Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس- فرماندار قدس با اشاره به معضل حریم بستر رودخانه و تجمع ضایعات ورودی شهرستان قدس، گفت: معضل حریم رودخانه و تجمع ضایعات در این شهرستان مرتفع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی محمدی، در چهارمین جلسه شورای اداری شهرستان قدس که با حضور فرمانده انتظامی شهرستان قدس، شاهپور فلاحی و تعدادی نیروهای ناجا در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: امنیت و آرامش ما در جامعه مرهون زحمت کشان نیروی انتظامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی افزود: با توجه به حضور و خدمت یک ساله ما در فرمانداری این شهرستان، باید بگوییم که قدس در برخی از حوزه ها در استان پیشتاز است و اقداماتی را انجام داده ایم که قبلا وجود نداشت و همچنین تفاهم نامه هایی با مدیران استانی برای عملکرد بهتر و بازدهی مثبتانجام داده ایم.

وی با بیان اینکه نسبت به سیمای ورودی شهر مدیریت شهری دقت و توجهات لازم را نداشته اند گفت: بحث حریم بستر رودخانه ها و همچنین محل تجمع ضایعات و ماشین های اسقاطی یکی از مباحث بسیارمهم است که وضعیت بسیار نامناسبی را برای شهر ایجاد کرده بود و با ایجاد تفاهم نامه ای که میان اداره راه و شهرداری برقرار شد تصمیم گرفته شد که این معضل حل شود و لذا جمع آوری ضایعات شروع شده است و تا ۴۵ متری گلشهر ادامه خواهد داشت.

فرماندار قدس در ادامه افزود: درکارگروه محیط زیست وپسماندها نیز تفاهماتی ایجاد شده است که طی آن پسماندها جمع آوری شوند و گونه های مختلف گیاهان بومی در این محوطه کاشته شود و فضای سبز راداشته باشیم تا با یک سیمای خوبی از ورودی شهر مواجه شویم .

محمدی با اشاره به اینکه حدود ۲۰ مجتمع ضایعاتی در سطح شهرستان جمع آوری و پلمب شدند گفت: در این زمینه عده ای نیز سامان دهی شدند و زمینی را برای دپوی زباله ها اختصاص داده شده است که بازیافت ضایعات در آن منطقه صورت بگیردتا این منظر نازیبایی بصری را از بین ببریم.

وی گفت: در باره حریم رودخانه ها نیز زمین های کنار رودخانه ها یا تصرف و یا رها شده اند که طی تفاهمنامه ای با اداره آب منطقه ای توافق شده که شهرداری ورود کند و این معضل را برطرف کند.

فرماندار قدس با بیان اینکه بیش از ۱۵ کار مهم تاثیر گذار در شهر انجام شده است گفت: انجام رساندن این کارها همگی به برکت همکاری همه دستگاه های اداری بوده است که مشارکت وهمکاری خوبی در این زمینه داشته اند و باید بگوییم که در این زمینه ها۳۸ مشکل عمده شهری اصلاح شده است و هم اکنون نیازمند تلاش های مضاعف است.

وی با اشاره به اینکه برخی از دستگاه های اداری و اجرایی با رعایت کامل قانون پای کار ایستاده اند بیان داشت: باید بدانیم که اساس امنیت با اجرای قانون ایجاد می شود و وقتی می گوییم سامان دهی در حریم رودخانه صورت گرفته یعنی جلوی بی قانونی و جرم گرفته شده است و وقتی از اجتماع ضایعات ممانعت به عمل آمده یعنی جلوی اتباع غیر مجاز و بیگانه و سرقت گرفته شده است و در این زمینه امنیت تولید شده است، هرچندکه باز هم بیش از ۱۶۰ مجتمع ضایعاتی در شهرستان همچنان وجود دارد.

فرماندار قدس در پایان اظهار داشت: سه مورد بسیار مهم وجود دارد که باید در دستور کار همه مسئولین قرار گیرد اول اینکه شتاب تغییرات مثبت را در شهرستان افزایش دهیم و دوم شناخت مناسب آسیب های اجتماعی و مورد سوم تلاش عقلانی مدیریت تغییرات می باشد که باید نسبت بهاین موضوعات اهتمام ویژه داشته باشیم و انتظار ما از مردم این است که تعاملات خوبی را با نیروی انتظامی داشته باشند و نیروی انتظامی را به رسمیت بشناسند و پلیس را از خودش بداند چرا که ایمان به پلیس جامعه را شکل می دهد و آسیب ها و بی نظمی ها جلوگیری می کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرید قشلاقی در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران افزود: متاسفانه آبفای هشترود طرح پیشرفته فاضلاب را تکمیل نمی‌کند و پسابهای ریخته شده به رودخانه شهر موجب بروز بیماری در فصل تابستان و بوی بد می‌شود.

وی اضافه کرد: آب و فاضلاب شهری هم باید در اجرای طرح فاضلاب مدرن شهری اقدامات لازم را انجام دهد و این طرح را هرچه زودتر به اتمام برساند تا مردم مجبور به هدایت فاضلاب‌های خانگی خود به داخل رودخانه نشوند.

فرماندار هشترود گفت: با توجه به اینکه حریم و بستر رودخانه‌های هشترود مشخص نیست اداره امور مناع آب هم باید ترتیبی اتخاذ کند که در اسرع وقت هم حریم و هم بستر رودخانه‌های شهرستان معین شود.

قشلاقی گفت: مشخص نبودن بستر رودخانه‌های داخل شهر وحتی خارج از شهرستان باعث تعرض افراد به این ناطق شده و در صورت بروز سیل و خسارت باید خسارت جبران ناپذیری به افراد خسارت دیده پرداخت شود در صورتی که اصلا حق آنها نیست.

پورصادق شهردار هشترود هم تجهیز آتش نشانی این شهر را خواستار شد و گفت: خودروهای آتش نشانی این شهرستان نیاز به تعمیر دارند و در صورت بروز حادثه‌ هم زمان در شهرستان با مشکل رو به رو خواهیم شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر محلات شهر قدیمی هستند و خودروهای سنگین آتش نشانی نمی‌توانند وارد آن مناطق شوند از این رو درخواست تجهیز آتش نشانی را به خودرو‌های سبک از جمله نیسان و موتور داریم تا بتوانیم در صورت بروز حادثه خدمات به مردم بدهیم.

دیگر خبرها

  • غرق شدن جوان ۲۸ ساله در رودخانه شهرستان زهک
  • خودداری شهروندان خوزستانی از نزدیک شدن به حاشیه رودخانه ها
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • کشف پیکر جوان غرق شده شوشی پس از ۶ روز
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • غرق شدگی ۵ نفر در شهرستان‌های فارس
  • کشف یک جسد با دست‌ و پای بسته در شهرستان اردل
  • پیدا شدن جسد مردی با دست‌و‌پا و دهان بسته در رودخانه اردل
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان