Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش بی‌باک نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، در پی انتشار خبر و فیلم درختان قطع شده باغ سیب در شهرستان دماوند در فضای مجازی و برخی رسانه ها، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ضمن حضور در محل و بررسی موضوع،عنوان کرد: تعداد 50 اصله درخت سیب پایه بذری با سن 15 سال از باغ دو هکتاری توسط آقای محمود محسنی وطنی باغدار محله هومند کیلان شهرستان دماوند قطع شده که علت آن اصلاح و جایگزینی با نهال های ارقام تجاری گلابی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اشرف منصوری اضافه کرد: این باغدار، جایگزینی درختان سیب را با کاشت ارقام گلابی در سال گذشته آغاز و سپس در سال جاری اقدام به قطع درختان سیب کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان این که بخش اعظمی از محصول این باغ پیش از قطع درختان جمع آوری شده بوده است، اظهار داشت: در راستای سیاست وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تجاری سازی و اصلاح و احیای باغ ها، تامین نهال های یارانه دار تجاری و سایر تسهیلات برای ایجاد باغ های جدید پایه رویشی GF،GN ،GIZ ، MM و همچنین باغ های سیب پایه مالینگ به منظور اصلاح و جایگرینی باغ ها و تجاری سازی تولید در دستور کار این سازمان قرار دارد.
انتهای پیام/ب


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۸۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به کشت بیش از ۶۵۰ هکتار کلزا امسال در این شهرستان، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

توکل آبشناس، کم آب بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبور عسل را از جمله مزایای کشت کلزا برشمرد.

او همچنین با اشاره به اینکه کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، گفت: از سیاست‌های اصولی جهاد کشاورزی ترویج کشت محصولات کم آب بر مانند کلزاست.

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • واکنش همتی به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران/ دنبال اصلاح شیوه حکمرانی باشید
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • فروش ویژه 3 نهال گردو اصلاح شده چندلر، فرنور و ژنوتیپ برتر با باردهی 11 تن
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین