Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@17:28:06 GMT

تلفات حوادث رانندگی در مازندران کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۰۶۷۳۷

تلفات حوادث رانندگی در مازندران کاهش یافته است

تین‌نیوز |

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه عامل انسانی بیشترین نقش را در حوادث رانندگی دارد، از کاهش ۶ درصدی تلفات حوادث رانندگی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سرتیپ دوم پاسدار سید محمود میرفیضی شامگاه سه شنبه در گردهمایی راهوران محل و تجلیل از نمونه‌هایی ترافیکی و شهروندان قانونمند با بیان اینکه به ازای هر دو نفر یک وسیله نقلیه در کشور وجود دارد، اظهار داشت: مازندران رتبه دوم کاهش تصادفات جاده ای را در کشور دارد و در شش ماهه نخست امسال شاهد کاهش 6 درصدی کشته‌شدگان حوادث رانندگی در استان بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه میانگین فوت شدگان تصادفات 38 سال است، افزود : 77 درصد قربانیان تصادفات در استان مرد و ما بقی زن بوده اند.

فرمانده انتظامی مازندران، امنیت را از مهم‌ترین نعمت الهی برشمرد و گفت: امنیت همانند اکسیژن است که همه مردم به آن نیاز دارند و همگان باید پلیس را در برقراری نظم و امنیت یاری کنند.

میرفیضی پایبندی به قانون را الزامی دانست و گفت: از سال 77 تاکنون در کشور بیش از 459هزار نفر براثر تصادف جان خود را از دست دادند و بیش از چهار میلیون نفر مصدوم و معلول شدند که بر اساس این آمار روزانه در سطح کشور 43 نفر در حوادث رانندگی فوت می‌کنند و این آمار در مازندران روزانه دو نفر است.

فرمانده انتظامی مازندران، تصریح کرد: درصد بالایی از تخت‌های بیمارستانی به مصدومان حوادث تصادفات اختصاص دارد و این امر می‌طلبد که تلاش ویژه ای برای کاهش تصادف جاده ای داشته باشیم.

میرفیضی افزود: آمار تصادفات جاده ای از 28 هزار نفر در چند سال گذشته به 16هزار نفر در سال گذشته رسیده است و می‌توان با برنامه ریزی این شمار را کمتر کرد.

وی به نقش عوامل جاده، وسیله نقلیه و انسانی در حوادث جاده ای اشاره کرد و افزود: بیشترین عامل وقوع حوادث رانندگی را عوامل انسانی دارد و باید فعالیت‌‌های دستگاه ‌های مختلف به سمت آموزش همگانی پیش برود.

فرمانده انتظامی مازندران، یادآور شد: تولید امنیت یک موضوع چند وجهی است و هر دستگاهی در ایجاد آن سهم دارد و افزایش اعتماد و مشارکت سبب کاهش حوادث و مصدومان خواهد شد.

میرفیضی تاکید کرد: خروجی ‌ها در برخی آموزشگاه‌های رانندگی کیفی نیست و باید در صدور گواهینامه دقت کافی صورت و افزایش مهارت‌افزایی در آموزشگاه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

شناسایی 86 نقطه حادثه‌خیز درون شهری در مازندران

سرهنگ مهدی باقری، رئیس پلیس راهور مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه در حوزه درون شهری استان، 86 نقطه حادثه‌خیز را شناسایی کردیم بر لزوم برطرف شدن نقاط حادثه‌خیز تاکید کرد.

وی اجرای مقرارات را امری لازم دانست و گفت: اعمال مقرارات و برپایی نظم از وظایف ماموارن به‌شمار می رود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران، افزود: آموزش و فرهنگ‌سازی در حوزه ترافیک از اهمیت بسزایی برخوردار است. بخش عمده دلایل تصادفات ناشی از نداشتن آموزش‌های لازم از سوی رانندگان بوده که 78 درصد تصادفات عامل انسانی دارد.

باقری جایگاه آموزش را در بهینه‌سازی رفتارهای ترافیکی مهم برشمرد و گفت: با آموزش می‌توان شرایط ترافیکی را در استان بهینه کرد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در جلسه شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای، رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را یکی از مهمترین اولویت‌های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه اما و اگر برای رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تأمین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نمی‌توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.

وی افزود: استان‌هایی که دارای بیشترین نقاط پر تصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت‌های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را به‌صورت مستمر ارائه دهند.
مخبر همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون شهری، بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی‌های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ارائه کرد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده پیش بینی می‌شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده‌ای و میزان جانباختگان باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفرهای نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت، پلیس و سایر بخش‌های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

در این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس کل گمرک و رئیس کل بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسه گذشته شورا ارائه شد و تصمیمات لازم برای رفع موانع پیش روی برخی مصوبات اتخاذ شد.

کد خبر 6099349

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • ۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • وقوع ۵ حادثه رانندگی در استان سمنان/ یک نفر جان باخت
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • تصادف ۱۷۱ خودرو طی ۷۲ ساعت گذشته در آذربایجان شرقی
  • تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی