Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام و المسلمین منتطری دادستان کل کشور در مراسم تاسیس سازمان بازرسی کل کشور که امروز(چهارشنبه) برگزار شد، اظهار کرد: نظام بانکی ما دچار مشکل است و دلیل آن هم وام‌های کلان و سودهای زیاد است و در حال حاضر بیش از 12 تا 13 پرونده انتظامی در حوزه انتظامی بانک مرکزی داریم و این مشکل به یک چاه بی انتها تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: کار باید به مردم سپرده شود و دولت فقط باید نظارت کند و خصوصی سازی راهکار این مسئله است.

دادستان کل کشور گفت: امروز باید از نظارت سیستماتیک استفاده کنیم و از رئیس سازمان بازرسی کل کشور می خواهیم تا نظارت سیستمی را افزایش دهد و اگر قانون اشکال دارد به مجلس بروید و قانون را تغییر دهید. امروز گذاشتن چند بازرس در هر سازمانی جواب نمی دهد و باید وارد سیستم بانک ها شد و از سیستم های روز استفاده کرد و چه اشکالی دارد که وارد سیستم بانک‌ها شد.

دادستان کل کشور گفت: باید با فساد مقابله کرد و بخشی از فساد طبیعی است و همه در راه راست حرکت نمی کنند، اما اینکه فساد به این گونه باشد درست نیست. حال دستگاه قضا می‌خواهد با فساد مقابله کند و با مسائلی مواجه می شود که با هیچ عقلی سازگار نسیت.

وی گفت: وقتی قوه قضاییه می‌خواهد با یک جریانی مقابله کند، می‌گویند قوه قضاییه سیاسی عمل می‌کند و یک آقایی می‌گوید قوه قضاییه بیکار است و افراد را احضار می‌کند و هر زمانی که قوه قضاییه خواست در هر کاری وارد شود، یک مهر سیاسی زیر آن می‌زدند. در زمان انتخابات با تخلفات زیادی روبه رو بودیم که بنده در بطن آن‌ها بودم و حال که خواستیم برخورد کنیم، گفتند که برخورد سیاسی است و این حرف‌ها ناظر بر یک دولت خاص نیست و در تمام دولت ها وجود دارد.

دادستان کل کشور گفت: در یک واگذاری یک اختلاس کلان شد و قوه قضاییه نمی داند باید ورود پیدا کند یا نه. اگر ورود کند به برخی مهره ها می رسد که بعد می گویند قوه قضاییه سیاسی عمل می کند و قوه قضاییه یک جناح است که می خواهد جناح مقابل را زمین بزند. این حرف ها درست نیست و پاسخ بنده به این افراد این است که آیا تضعیف و زدن بر سر قوه قضاییه به نفع کشور است؟. آقای نماینده ای که از رانت استفاده می‌کنی، دنبال مسله ای هستی که موردی را ببینی و در مورد آن مقابله بنویسی.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۲۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی

علی المؤید رئیس سازمان رسانه و ارتباطات این کشور امروز (شنبه) با «فرشاد مهدی پور» معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و هیاتی به نمایندگی از نهاد‌های مهم رسانه‌ای این کشور دیدار و درباره همکاری‌های مشترک تبادل نظر کرد.

در این نشست که در بغداد برگزار شد، تقویت همکاری‌ها در حوزه رسانه، تولید محتوای رسانه‌ای که به انتقال تصویر حقیقی دو کشور کمک می‌کند و توسعه و سازماندهی کار شبکه‌های اجتماعی دیجیتال پیشرفته از طریق تولید مطالبی که همگام با پیشرفت‌های دنیای ارتباطات باشد و با فرهنگ و مطالب مورد علاقه مردم دو کشور سازگار باشد، بررسی شد.

همچنین در این نشست، پوشش رسانه‌ای سفر زیارت اربعین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هیات ایرانی از سازماندهی عراق در برگزاری مراسم اربعین طی سال‌های گذشته و موفقیت بزرگ و برجسته این کشور در پوشش رسانه‌ای سفر اربعین سال گذشته تقدیر کرد و پیشنهاد داد که از تجربه ایرانیان در حوزه سازمان رسانه‌ای عتبات عالیات استفاده شود.

در بخش دیگری از این نشست، راهکار‌های همکاری مشترک دو کشور برای مبارزه با اخبار جعلی و راه‌های مبارزه با این اخبار از طریق تشکیل کمیته‌های مشترک که به کاهش شایعات گمراه‌کننده و محتوای جعلی که به روابط بین دو کشور آسیب می‌زند، مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست، هیات ایرانی امکان برگزاری دوره‌های آموزشی در جمهوری اسلامی ایران از سوی دانشگاه‌های متخصص در حوزه رسانه و ارتباطات و همچنین دانشکده‌های آموزشی مامور به این حوزه را پیشنهاد کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • وزیر کشور: مسئول رسیدگی به پرونده کشتی پرتغالی توقیف شده قوه قضاییه است
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • اطمینان دستگاه قضا به مردم برای برخورد با مفسدین گردن کلفت
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • رحمت‌اله بیگدلی خطاب به احمد خاتمی: نه در مقابله با فساد صادقید نه کلید بهشت دست شما است!
  • ایران ۲۸ زندانی پاکستانی را آزاد می کند