Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترور از جمله مسائل مهم اجتماعی در عرصه بین المللی و مهم ترین عامل تهدیدکننده صلح و امنیت و حقوق ملت هاست و مهم ترین گروهی که بعد از انقلاب علناً به رو در رویی با نظام روی آورد سازمان مجاهدین خلق بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از حرف ناب ترور از جمله مسائل مهم اجتماعی در عرصه بین المللی و مهم ترین عامل تهدیدکننده صلح و امنیت و حقوق ملت هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم ترین گروهی که بعد از انقلاب علناً به رودررویی با نظام روی آورد سازمان مجاهدین خلق بود. اولین عملیات این گروه انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در 7 تیر 1360 بود.

این گروه دو ماه بعد انفجاری دیگر در ساختمان نخست وزیری انجام داد که منجر به شهادت شهید رجایی رئیس جمهور و شهید باهنر نخست وزیر شد. واحدهای تروریستی مجاهدین خلق در نیمه دوم سال 1360 و نیمه اول سال 1361، به ترور شخصیت های مذهبی پرداختند. دیگر ترورهای گروه مذکور به شهادت رساندن ائمه جمعه در محراب نماز است.

آیت الله مدنی نماینده امام و امام جمعه تبریز در شهریور 1360، آیت الله دستغیب نماینده امام و امام جمعه شیراز، آیت الله صدوقی نماینده امام و امام جمعه یزد در تیرماه 1361 و آیت الله اشرفی اصفهانی نماینده امام و امام جمعه کرمانشاه در مهرماه 1361 توسط این گروه به شهادت رسیدند. آیت الله عطاءالله اشرفی اصفهانی در سال 1281 هجری شمسی در یک خانواده روحانی در خمینی شهر متولد شد.

وی فرزند مرحوم میرزا اسدالله بود و جد وی از علمای بزرگ جبل عامل بود. وی تنها فرزند ذکوری بود که از پدرش مانده بود و پس از دوران کودکی جهت تحصیل علوم دینی به شهر اصفهان رهسپار شد. ابتدا در یکی از مدارس قدیمی به نام مدرسه نوریه به تحصیل مشغول شد و مدت 10 سال به طور متوالی در حوزه علمیه اصفهان اشتغال به تحصیل داشت. سپس در سن 22سالگی جهت ادامه تحصیل و طی مدارج عالیه علوم اسلامی رهسپار حوزه علمیه قم شد.

او جمعاً مدت 23 سال در حوزه علمیه قم و 12 سال در حوزه علمیه اصفهان بود و در این مدتی که در این دو حوزه علمیه اشتغال داشت ضمن کسب علم و دانش و نیل به درجات عالیه اجتهاد، مورد توجه خاص استادان بزرگ و علما بود.

شهید اشرفی اصفهانی قبل از انقلاب در جنبش مردمی ایران حضور فعالی داشت. مهم ترین نقطه دوران مبارزاتی وی برگزاری مراسم بزرگداشت مصطفی خمینی فرزند بنیانگذار جمهوری اسلامی بود که با حضور فراوان مردم کرمانشاه برگزار شد. او در راهپیمایی عاشورای سال 57 در صف اول معترضان به حکومت پهلوی حضور داشت. همین حضور باعث دستگیری وی توسط ساواک شد

.با آغاز جنگ آیت الله اشرفی نیز با مهم توصیف کردن مساله جنگ، در مدت 25 ماه در تمام خطبه های نماز جمعه و مصاحبه ها و پیام های خود بر حضور مردم در جبهه ها تاکید می ورزیدند. شهید محراب دائماً با حضور در جبهه ها به دیدار رزمندگان می شتافت.

با آنان به گفت وگو می نشست و عنوان می کرد؛ «وقتی به جبهه می روم تا مدتی روحیه ام قوی می شود.» به رغم کهولت سن مسافت های طولانی را با وسایل نقلیه نظامی در شرایط دشوار در میدان های جنگ می پیمود. بارها در جبهه های ایلام، قصر شیرین و پادگان ابوذر، گیلانغرب، نوسود، بستان، آبادان، خرمشهر و سومار حضور یافت. در دومین سفر خود به خوزستان پس از آزادی خرمشهر، عازم اهواز شد و مردم این شهر نماز شکر را به امامت ایشان به جا آوردند.

بعد از ظهر همان روز به رغم مخالفت فرماندهان، وی و امام جمعه اهواز عازم منطقه خرمشهر شدند و پس از ورود به شهر، در مسجد جامع در جمع رزمندگان حضور یافتند و گفت؛ «امروز یکی از روزهای مهم اسلامی و یوم الله است و از جمله آرزوهای من فتح خرمشهر بود که بحمدالله من زنده ماندم و این روز را دیدم.» اشرفی اصفهانی در بسیاری دیگر از عملیات های جنگی حضور پیدا می کرد.وی به مساله وحدت بین شیعه و سنی اهمیتی فوق العاده می داد و اقدامات ایشان در این زمینه بسیار موثر واقع می شد. آیت الله اشرفی اصفهانی نویسنده ای زبردست و بسیار پرکار بود و در مدت عمر خود خدمات بسیاری به عالم تشیع کرد. وی نه تنها در مورد تعلیم و تربیت کارهای ارزنده ای انجام داد، بلکه در عرصه تحقیق و پژوهش نیز توانست آثار گران سنگی بیافریند.

سرانجام در روز جمعه 23 مهرماه سال 1361 آیت الله عطاءالله اشرفی اصفهانی در 80سالگی در مسجد جامع کرمانشاه و در سنگر نماز جمعه به دست یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق در حالی که نارنجکی به کمر بسته بود با حمله به این روحانی ایشان را با عملیاتی انتحاری به شهادت رسانید.

برخی از فعالیت ها و خدمات شهید آیت الله اشرفی اصفهانی:

1) تاسیس حوزه علمیه امام خمینی در کرمانشاه

2) بازسازی مدرسه مرحوم آیت الله بروجردی

3) توسعه کتابخانه مدرسه مرحوم آیت الله بروجردی که قریب به دو هزار جلد به کتاب های آن اضافه کردند.

4) تاسیس حوزه علمیه جهت خواهران که پس از شهادت ایشان به نام حوزه علمیه شهید محراب نامگذاری شد.

5) ایجاد وحدت کامل بین روحانیت شیعه و سنی که از بزرگ ترین خدمات آن شهید است که در طول تصدی مسوولیت به عنوان امام جمعه در این رابطه سمینارهای متعددی در شهرهای مختلف به ویژه با حضور برادران اهل سنت تشکیل داد که اثرات بسیار مطلوبی داشته است.

6) بازسازی مسجد جامع باختران که از برکت نماز جمعه، این مسجد بازسازی کامل شده است.

7) باز کردن شماره حساب های متعدد به نام مهاجران جنگی و جبهه جنگ و بازسازی مناطق جنگی و همچنین کمک به سیل زدگان خوزستان و زلزله کرمان و طبس که تمام وجوه این شماره حساب ها جمع آوری و برای نجات برادران و خواهران آسیب دیده و برادران رزمنده صرف شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۲۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفسنجانی‌ها رسم مهمان‌نوازی را به جا آوردند + فیلم

مردم ولایتمدار و شهیدپرور رفسنجان هم‌زمان با سالروز شهادت حضرت امام صادق (ع) با به جا آوردن رسم میهمان‌نوازی، به استقبال شهید گمنام ۲۴ ساله رفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، ۲۴ ساله بود، پیش از ورودش به فرودگاه کرمان مقدمات حضورش را در محلی مقابل حسینیه نخل که وعده‌گاه هیئت کربلا و عاشقان امام حسین (ع) بود، فراهم کرده بودند. طاق و گنبد هم حاضر شده بود تا مرکزی‌ترین نقطه شهر طلای سبز پذیرای میهمان شود.

در وصف میهمان‌نوازی رفسنجانی‌ها همین بس که با ورود شهید به کرمان، به پیشوازش در فرودگاه رفتند تا پس از حضور در مراسم قرائت دعای کمیل کوهبنان و انار، به رسم میزبانی در شهرهای کشکوئیه، شهربابک و روستای نوق پذیرایش باشند و در سالروز شهادت امام ششم (ع) رسم میهمان‌نوازی را با حضور پرشورشان به جا آورند.

اکنون از خاک‌سپاری شهید گمنام در رفسنجان سه روز می‌گذرد و آرامگاه شهید در خیابان امام خمینی (ره) در نزدیکی میدان حضرت ابراهیم (ع) مأمن هر رهگذری است که برای تمدید رسالت خود در زندگی به آرامش نیاز دارد؛ در ادامه گوشه‌ای از حضور باشکوه مردم رفسنجان در استقبال از شهید گمنام ۲۴ ساله را می‌بینید:

کد خبر 751364

دیگر خبرها

  • افتتاحیه سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فردا با حضور وزیر فرهنگ برگزار می‌شود
  • بیش از ۱۰۰۰ برنامه ویژه دهه کرامت در البرز اجرا می‌شود
  • رفسنجانی‌ها رسم مهمان‌نوازی را به جا آوردند + فیلم
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • ۹ فیلم نفس‌گیر کره‌ای کمتر دیده شده ؛ از دست ندهید (+عکس)
  • دستگیری قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت
  • قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام