Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت فراورده های لبنی فجر شاهرود با اشاره به اشتغال بیش از 570 نفر در کارخانه پنیر میامی گفت: کیفیت و قیمت مناسب رمز موفقیت شرکت فراورده های لبنی فجر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسل شاهوار، شرکت فرآورده های لبنی شاهرود در اواخر سال 86 با هدف احداث کارخانجات صنایع لبنی و تولید فرآورده های لبنی در شاهرود به ثبت رسید و در اردیبهشت سال 87 با دریافت زمین از شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان، کار اجرایی و عملیات ساختمانی را شروع نمود و با نصب و تجهیز دستگاه های مورد نیاز تولید پنیر سفید با ظرفیت 11 هزار و 700 تن در سال در 30 آبان سال 87 موفق به دریافت پروانه بهره برداری شد و با دریافت مجوزهای استاندارد محصول و پروانه های بهداشتی و ساخت لازم از ابتدای سال 88 تولید خود را شروع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارخانه سال 89 طرح توسعه خود را که شامل تولید پنیر خامه ای، لاکتیکی و پروسس بود شروع نمود که علاوه بر تکمیل شدن سبد تولید کالا در تولید پنیر خامه ای 5 هزار و 475 تن در سال و در تولید پنیر لاکتیکی یک هزار و 500 تن و در تولید پنیر پروسس یک هزار و 500 تن در سال به تولیدات مجموعه افزوده شد. از اهداف آینده این شرکت احداث خط تولید شیر پاستوریزه، ماست، دوغ و شیر خشک می باشد که انشا الله در سال 1396 به مرحله اجرا خواهد رسید.

این شرکت در سال جاری به عنوان واحد کنترل کیفیت نمونه استانی برگزیده شده است، به همین مناسبت خبرنگار نسل شاهوار در آستانه روز جهانی استاندارد با علی سعیدی مدیرعامل این کارخانه به گفتگو نشست که ماحصل آن در ذیل آمده است:

نسل شاهوار- ایده اولیه تاسیس شرکت چگونه به ذهن شما رسید؟

معلم بودم، در سال 58 به استخدام آموزش و پرورش درآمدم، جزو اولین نیروهایی بودیم که استخدام شدیم، همزمان با شروع جنگ مدتی در جبهه حضور داشتم و بعد دوباره به تدریس پرداختم، زمانی که دیپلم بودم در دوره ابتدایی تحصیل می کردم اما در حین خدمت ادامه تحصیل دادم و بعد از اخذ مدرک کاردانی در رشته های اقتصاد، حسابداری و امور مالی هم تدریس می کردم. از همان ابتدا به فعالیت اقتصادی علاقه داشتم و از آنجا که شغل معلمی به گونه ای است که در طول روز وقت اضافه هم داشتم در سال 63 رسما به فعالیت اقتصادی روی آوردم، لوازم خانگی، سنگ شکن، تاسیس کارخانه رب، باغداری 42 هکتاری و 200 هکتار کشاورزی با سیستم آبیاری تحت پوشش از جمله فعالیت های اقتصادی ام در حین تدریس بود.

تا اینکه در سال 86 برادرم ایده تاسیس شرکت لبنیات را داد، بعد از مطالعات کارشناسی و اقتصادی فراوان و از آنجا که کارخانه پنیر در استان سمنان نبود و شاهرود در مسیر ارتباطی شهرهای بزرگ تهران، مشهد و اصفهان قرار داشت تصمیم به تاسیس شرکت در شاهرود گرفتم، شرکت را تاسیس و در سال 88 به بهره برداری رساندیم.

نسل شاهوار- محصولات تولیدی شرکت چیست؟

در حال حاضر سه نوع پنیر. پنیر سفید ایرانی در بسته بندی های مختلف از 30 گرم تا 16 کیلویی، پنیر لاکتیکی یا سنتی در بسته بندی های مختلف و پنیر خامه ای.

نسل شاهوار- بازار محصولات شما کجاست؟

سراسر کشور و به غیر از آن محصولات ما به کشورهای عراق و ترکمنستان هم صادر می شود.

نسل شاهوار- بازار فروش خوب است؟

خیلی خوب، مردم برای کیفیت محصول هزینه می کنند، چون کیفیت خوب است بازار هم خوب است و از الان سفارش شرکت برای چند ماه آینده نیز بسته شده است.

نسل شاهوار- محصولات شما در حد رقابت با محصولات صنایع لبنی معروف کشور هست؟

صدر در صد. ببینید برخی از شرکت های معروف لبنی دولتی اند و هزینه های شان بسیار بالاست، نه اینکه تولید خوبی نداشته باشند نه تولید نسبتا خوبی هم دارند اما هزینه های این شرکت ها بسیار بالا است. مثلا ما با 170 پرسنل روزانه 50 تن پنیر تولید می کنیم اما اگر همین شرکت دولتی بود برای این حجم تولید روزانه بیش از 300 نفر پرسنل مشغول به کار بودند که خب هزینه ها هم بالا می رود.

نسل شاهوار- چه تعداد پرسنل در شرکت شما مشغول به کار هستند؟

در شرکت پنیر میامی 170 نفر، و در شرکت صنایع بسته بندی نیز 50 نفر مشغول به کار هستند. البته با راه اندازی فاز دوغ، ماست و شیر پاستوریزه حدود 50 نفر و با راه اندازی فاز شیر خشک حدود 70 نفر دیگر نیز مشغول به کار می شوند و این تعداد پرسنل به غیر از 400 راننده و یا عاملان فروش سراسر کشور است که به صورت غیر مستقیم با ما همکاری می کنند.

نسل شاهوار- ظرفیت تولید روزانه شرکت چقدر است؟

45 تا 50 تن در روز

نسل شاهوار- برای این حجم از تولید نیاز روزانه شرکت چند تن شیر است؟

حدود 230 تا 240 تن روزانه شیر مورد نیاز شرکت است و عمده شیر را از شاهرود تهیه می کنیم و کمبود شیر مورد نیاز خط تولید را از خراسان شمالی و سایر استان های مجاور خریداری می کنیم.

نسل شاهوار- وضعیت صادرات محصولات شما چطور است؟

خدا را شکر، خوب است.

نسل شاهوار- راه اندازی دفتر گمرک در شاهرود چقدر صادرات محصولات شما را تسهیل کرده است؟

قبل از راه اندازی دفتر گمرک شاهرود، نماینده گمرک از مرکز استان می آمد و پلمپ در همین محل شرکت انجام می شد. اما با راه اندازی دفتر گمرک شاهرود این امر تسریع شد. در مجموع گمرک استان با شرکت ما همکاری خوبی دارد، در واردات دستگاه ها و ماشین آلاتی که برای خطوط تولید خریداری کردیم کارهای ما با سرعت انجام شد.

نسل شاهوار- اهداف آینده شما چیست؟

بعد از راه اندازی فاز تولید شیر خشک تاسیس دامداری 5 هزار رأسی را در برنامه قرار خواهم داد. هم برای ایجاد اشتغال بیشتر برای جوانان شهرم و هم تامین شیر مورد نیاز شرکت.

نسل شاهوار- سرانه مصرف لبنیات در کشور چگونه است؟

خیلی پایین است، یکی از مشکلات دامداران تا چندی پیش همین مساله بود که استقبال مردم از مصرف شیر و لبنیات پایین و قیمت شیر پایین است.

نسل شاهوار- چه پیشنهادی برای افزایش سرانه مصرف لبنیات کشور دارید؟

کاهش مصرف لبنیات در کشور مرتبط با وضعیت بد اقتصادی است، البته منکر این نیز نیستم که نیاز به فرهنگ سازی بیشتری هم از سوی دستگاه های ذیربط هست مردم هم به فکر سلامتی شان هستند، آگاهی نسبی در خصوص مصرف لبنیات دارند اما عمده دلیل کاهش سرانه مصرف لبنیات در کشور ما وضعیت بد اقتصادی مردم است.

نسل شاهوار- تحریم های سال های اخیر بر فعالیت شرکت شما هم تاثیر گذاشت؟

خیر، تحریم ها بر روی اقتصاد و نقدینگی شرکت ها، صنایع و کارخانجات تاثیر گذاشت اما مهم هنر مدیریت است، اینکه تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم سخن درستی است. تحریم همیشه هست اما در تحریم باید به دنبال راهکار بود. در حالی که اکثر صنایع و کارخانجات با مشکلات عدیده مالی دست و پنجه نرم می کنند ما جزو معدود شرکت هایی هستیم که معوقات و چک برگشتی نداریم و بدهکار دارایی و تامین اجتماعی نیز نیستیم.

نسل شاهوار- چه انتظاری از دولت و مسئولان دارید؟

دولت اگر می خواهد به صنایع کمک کند باید تسهیلات ارزان به سرمایه گذار بدهد نه تسهیلات با سود 18 درصد، پرداخت تسهیلات با سود 3، 4، یا 5 درصد به سرمایه گذار بپردازد تا سرمایه گذار هم برای سرمایه گذاری میل و رغبت داشته باشد. با تسهیلات 18 درصدی ما سالانه 700 یا 800 میلیون سود وام به بانک ها پرداخت می کنیم.

مسئولان هم جلوی پای ما سنگ نیاندازند توقع هیچ کمکی نداریم، وقتی کلان مملکت مشکل دارد از مسئولان محلی چه انتظاری می توانیم داشته باشیم. به عنوان مثال وقتی سود 18 درصد برای تسهیلات از بالا مصوب می شود از مسئول محلی چه کاری ساخته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۴۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد