمده بار صادراتی از بندرخرمشهر را مصالح ساختمانی، مواد معدنی، خوراک دام و تره بار عنوان کرد.

وی میزان صادرات کلینکر از بندرخرمشهر به کشورهای کویت و عراق را 378 هزار و 365 تن اعلام کرد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 120 درصدی را نشان می دهد.

رشد 43 درصدی عملیات تخلیه و بارگیری کانتینر

مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر با اعلام رشد 43 درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر افزود: طی این مدت بیش از 49 هزار و 580 TEU عملیات تخلیه و بارگیری کانتینر در بندرخرمشهر به ثبت رسیده است.

آمادگی بندرخرمشهر برای میزبانی از زائران عتبات عالیات

دریس در خصوص میزان تردد مسافر از طریق بندرخرمشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 220 هزار نفر از طریق پایانه بین المللی خلیج فارس سفر کرده اند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نشان از رشد 30 درصدی دارد.

وی همچنین آمادگی بندرخرمشهر برای جابجایی زائران عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی از طریق مسیر دریایی خرمشهر- بصره را اعلام کرد و افزود: این بندر امسال نیز همانند سال های گذشته تمهیدات لازم برای خدمات رسانی مطلوب به زائران عتبات عالیات را در نظر گرفته است.

رشد 59 درصدی تردد شناورهای بالای هزار تن

مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر همچنین از رشد 59 درصدی تردد شناورهای بالای هزار تن در این مجتمع بندری خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 350 فروند شناور بالای هزار تن در بندرخرمشهر تردد داشته اند.

دریس ادامه داد: طی این مدت در مجموع یک هزار و 108 فروند شناور بالای هزار تن و زیر هزار تن در بندرخرمشهر تردد کرده اند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد 5 درصدی دارد.

وی در پایان میزان تخلیه و بارگیری خودرو در این بازه زمانی در بندرخرمشهر را با رشد23 درصدی، 7 هزار و 341 دستگاه عنوان کرد.

بندرخرمشهر با برخورداری از 20 پست اسکله، 230 هکتار وسعت، تجهیزات پیشرفته، قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد تجاری اروند، بهره مندی از سیستم حمل و نقل چند وجهی و اتصال به کریدور بندرامام خمینی(ره) به عنوان سومین بندر آزاد کشور در حوزه خلیج فارس محسوب می شود و به دلیل موقعیت استراتژیک و نزدیکی به بازار پر مصرف کشورهای عراق و کویت به عنوان مهم ترین بندر تجاری کشور در زمینه صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس به شمار می آید.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • جهش چشمگیر ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • از کاهش زمان صدور بارنامه تا تخلیه و بارگیری به موقع برای افزایش سرعت بازرگانی
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • ◄ کاهش زمان صدور بارنامه و تخلیه و بارگیری به‌موقع در راه‌ آهن شرق
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲