Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ قاسم سلیمانی دشتکی در نشست با اصحاب رسانه استان اعلام کرد: یکی از مهمترین نیازهای هر منطقه آزادی مطبوعات است که این مهم در استان باید به عنوان یک اولویت در راس کار مدیران استانی باشد.
وی افزود: نقد و انتقاد بسیار خوب است اما باید مستند، همراه با استدلال و منطق باشد، اگر انتقاد رسانه ها نباشد، مدیران از کار خود راضی می شوند و این باعث می شود تا نقاط ضعف خود را نبینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلیمانی دشتکی با اشاره به سه مزیت مهم ایلام برای توسعه، گفت: سرمایه گذاری در این بخش ها اولویت اول خواهد بود و باید در این زمینه مشکلات بر سر راه سرمایه گذاری در استان نیز حل شود.
سلیمانی دشتکی عدم امنیت سرمایه گذاری را یکی از مهم ترین معضلات در حوزه سرمایه گذاری دانست و گفت: بوروکراسی شدید اداری، مشکلات سرمایه گذاری، تنگ نظری در ادارات مهمترین این مسایل هستند.
وی به ظرفیت مهم در استان ایلام اشاره کرد و افزود: سه مزیت مهم در این استان یعنی مرز، نفت و گاز و آب و خاک باعث شده این استان ظرفیت های بسیار بزرگی برای توسعه داشته باشد.
استاندار ایلام با اشاره به اینکه در حال حاضر طرح مرزهای جدید، منطقه آزاد تجاری مهران و توسعه منطقه ویژه اقتصادی در حال پیگیری است، اضافه کرد: باید از ظرفیت مرزی بودن استان برای توسعه فعالیت های اقتصادی مردم نهایت استفاده را بعمل آورد.
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: بحث اربعین به یک مسئله ملی در استان ایلام تبدیل شده و مرز مهران به عنوان مهمترین مرز زمینی کشور شاهد تردد میلیونی زائران در چند سال گذشته بوده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون تمام اولویت مسئولان دنبال کردن پروژه های زیرساختی اربعین از جمله پروژه بهسازی و چهار خطه کردن محور ایلام - مهران است، افزود: مشکلات مالی پیمانکاران پروژه حل شده و قرار است بیش از ۸۰ کیلومتر تا اربعین سال جاری به صورت چهار بانده زیر بار ترافیک برود و مابقی نیز در سال آینده تکمیل شود.
استاندار ایلام یکی از مهمترین اقدامات انجام شده در بحث سرمایه گذاری در استان را سامانه گرمسیری اعلام کرد و یادآور شد: بیش از یک هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان در اجرای این طرح سرمایه گذاری شده و قطعا نقش مهمی در توسعه کشاورزی استان با توجه به مزیت آب و خاک دارد.
وی با اشاره به اینکه کشت غالب کشاورزی در ایلام غلات است، اضافه کرد: باید به سمت کشت محصولات دیگر از جمله پسته و باغات میوه پیش رفت.
سلیمانی دشتکی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تغییرات بنده بدون شناخت نخواهد بود، فرمانداران و بخشداران را بر اساس تفکر سیاسی و همراهی با سیاست‌های دولت انتخاب می‌ کنم و برای ایجاد تغییرات شتابزده عمل نخواهم کرد و توانمندی و تخصص و همراهی با دولت را شرط ماندگاری مدیران دانست.
استاندار ایلام در خصوص تعطیلی پنجشنبه ها در استان نیز گفت: تعطیلی پنجشنبه های ادارات ایلام به قوت باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/اس

جذب سرمایه گذاران نیازمند اعطای مشوق های سرمایه گذاری

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۷۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟

 به گزارش اتاق خبر به نقل ازگسترش نیوز :تولید گاز برای خوراک پتروشیمی ها، اقدام مناسبی است که در دست اقدام قرار دارد و می تواند پتروشیمی ها را تامین کند.

مهدوی ابری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

احمد مهدوی‌ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان‌های گازی کشور اظهار داشت: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

 

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

وی با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم. این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

مهدوی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

وی همچنین گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

وی یادآور شد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند. شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند

 

 

دیگر خبرها

  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟