Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-26@23:51:44 GMT

کاهش نرخ ۴ گروه موادخوراکی

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۸۷۶۶

کاهش نرخ ۴ گروه موادخوراکی

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ بر اساس اعلام بانک مرکزی در حالی که نرخ لبنیات و سبزی های تازه در هفته مذکور به ترتیب ۰.۴ درصد و یک درصد رشد داشته است قیمت تخم مرغ ۰.۸ درصد، حبوب ۰.۳ درصد، گوشت مرغ ۰.۹ درصد و قند وشکر ۰.۶ درصد با کاهش مواجه شده است.

همچنین نرخ برنج، میوه های تازه، گوشت قرمز، چای و روغن نباتی نیز تغییری نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای کره پاستوریزه معادل ۴.۹ درصد افزایش یافت و قیمت سایر اقلام نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۰.۸ درصد کاهش داشت و شانه ای ۹۵ هزار الی ۱۲ هزار ریال فروش می رفت.

** برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج قیمت تمام اقلام ثابت بود. در گروه حبوب بهای لوبیای سفید معادل ۰.۲ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۱ درصد تا ۰.۷ درصد کاهش یافت.

**میوه هاو سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری نارنگی و لیمو شیرین عرضه نمی شد. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد. میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه کردند که در گروه میوه های تازه بهای سیب قرمز معادل ۰.۶ درصد، نارنگی ۸ درصد، انار ۴.۱ درصدو انگور ۲.۷ درصدکاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین یک درصد تا ۹.۹ درصد افزایش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای کدو سبز معادل ۰.۶ درصد و لوبیا سبز ۱.۶ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۱ درصد تا ۳.۴ درصد افزایش یافت.

** گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند بدون تغییر بود. قیمت گوشت تازه گاو و گوساله معادل ۰.۱ درصد وگوشت مرغ ۰.۹ درصد کاهش داشت.

** قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند معادل ۰.۴ درصد و شکر ۰.۸ درصد کاهش یافت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

تغییرات یک ساله

همچنین بر اساس اعلام بانک مرکزی نرخ در یک سال منتهی به ۱۳۹۶/۷/۱۴ نرخ لبنیات ۹.۲ درصد، تخم مرغ ۱۵ درصد، برنج ۱.۵ درصد، حبوب ۱۱.۴ درصد، میوه های تازه ۲۲.۴ درصد، سبزی های تازه ۳۷.۷ درصد، گوشت قرمز ۱۵.۳ درصد، گوشت مرغ ۱۰.۶ درصد، چای ۲۲.۸ درصد و روغن نباتی ۳.۳ درصد رشد داشته اما در همین حال قیمت قند و شکر با ۱۳.۳ درصد افت مواجه شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۸۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم ماهانه و نقطه به نقطه استان یزد کاهش یافت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: رتبه بر اساس بالاترین نرخ تورم به کمترین نرخ است، نرخ تورم نقطه به نقطه استان یزد هم پس از چند ماه به زیر میانگین کشوری رسیده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدعلی شاه‌حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ اقدامات گسترده‌ای برای کاهشی شدن تورم در استان و مهار آن انجام شد، اظهار کرد: بر اساس آمار‌های اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران برای فروردین ۱۴۰۳، تورم استان استان یزد کاهشی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: به این ترتیب تورم استان یزد در فروردین ماه دو و سه دهم درصد بوده که نسبت به مقدار مشابه کشور حدود سه دهم درصد کاهشی بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد یکی از مهمترین گروه‌هایی که تورم آن در استان کاهشی بوده را گروه کالایی خوراکی‌ها و غیرخوراکی‌ها دانست و افزود: تورم خوراکی‌ها، دخانیات و آشامیدنی‌ها در استان یزد در فروردین ۲.۲ دهم درصد بوده است.

شاه‌حسینی تورم غیرخوراکی‌ها و خدمات در استان را ۲.۴ دانست و عنوان کرد: با این آمار استان یزد در گروه کالا‌های خوراکی رتبه ۲۵ و در گروه کالایی غیرخوراکی‌ها رتبه ۲۶ کشور را دارد.

وی با بیان اینکه این رتبه بر اساس بالاترین نرخ تورم به کمترین نرخ است، در ارتباط با نرخ تورم نقطه به نقطه استان یزد هم گفت: نرخ تورم نقطه به نقطه استان یزد هم پس از چند ماه به زیر میانگین کشوری رسیده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد خاطرنشان کرد: در فروردین ماه نرخ تورم نقطه به نقطه کشوری ۳۰.۹ درصد بوده در حالی که این نرخ در استان یزد ۲۹.۳ دهم درصد شده است.

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • نرخ تورم ماهانه و نقطه به نقطه استان یزد کاهش یافت
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد