Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@02:38:48 GMT

سهم ایران در زمینه تجارت حلال کم است

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۲۶۲۹۴

سهم ایران در زمینه تجارت حلال کم است

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه کشور ما در بحث تجارت حلال سهم کمی در بازارهای بین المللی به خود اختصاص داده است، گفت: متاسفانه کشور ما در تولید و عرصه ی محصولات حلال به سایر نقاط دنیا و بازارهای بین المللی کوتاهی کرده است که سازمان ملی استاندارد در زمینه ی تجارت غذا و گردشگری حلال با همکاری علمای بزرگوار تدابیر اساسی اندیشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


   به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، نیره سادات پیروز بخت در همایش تجلیل از واحدهای نمونه و برگزیده استاندارد آذربایجان شرقی، با بیان اینکه استاندارد مقوله ای جدید نیست بلکه از دیر باز در عالم هستی جاری بوده است، اظهار کرد: مقوله ی استاندارد طی سال های گذشته شکل علمی به خود گرفته و فعالیت آن در تمامی کشورهای جهان گسترش پیدا کرده است.

وی با اشاره به شعار "خاطر جمع باش، کالای استاندارد ایرانی میخرم"، که توسط سازمان ملی استاندارد کشور انتخاب شده است، گفت: این جمله صرفا شعار نبوده و ما همواره از حقوق مصرف کنندگان دفاع می کنیم.
  پیروزبخت یادآور شد: سازمان ملی استاندارد ایران از سال 1346 عضو سازمان بین المللی استاندارد شده و امسال پوستر روز جهانی سازمان بین المللی استاندارد توسط فردی ایرانی طراحی شده که با شعار "استانداردها، شهرها را هوشمند می کند"، به این سازمان ارائه شده است.   رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه از سوی مسئولان کشوری به بحث دولت الکترونیک و هوشمندی خدمات، تاکید زیادی شده است، گفت: یکی از مهم ترین مبحث استاندارد سازی تسهیل تجارت و مبادلات بین کشورهاست.   وی تاکید کرد: امروزه هر چه در کشور ما تولید می شود باید در کشورهای دیگر نیز مورد استفاده قرار گرفته و تمامی انسان های این دنیا به عنوان مخلوق خداوند به این تولیدات دسترسی داشته باشند.   پیروزبخت خاطرنشان کرد: با توجه به بحران های زیست محیطی در کشور، توجه ویژه به این مسائل ضروری بوده و باید برای حل آن تدابیر موثر و اساسی اندیشیده شود.
 وی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران در عرصه ملی و بین المللی فعالیت های موثری انجام داده است، اظهار کرد: این سازمان در بحث انرژی هر سه ماه یک مرتبه، گزارش تکمیلی از مصرف بهینه ی انرژی به دولت ارائه می دهد و در خصوص استاندارد های مواد غذایی، محیط زیست و جایگاه های اختصاصی سوخت CNG  ورود پیدا کرده است.     وی با اشاره به آخرین وضعیت سازمان ملی استاندارد ایران در سازمان بین المللی استاندارد، اظهار کرد: بعد از 50 سال عضویت سازمان استاندارد ملی ایران در سازمان ایزو، سال جاری یک بانوی ایرانی به عنوان عضوی از کارگروه هیئت مدیره ی فنی ایزو انتخاب شده که موجب سربلندی و افتخار کشورمان است.   پیروزبخت با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد در حوزه ی استانداردهای غذایی و کشاورزی مسئولیت و مدیریت را بر عهده گرفته است، افزود: حدود 18 کشور عربی  در این زمینه تحت نظارت سازمان ملی استاندارد ایران فعالیت می کنند. 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۶۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد

به گزارش علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد، مهدی اسلام پناه در این دیدار که در حاشیه نشست اسمیک، برگزار شد با اشاره به امضای موافقتنامه شناسایی متقابل در حوزه استاندارد و ارزیابی انطباق بین دو سازمان که سوم اردیبهشت جاری به امضا رسیده است، تاکید کرد: لازم است برنامه اجرایی برای عملیاتی شدن تفاهمات در اولین فرصت تنظیم و امضا شود.

وی با اشاره به اراده روسای جمهور و مسئولان دو کشور برای ارتقاء همکاری‌ها و افزایش حجم مبادلات تجاری، گفت: در منطقه، صرفا دو جمهوری اسلامی وجود دارد و آن هم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است و این امر مسئولیت ما را در برادری دینی و مشارکت جدی‌تر در همکاری‌های دو جانبه بیشتر می‌کند.

نمایندگان پاکستان که در اجلاسیه هیئت مدیره اسمیک به عنوان (vice chairman) حضور داشتند، ضمن تاکید بر ارتقای همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف استانداردسازی و پذیرش متقابل استاندارد‌های یکدیگر امضای برنامه اجرائی را اقدامی فوری و ضروری قلمداد کردند.

همچنین طرفین برای همکاری در حوزه حلال نیز مذاکره و به تفاهم رسیدند.

هیئت ایرانی که به سرپرستی اسلام پناه در این رویداد شرکت دارد، علاوه بر هیات پاکستانی با سایر هیئت‌های شرکت کننده دیدار‌های جداگانه‌ای را با هدف گسترش همکاری‌ها و ارتقا سطح فنی دو طرف برگزار و در این خصوص مذاکراتی نیز انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد